Imetyshullu supermalli Gisele Bundchen odottaa toista lastaan.

Kuplia

Gisele Bundchen, 31, odottaa futaajamiehensä Tom Bradyn  kanssa toista lastaan. Us Weekly tituleeraa Giseleä mahdollisesti kuumimmaksi äidiksi koskaan. Voitte tsekata näistä kuvista oletteko samaa mieltä?

PHOTOS: Is Gisele the hottest mom ever?

The Victoria's Secretin alusvaatemallinakin toiminut supermalli on myös perännyt äitejä imettämään lapsiaan, joka ei ole aina Jenkkilän seurapiireissä kovin yleistä. Giseleä on tämän johdosta nimitetty jopa imetyshulluksi. Siis Gisele on puhunut ihan "normista" puolen vuoden imettämisestä, ei mistään kouluikäisen yösyötöstä.

Pohdinkin aikaisemmin vauvahöyryissäni imettävätkö pikavauhtia raskauskilonsa pudottaneet julkut?

Kuva: Splash

 

Share

Kommentit

susa k. (Ei varmistettu)

Eikös jenkkilässä ole yleisempää juottaa korvikkeita alusta asti, kuin imettää? Mulla on se käsitys että neuvolasta saakka jo puhutaan korvikkeista, korvikkeita juotetaan heti sairaalassa ja olet jotenkin kummallinen, jos päätät imettää. Korvikkeita mainostetaan joka tuutista ym. 

Emilia Pyykkönen
Kuplia

Joo näin mä ymmärsin Losissa vieraillessani. Normi-imetys-aika on noin viikon. En tiedä, onko korvike-valmistajilla miten paljon kytköksiä tähän. Puolen vuoden korvikkeet noin isossa maassa on aika iso bisnes..

T2 (Ei varmistettu)

Imetys pilaa rinnat!

kevjumbaforever

Ihana blogi oikeest ! Mul on iha hassu blogi… Oon itte tehny fanisivuu Kevin Wu:lle, se on yks Youtube julkkis :) toivon et ehk joku päivä se näkee mun blogin ja tällee :) tsekkaa!!
http://www.kevjumbaforever.blogspot.fi

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.