Suklainen mansikkasmoothie ja maaliskuun herkkupaasto

Kunnon Mamma

Perjantai! Vaikka olen hoitovapaalla enkä töissä, on tässä viikon viimeisessä arkipäivässä silti jotain erityistä tunnelmaa. Viikonlopun lähestymisen kunniaksi tämänpäiväinen mid-morning snack oli tämä tajuttoman herkullinen smoothie. Suklaan, mansikan ja banaanin yhdistelmä vaan toimii. Ensimmäisen kerran maistoin tätä, kun tilasin Jungle Juice Barissa Jungle Gym -smoothien. Sen jälkeen olen tehnyt tätä kotona monta kertaa ja sen alkuperäisenkin olen napannut matkaan muutaman kerran JJB:n ohi kulkiessani.

Kotona teen smoothien yksinkertaistetusti, ilman JJB:n reseptin heraproteiinia ja jäitä:

Suklainen mansikkasmoothie

1 annos

  • 2-2,5 dl mansikoita (pakaste)
  • 1/2 banaani
  • 1/2-1 dl suklaasoijamaitoa (esim. Alpro)
  • 1 rkl raakakaakaojauhetta

Huom! Kuvan annosta tehdessä mulla oli mansikat vähän vähissä, yllä olevalla ohjeella smoothiesta tulee kauniimman värinen kuin kuvassa. ;)

Terveelliset herkut ovat taas erityisen ajankohtaisia, lähdin nimittäin kaimani Sara G.:n kelkkaan viettämään herkutonta maaliskuuta. Omalle paastolistalleni pääsevät suklaat, karkit, pullat ja kaverinsa, sipseistä ja sen sellaisista puhumattakaan - näistä viimeisistä en onneksi edes ihan kauheasti tykkää. Onneksi ihania JA sallittuja herkkuja on yllin kyllin, kuten vaikka tämä mieletön smoothie!

Herkkusmoothie kiinnosti kovasti myös kuvausassaria.

Viikonloppuna suuntaamme Tampereelle anopin hoiviin. Huhu kertoo, että vielä viikko sitten siellä pääsi hiihtämään. Toivottavasti saadaan pakata sukset mukaan!

Kommentit

S.g
Sara G

Haha, tunnen itseni ihan pöljäksi. Me ollaan kaimoja!! aaSara ;)

Näyttää herkulliselta tuo smoothie ja toimii varmasti hyvin makeanhimoon. Ja kuinka söpö pikkukäsi tuolla kuvassa näkyy. :)

Ensimmäiset kuusi päivää on kyllä mennyt loistavasti, oon jopa yllättynyt, että en ole sortunut mihinkään.  Vielä kuitenkin aika monta päivää jäljellä.. :D Miten siellä?

Aasara
Kunnon Mamma

Hehe, no on se kieltämättä vähän hämäävä! Mulla löi pää ihan tyhjää kun piti keksiä nimimerkki heti alkuun. :D

Pikku käsi olisi tosi mielellään tutustunut lähemmin tuohon smoothieen. Harmi että hällä on banaaniallergia. :)

Ja hei eihän tässä oo enää kuin 25 päivää jäljellä, ei tunnu missään! ;) Mullakin on alkanut yllättävän hyvin, ei ole tulllut mitään vastustamattomia kiusauksia. Houkuttelin miehenkin mukaan tän ekan viikon ajaksi, se ehkä auttaa vähän kun täytyy tsempata tuota toistakin. Ja se huhtikuun alussa odottava loma on kyllä hyvä motivaattori, täytyy vaan muistaa että kuukauden päästä pitää esiintyä taas bikineissä niin ei tee enää suklaata niin kauheasti mieli...

S.g
Sara G

Olit kuitenkin noin nokkela blogin nimen kanssa! ;) Mulla nimittäin ei riittänyt edes siihen kekseliäisyyttä. :D

No ei kyllä tunnu missään! Kyllä me tästä selvitään. Pitää kyllä nyt oikeasti kaivaa ne bikinit esille niin iskis todellisuus nopeampaa vasten kasvoja.. ;D

Aasara
Kunnon Mamma

No, sitä blogin nimeä mä olin ehtinyt jo hetken aikaa miettiä :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.