Jee Iholla jatkuu! Sarjaan haetaan uusia päähenkilöitä!

Kuplia

Subilla perjantaina päättyvä Iholla saa jatkoa. Päivän paras uutinen! Ainoastaan mietityttää, että onko sarja enää niin hyvä, kun päähenkilöt vaihtuvat. Kyllä vain, ruudussa ei enää nähdä seuraavalla tuotankokaudella Siniä, Esiniä, Mariaa (ja tämän puolisoa, sarjan ykköskitisijää Reino Nordinia), Heliä, Saaraa ja  Piaa, vaan tuotantoyhtiö etsii nyt uusia kasvoja.

Tänään tulleessa Subin tiedotteessa tuottaja Mirtta Salonen Moskitolta kertoo juuri käynnistyneestä hakuprosessista uudelle kaudelle:
- On kiehtovaa nähdä, millaisia naisia toiselle tuotantokaudelle löydetään. Ennakko-odotukset ovat korkealla niin katsojilla kuin tekijöilläkin. Nyt myös aikuisemmille naisille avautuu mahdollisuus hakea ohjelmaan, joten luvassa on laajempi näkökulma naisen elämään.
Haku toiselle tuotantokaudelle on nyt auki osoitteessa sub.fi/iholla. Voisitteko kuvitella kuvaavanne elämäänne puolen vuoden ajan? 

Olen ollut vaikuttunut, miten luontevasti sarjan naiset ovat kameran kanssa arjessaan olleet. Sarja on ollut tv-draamaa aidoimmillaan.

Kommentit

anskusa
annemaris

Mahtava sarja. Mikään ei oo mielenkiintoisempaa kuin tavallisten (tai no semi-tavallisten) ihmisten elämän seuraaminen mistä on leikattu pois kaikki turha ja jätetty arjen parhaat hetket seurattavaks. Ite lähtisin mielelläni mukaan sarjaan koska oman elämän kuvaaminen ja tutkiminen ois hirveen mielenkiintoista. Mut tosiaan voihan totaki tehdä ilman tätä tv-ohjelmaa :D
Mutta tosiaan, koska asun Lontoossa en voi osallistua ohjelmaan. Too bad. Toivottavasti sarja jatkuu yhtä hyvänä ja tulevina tuotantokausina mukaan otettais mukaan muitakin naisia kuin helsinkiläisiä.
Niin ja tuli mieleen että sä Emilia oisit tosi mielenkiintoinen henkilö seurata tässä sarjassa ihan jo työsi puolesta ;)

Emilia Pyykkönen
Kuplia

Sano älä muuta. Mulla tulee varmaan vieroitusoireita, kun sarja nyt päättyy.

Tuskin Lontoo olisi mikään este, jos itse kiinnostuisit kuvaamaan elämääsi? Mulla ei oikein just mahdu toi kamera mun kolmannelle kädelle työkoneen ja vauvan ohella, mutta minua kiinnostaisi kyllä joskus kuvata miten arkisesta kaaoksesta aina selviää ykkös-kemuihin;)

anskusa
annemaris

Oon ymmärtänyt et tuotantotiimin kanssa on tapaamisia tosi useesti ja jossei porukka haluu lentää Lontooseen tai lennättää mua Helsinkiin niin aika heikolta näyttää :D

Emilia Pyykkönen
Kuplia

Aina kannattaa kysyä ;) Toisihan se vähän erilaista näkökulmaa: suominainen maailmalla.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.