Tavoitetta kerrakseen

Kunnon Mamma

Ajattelin mennä syksyllä juoksemaan Tukholman puolimaratonin, lipsahti suustani kun PT kyseli juoksuohjelman tavoitteita.

Tai lipsahti ja lipsahti, olin kyllä jo aiemmin heittänyt ajatuksen puolivakavissani ilmoille sekä miehelleni että siskolleni. Molempien rohkaisevien sanojen jälkeen puolikas ei tuntunutkaan enää ihan niin hullulta ajatukselta. Silti sanottuani sen ääneen PT:lle, mietin hetken aikaa että sanoinko tuon oikeasti ääneen? Aionko todella jaksaa treenata koko kesän niin tavoitteellisesti, että pääsisin syksyllä puolikkaalle?

Joo, tehdään ohjelma sen mukaan, PT totesi silmää räpäyttämättä.

Ilmeisesti siis aion. 

Ihmiselle, joka ei ole koskaan juossut kymmentä kilometriä pidemmälle, ajatus toisen kympin juoksemisesta sen ensimmäisen päälle tuntuu ainakin vielä tässä vaiheessa vähän samalta kuin yllä olevassa kuvassa: hypyltä kylmään veteen.

Mutta hei, onhan tässä vielä treeniaikaa jäljellä. Tukholman puolikas juostaan nimittäin vasta 12. syyskuuta.

Jottei odotus kävisi turhan pitkäksi, ajattelin mennä hiukan harjoittelemaan juoksutapahtumaan osallistumista: osallistun Midnight Runiin elokuun lopussa. Siinä vaiheessa sen kympin on parasta sujua jo leikiten!

Kommentit

Pax
Liikehdintää

Ei ollut siis edes freudilainen, mutta hyvä lipsahdus. Itse olen vähän tavoitteettomassa tilassa ja vähän kadekin, vaikka juoksu ei - ainakaan vielä - ole millään lailla mun laji. Mutta tsemppaan sua silti!

Aasara
Kunnon Mamma

Kiitos! :) Tää on eka kerta kun mulla on oikeesti joku tavoite. Se tuntuu yhtäaikaa hauskalta, motivoivalta ja vähän kauhistuttavalta, mutta hyvällä tavalla sitäkin. 

Suvi K.
Sisunainen

Jos PT sanoo "joo tehdään ohjelma sen mukaan" eikä ala selittää että ootko nyt ihan miettiny, sen täytyy olla sulle realistinen tavoite. ;) Tsemppiä kovasti!

Aasara
Kunnon Mamma

Kiitos paljon! Näin mäkin pyrin ajattelemaan (enkä niin että ehkä se ei tunne mua tarpeeksi hyvin :D).

S.g
Sara G

Hei piti ihan rullata tänne asti takaisin, kun luin noita sinun jouksukoulu-hommia, enkä ole tänne muistanut kommentoida. :) Siis mahtavan kovan tavoitteen olet asettanut itsellesi, mutta jotenkin, edes sinua tuntematta, voin kuvitella, että se puolimaratooni ei tule olemaan sinulle mikään ongelma! 

Ah, ja voin kuvitella kuinka upeissa maisemissa se Tukholman maratooni juostaan! Tsemppiä treeneihin. 

Aasara
Kunnon Mamma

Ihanaa että jaksoit rullailla ja että sulla on mun juoksujaksamiseen näin paljon uskoa. :) Mä veikkaan että se puolikas tulee olemaan aikamoinen tuskien taival, mutta kyllä mä maaliin pääsen! Onneksi on vielä kolme kuukautta treeniaikaa. Kiitos tsempistä, tulee tarpeeseen!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.