Sukkatukka

Kunnon Mamma

Mulla on näköjään krooninen tapa unohtaa hiuslenkki kotiin jumppareissulla. Eilen se unohtui taas, vaikka ennen lähtöä kävin (mielestäni) oikein erikseen noukkimassa ponnarin mukaan. (Eteisen pöydältähän se sitten kotiin tullessa löytyi.) Vaan eipä hätää! Koska ongelma on tosiaan koettu ennenkin, oli ratkaisukin jo valmiina. Ei kun sukka jalasta ja päähän. Ja jep, jalasta - vähemmän hikisille tunneille en useinkaan kanniskele vaihtovaatteita mukana vaan hoitelen suihkut sitten kotona.

Naisten musta nilkkasukka toimii tässä tehtävässä yllättävän hyvin. Pito on pehmeä mutta jämäkkä, bonuksena nyt niin trendikäs ysärifiilis - sukkarulla muistuttaa erehdyttävästi tuota vuosikymmenen suosikkia, hiusdonitsia. Tyylikkään loppusilauksen antaa vielä se, kun tunnin jälkeen kaapaiset sukan hiuksista takaisin jalkaan.

Sukkaviritystä esittelin siis eilen illalla Moolassa, jonne ostin tutustumismielessä kymmenen kerran kortin viikonlopun Joogafestival-tapahtumasta todella edullisesti. Ullanlinnan joogastudio sijaitsee ihan meidän kodin lähellä, ja oli kyllä superkätevää tepsutella tunnille vain muutama minuutti kotiovelta! Tunnelma yinjoogatunnilla oli ihanan seesteinen ja kehonhuolto teki hyvää. Pakko kyllä tunnustaa, että henkisen puolen keskittyminen ei tule multa ihan luonnostaan - piiiitkien venytysten aikana täydellisessä hiljaisuudessa ajatukset alkoivat väkisinkin harhailla kotona odottavaan House of Cardsin kolmanteen kauteen Netflixissä...

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.