Vihdoin

Kunnon Mamma

Uskaltaako tätä ääneen sanoakaan? Meillä nukutaan.

Tyttö on porskuttanut viimeiset pari viikkoa pääasiassa täysiä öitä. On ollut flunssaa, tullut hammas. Eipä ole juuri unia haitannut. Tuntuu muuten aika erilaiselta herätä aamuun kahdeksan tunnin yhtäjaksoisten unien jälkeen, vieläpä useana yönä peräkkäin. Tai no, melkein yhtäjaksoisten - äiti ei ole vielä oppinut nukkumaan kokonaisia öitä! Kohokohta oli eilen aamulla, kun heräsimme miehen kanssa ennen lasta ja saimme kolistella keittiössä hetken aikaa ihan kahdestaan. Jos sama meno jatkuu, voi olla että kevään tullen hurahdan vaikka aamulenkkeilyyn.

Tämä tuntuu liian hyvältä ollakseen totta, ehkä se onkin. Nautin nyt, kun voin!

PS. Hiihtokoulu tuntuu tänään ihan mystisissä paikoissa: kyljissä, reidenlähentäjissä ja ylävatsalihaksissa.

Kommentit

Iksu
Tassuja ja töppösiä

Mä ihan salaa ja varovasti onnittelen hyvin nukutuista öistä! Toivotaan ettei mitään isoja takapakkeja tule. Se vauva-ajan valvominen mua pelottaa eniten tässä toisen lapsen saamisessa, mutta ehkä siitäkin selviää kun ekastakin selvittiin :)

Aasara
Kunnon Mamma

Kiitos! Toivon todella, että tämä olisi pysyvä olotila. Noin niinkuin pääsääntöisesti, tietysti aina tulee jotain. Tsemppiä sinne tuleviin valvomisiin, onneksi siinä alussa hormonit auttaa ja tosiaan olet jo yhdestä selvinnyt, miksipä ei tästä toisestakin. :)

S.g
Sara G

Onko meidän vauvat vaihtaneet yöunia? :D meillä nimittäin jatkuu valvominen! Mutta kuinka ihanaa, että olet saanut nukkua! Antaa kummasti lisää energiaa päivään nuo yhtäjaksoiset unet. :) pidän peukkuja,että tämä on nyt pysyvää. 

Aasara
Kunnon Mamma

Kiitos, toivotaan että on pysyvää! Ja että nukkumatti löytäisi pian takaisin teillekin, lienee vaan eksynyt matkalla. :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.