Ilta jolloin Jipun levyjulkkarit vaihtuivat Frederikin pikkuhousu-performanssiin!

Kuplia

Olin eilen piiitkästä aikaa viihteellä, ystäväni polttareissa nimittäin. Koska en ollut ihan selvillä loppuillan suunnitelmista, olin jättänyt itselleni option pistäytyä Jipun levyjulkkarikeikalla. Olen yleensä aika laiska käymään julkkarikeikoilla, jos en ole sellaisella töiden puolesta. Mutta koska pidin Jipun uusimmasta levystä, ja satuin olemaan Helsingin keskustassa, olisin voinut tehdä poikkeuksen. Jipun keikat ovat kuulema elämys jo pelkästään sekavien välispiikkien puolesta.

Mutta vanhuus ja äitiys-väsymys tekivät tehtävänsä. Puolen yön jälkeen en jaksanut suunnata osan seurueen kanssa trendi-yökerhoon, enkä selvinnyt fiilistelemään Jippuakaan. Sen sijaan jäin  saunapaikkaamme (jossa myös illallistimme)  hotelli Presidentin yökerhoon kuuntelemaan Frederikkiä. En sentään heittänyt Reetulle pikkareitani, kuten jotkut vallan villiintyneet naiskuulijat.

Tänään valmistauduin sitten äitienpäivä-dinnerillä Töölönrannassa pokkaamaan vuoden äiti-tittelin, mutta jostain syystä Salen valinta ei kohdistunut tänä(kään) vuonna meikäläiseen!

Tapasin viimeksi Frederikin kylillä elokuussa On the Rocks-ravintolan 10-vee juhlissa. Tuolloin Reetu etsi itselleen naisseuraa maalle kuuntelemaan kuikan huutoa.

Muistathan osallistua myös Jippu-kilpailuun. Vastanneiden kesken arvotaan kolme uutukaista Väärinpäin lentävät linnut-albumia.

Kuva yllä: Jaakko Jaskari

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.