s u n n u n t a i

Kunnon Mamma

 

Terveisiä sairastuvan hiljaisuudesta. Lapsi nukkuu päiväuniaan, mies on ulkona nauttimassa upeasta kevätsäästä, minä makaan sängyssä. Flunssa saa olon tukkoiseksi ja hitaaksi. Onneksi on sunnuntai, saa käydä hitaalla.

Tämän kurjan taudin takia jouduimme eilen illalla kieltäytymään tarjotusta lapsenvahtiavusta (!!!) ja perumaan suunnitelmamme mennä testaamaan kulman taakse Vuorimiehenkadulle auennut uusi meksikolainen. Harmitti ihan vietävästi, mutta oli pakko taipua tosiasioiden edessä: en vaan olisi jaksanut.

Tänä aamuna otimme hiukan vahinkoa takaisin pikkuisen paremman aamupalan merkeissä. Croissantit lähi-Fazerilta (sanoinko jo, että asumme sadan metrin säteellä kahdesta leipomon myyntipisteestä...), pensasmustikoita, itsepuristettua appelsiinimehua. Jospa näillä eväillä pääsisin pikkuhiljaa voiton puolelle tästä flunssasta.

Appelsiinimehusta puheen ollen - ostin eilen maailman parhaan sitruspuristimen. Se pääsi välittömästi elintärkeiden keittiöturhakkeiden top 2 -listalleni meloninkovertimen kanssa. Pakko ehkä hehkuttaa tuota puristinta vielä lisää myöhemmin...

Kommentit

Intended Mum

Pikaista paranemista! Kauniita kuvia - jälleen! :)

Aasara
Kunnon Mamma

Kiitos! Niinhän ne sanoo, että flunssa kestää 2 viikkoa jos sitä ei hoida, ja 14 päivää jos hoitaa... ;) Eli ei kai tässä auta muu kuin kärvistellä ja odottaa. 

Ja kiitos! Kiva kuulla. :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.