Tallipihan joulu

Kunnon Mamma

Marraskuu kiiri ohi niin hurjaa vauhtia, että ennen kuin ehdin huomatakaan, joulukuu jo alkoi. Onneksi olemme kuitenkin ehtineet jo hiukan virittäytyä joulutunnelmaan - kotona on jonkin verran joulukoristeluita ja joulukalenteri on korkattu (jo kaksi päivää sitten, kiitos partiolaisten joulukalenterin joka alkaa jo ensimmäisestä adventista!).

Viikonloppuna kyläilimme anopin luona Tampereella, ja kävimme samalla reissulla Tallipihalla, jossa oli tarjolla idyllistä vanhan joulun tunnelmaa. Tyttöä ilahduttivat aasi, lampaat ja hevonen, äitiä herttaiset pienet putiikit ja lämmin glögi. Ajelimme myös karusellilla, mutta se taisi olla vähän turhan hurjaa kyytiä pienimmälle - ja melkein minullekin!

Ihanaa joulukuun ensimmäistä, ja vierailkaahan Tallipihalla jos liikutte Tampereella päin - siellä on hurjan viihtyisä kahvila ja koko paikka on muutenkin todella tunnelmallinen ympäri vuoden.

Kommentit

Ai vitsit, että odotan, kun täällä Kuopiossa avataan Pikku-Pietarin Torikuja -muistaakseni 11.12. Samantyyppinen paikka, josta tulee se oikea joulutunnelma :)

Aasara
Kunnon Mamma

Ah ihanaa! Ja hei, mä olen Kuopiosta kotoisin eli tuttu paikk kyseessä. :) Ihanaa joulunodotusta!

S.g
Sara G

Niin sympaattisen näköinen paikka! Kunnon joulufiilis tulee vain pelkkien kuvien välityksellä. :)

Aasara
Kunnon Mamma

Oli ihanan jouluista siitä huolimatta että oli tuulista ja märkää, eikä valkoisesta joulusta tietoakaan... Mutta tunnelma on tärkein!

Ai olet? Kiva -savolaisuus on pop! Pitääkin alkaa seurailemaan blogiasi -vaikka onhan se tainnut listalla olla jo ennestäänkin :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.