Suloinen maanantai

Kunnon Mamma

Voi että, en muista milloin viimeksi olisin ollut näin iloinen siitä, että on maanantai ja uusi viikko! Viime viikko oli nimittäin sanalla sanoen ankea. Tuntui, etten oikein käynnistynyt kunnolla minään päivänä ja mukavista tekemisistä huolimatta viikko tuntui pitkältä kuin nälkävuosi. En ehtinyt kunnolla urheilemaankaan (tosin ehdin käydä testaamassa Moolan astangatunnin, tykkäsin!).

Lepäämisen ja akkujen lataamisen toivossa päätimme miehen kanssa hylätä suunnitellut viikonloppumenot kaupungissa ja lähteä mökille rentoutumaan. Pakkasin mukaan paritkin sporttivermeet suunnitellen mielessäni ainakin pitkiä, aurinkoisia kävelylenkkejä sekä paluuta mökkipaikkakunnan salille sunnuntaiaamuna. No, ei mennyt ihan putkeen - onnistuin nimittäin saamaan ruokamyrkytyksen! Käsittämättömän huonoa tuuria. Lauantaiyö meni siis vähillä unilla ja sunnuntaikin oli vielä todella tuskainen, puhumattakaan parituntisesta kotimatkasta huonovointisena autossa... Miehelle pisteet siitä, että sai meidän pesueen matkatavaroineen autoon ja kotiin saakka. Tuli siis oikein sopiva päätös kurjalle viikolle! Positiivisesti ajatellen ehdimme kuitenkin nauttia aurinkoisesta lauantaipäivästä mökkimaisemissa, kuvat sieltä.

Tällä viikolla keskityn fiilisten parantamiseen. Merkkaan urheilut kalenteriin että niille jää aikaa (tänään on vuorossa jotain hyvänmielen treeniä Yoogaiasta) ja keräilen voimia ensi viikkoa varten - silloin on nimittäin luvassa jotain todella mukavaa! Siitä lisää myöhemmin.

Energistä viikkoa!

Kommentit

Intended Mum

Ruokamyrkytys, voi ei! Itse olen sitä pelolla odotellut ja koittanut pitää käpälät puhtaana, mutta eipä näköjään tarvitse lähteä edes maailman ääriin sen saadakseen.

Kannattaa varmaan ottaa iisisti ja sitten hyvällä sykkeellä taas liikunnan pariin! 

Aasara
Kunnon Mamma

Sanopa muuta! Reissuilla olen aina tosi tarkkana kaikesta ruoasta ja tietenkin hygieniasta. Täällä kotimaassa sitä ehkä ottaa vähän rennommin, nyt tuo kurjuus taisi aiheutua kaupan valmissalaatista jota tuskin söisin missään reissulla. Plääh! Onneksi olo alkaa jo normalisoitua. Kieltämättä vielä eilen ja tänään aamulla maha oli sen verran kipeä ettei mitään kovin raskasta liikuntaa voinut harkitakaan... 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.