Tukossa

Kunnon Mamma

Voi vihne. Perheen pienimmän flunssa on saavuttanut salakavalasti myös meikäläisen. Siltä ensimmäiseltä vielä vältyin, mutta tuo heti perään tullut toinen tauti onnistui tarttumaan. Ensimmäiset pari päivää toiveikkaasti ajattelin, josko kurjuus ohittaisi minut vain kevyellä hipaisulla, mutta turha toivo - tukossa ollaan.

Tämän viikon liikunnat ovat siis jääneet kärryttelyihin. Jouduin skippaamaan myös keskiviikolle suunnittelemani tutustumistunnin upouutukaiseen Esport Bristoliin, jossa ohjelmassa olisi ollut pitkästä, pitkästä aikaa Bodycombat. Harmitti niin vietävästi!

Nyt laitan kaikki keinot peliin, että parannun viikonlopuksi Joogafestivaaleille. Nesteytys kuntoon, lepoa, monipuolisesti vitamiineja ja muita tehoaineita niin purkista kuin ruoasta. Kuvassa nuhanenän mid-morning snack, karpaloita ja Finrexiniä. Pakko kyllä sanoa, että nuo kaupasta ostamani Ameriikan karpalot ovat tosi pliisuja kotimaisiin kavereihinsa verrattuna! Kuivakoita ja aika mauttomia. No, menköön paremman puutteessa. ;)

Kommentit

S.g
Sara G

Kauniita kuvia osaat ottaa. :) mutta hei, paranemisia ja toivottavasti pääset pian bodycompatiin! Melkein ainoita ryhmätunteja joista oikeasti pidän. Ei ole kyllä tullut käytyä melkein kahteen vuoteen! (Kuulostaa pahalta)

Aasara
Kunnon Mamma

Voi kiitos, olipa kivasti sanottu! :)

Tiedätkö, aloin miettiä ja kyllä mullakin on ainakin se 2 vuotta sitten edellisen combat-tunnin! Apuaa :D Mutta näin se aika vaan menee. Eka olin raskaana ja nyt tyttö on jo vuoden, eikä tässä välissä ole vaan tullut käytyä.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.