Kilpailu: Mikä Chisun kappale on koskettanut sinua eniten?

Kuplia

Huomenna järjestettävä Emma-gaala on Urheilugaalan ohella vuoden lempigaalani. Koska en pääse tänä vuonna kemuihin paikalle kyselen teiltä, mikä gaalassa esiintyvän sekä useassa kategoriassa ehdolla olevan Chisun kappaleista on koskettanut juuri sinua eniten? Halutessasi jaa toki kanssamme, millaisessa tilanteessa tai elämänvaiheessa kappale on sinua liikuttanut. Vastaukset alla olevaan kommentti-osioon pe 27.1 mennessä. Vastaajien kesken arvotaan kolme kappaletta Chisun Kun valaistun -albumeita. Ilmoittelen voittaneet nimimerkit tuolloin pe 27.1.

Chisu pokkasi (kuvassa) jo joulukuussa järjestetyssä varjogaalassa Vuoden tuottaja-Emman. Lisäksi hän on ehdolla huomenna järjestettävässä gaalassa viidessä eri kategoriassa.  

http://www.youtube.com/watch?v=qH7qzBvHFic

Itse en ole kuulunut aina Chisun suurimpiin faneihin, mutta nyt olen luukuttanut aika huolella tuota Kohtalon oma-kipaletta. Chisun tyylistä olen tosin aikaisemmin hehkutellut Mitä tänään päällä Chisu - sekä Täältä voit tilata Chisun pitsiluomusta-postauksissani.

kuva: Timo Pyykkö

Kommentit

Mun koti ei oo täällä -biisi on koskettanut isosti. Kun kipale julkaistiin, mulla oli parisuhdeongelmaa ja muuta, ja siksipä tuo kolahti.

Jemina
No Sex and the City

Tähän on rikollisen helppo vastata, nimittäin: Miehistä viis.

Mamma
Mamman Sähkövatkain

Surullisen keijun tarina. Kuulin sen radiosta, autoa ajaessani, vanhoilla kotikulmilla, joka saa nuoruusvuosien muistot elävästi mieleen mm. vanhat ystävät ja suuren rakkauden joka lipesi sormien välistä. Oli niin koskettava, että en voi vieläkään kuunella ilman sitä pientä palaa kurkussa.

Petsku (Ei varmistettu)

Paras on kyllä Vapaa ja Yksin -kappale.

Airi (Ei varmistettu)

Paras kappale on Kohtalon oma ;)

Tintti79 (Ei varmistettu)

Vanha jo nuorena, ehdottomasti

Turilas (Ei varmistettu)

Ehdottomasti Miehistä viis.
Tosin kokemuksiini ko. kappaleen vaikuttavuudesta vahvisti se, että ekan kerran kuulin sen Narinkkatorilla jossa se oli Kansallisbaletin jonkun (en muista kenen) nykytanssiteoksen musiikkina. Hieno esitys ja hieno kappale!

Pasu (Ei varmistettu)

Miehistä viis. Siinä on lyriikat kohdillaan ja tunnetta pelissä!

kissu89 (Ei varmistettu)

Sabotage ja Sama nainen. Molemmat kappaleet ovat kuvanneet sen hetkistä elämäntilannettani/parisuhdettani.

Vierailija (Ei varmistettu)

Yksinäisen keijun tarina... Kuuntelin sitä silloin kun minulla oli todella rankkaa.. Siskoni sai keskenmenon, pappani ja hyvä ystäväni kuoli..

suvvviiiVierailija (Ei varmistettu)

sama nainen. kuulin ekaa kertaa joskus radiosta, ja se kolahti heti. sanat ja sävel <3

ainoroosa (Ei varmistettu)

huh, tähän on kyllä vaikea sanoa vain yhtä kappaletta! hmmm, no, "sama nainen" on vaan kyllä niin upea.

Exact (Ei varmistettu)

Kriisit, ehdottomasti!!!!

mipa71

Surullisen Keijun Tarina tuo kyyneleet silmiini... tuo omat koetut tunteet ja tietyt kokemukset vahvasti pinnalle joka kerta sitä kuunnellessa! Aivan ihana sanoitus! Kiitos Chisu!

Maapi (Ei varmistettu)

Niitä on niin monta... Vapaa ja yksin on kyllä aivan paras, mutta monia muitakin on. Autossa soi aina Chisu :)

Rööperiin (Ei varmistettu)

Minä ja mun pää, tää kertoo musta tää biisi, ihan varmana!! :D

Mun kaks suosikkia on Etsijät ja Sama nainen... Tulee niin oma elämä mieleen etten voi näitä laittaa paremmuusjärjestykseen...

annemi

Tie. Se kosketti eniten kun kävin katsomassa Chisua livenä, aivan mahtavaa.

JonnaPieni
Ihme ja kumma

Sehän oli tämä Mun koti ei oo täällä. Kun ekan kerran kuulin kappaleen, se pysäytti niin täysin. Oli oikeasti sellainen hetki elämässä, erityisesti parisuhteessa, etten tuntenut olevani kotona missään.

Moni muukin Chisun kappale on koskettanut, muttei ehkä koskaan niin monella tasolla kuin tuo yllämainittu.

Vierailija (Ei varmistettu)

Sabotage.

rokokoo (Ei varmistettu)

Mun koti ei oo täällä & Baden on mun suosikit. Chisu ois siisti nähdä livenä. Huomasin että Upciderin facebook-sivuilla sen vois voittaa omaan kotiin keikalle kelatkaa, se ois kyl jees!

Piitulainen (Ei varmistettu)

Kohtalon oma - täydellinen voimabiisi

Sraa (Ei varmistettu)

Sama nainen tai Etsijät, balinta vaikea näiden kahden välillä...

Nan (Ei varmistettu)

Muut, aivan ihana kappale ja nostaa tunteet pintaan. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Mun koti ei oo täällä!

Nnoora (Ei varmistettu)

Etsijät ja tältä uusimmalta levyltä Tie. No on kolahtanut itteeni eniten, ehkä koska ovat koskettaneet omaa elämää eniten juuri niinä hetkinä kun ne on tulleet ja alkanut kuuntelemaan.

Vierailija (Ei varmistettu)

Kohtalon oma koskettaa :)

Toipilas (Ei varmistettu)

Sabotage. Kun kuuntelin sitä tarkemmin niin tajusin miten nerokkaasti sanat osuvat masennukseen ja kuinka masennus voi sabotoida elämää. Se kosketti kyllä syvästi. Biisiin sopi vielä loistavasti vanhat ihmiset ja varsinkin se katolla oleva, kun vanhukset ovat valitettavan useasti yksinäisiä ja masentuneita.

Viivuska (Ei varmistettu)

Lähtö koskettaa eniten. Poikakaverini kuoli kesäkuussa ja tämä on yksi kappale, joka on lohduttanut minua suuressa surussa ja kaipauksessa..

Maruzella (Ei varmistettu)

Etsijät ja Mun koti ei oo täällä.
Chisulla on kyllä niin paljon muitakin todella
koskettavia kappaleita.Upea pakkaus kaikkinensa...
hän on yksi musiikkitaivaan valovoimaisimmista tähdistämme.

police (Ei varmistettu)

Ihastuin ensi kerran Chisun musiikkiin Miehistä Viis! kappaleen kuullessani. Rakastuin, kun kuulin Saaliit ja kyyneleet tulevat Ennustusta ja Yksinäisen Keijun Tarinaa kuunnellessa.

Kisuli (Ei varmistettu)

Ehdottomasti "Kohtalon oma " ja "Sabotage". Kumpikin kappale muistuttaa entisestä elämästäni ja parisuhteestani... Viimeisimmästä nousee kurjat fiilikset pintaan ja pala kurkkuun vaikka tästä on kulunut jo useita vuosia. Jos biisi tulee radiosta, en pysty kuuntelemaan sitä. Mutta on todella hienoa että joku on saanut näin hienon biisin tehtyä aiheesta. Todella koskettava !! Ja tehty tunteella.

Sama nainen. Kun biisi oli uusi ja kuulin sen ekan kerran, mut oli juuri jätetty. Mä olin edelleen ihan rakastunut siihen mieheen ja täysin hajalla erosta. Sama nainen tuo edelleen mieleen sen tilanteen, mutta nyt osaan jo nauttia biisistä ja niistä muistoista.

Rosepippuri (Ei varmistettu)

Aivan ehdottomasti uudelta levyltä kappale "Tie". Olen itse ollut vaihdossa syyslukukauden pois rakkaani luota. Tie sopi sanojensa ja tunnelmansa myötä elämäntilanteeseeni paremmin kuin hyvin. Kappale on kaikin puolin aivan uskomattoman kaunis, koskettava ja todellinen. Ikävä on kokonaisvaltainen tunne.

Siri (Ei varmistettu)

Kriiiiiisit!!!! Kuolemaa kohti, kriisien kautta ja pidetään hauskaa siinä välissä!!!! Missä välissä? No, 30-40-40-50-50-60 ja sit saappaat jalassa ni ei jäädä valtiolle maksuhäiriöksi!

Siljanen (Ei varmistettu)

Yksinäisen keijun tarina <3

Kati* (Ei varmistettu)

Sama nainen kosketti ensi kuulemalta, ei voinut itkemättä kuunnella. Tie-biisi uudelta levyltä sai aikaan samanmoisia tuntemuksia.

miaü (Ei varmistettu)

chisun musiikki on kautta linjan puhuttelevaa ja koskettaa. parhaiten muhun on kolahtaneet yksinäisen keijun tarina ja vanha jo nuorena.

Zeco (Ei varmistettu)

Tämä rakkaus

Katriina 41v (Ei varmistettu)

Sama Nainen. 22v avioliitossa , jossa henkistä ja fyysistä väkivaltaa , syyttelyä, haukkumista jne sitten Ero ja rakastuminen uuteen suhteeseen, jolloin selkisi että miehellä pipolaari, ja kestin hänen pahoinpitelyjä vuoden ja 4 itsemurha yritystä. Elämä ollut todella rankkaa, kaikkea luvattu ja rikottu lupaukset joka kerta, mut edelleen olen se minä oma itseni, samanlainen .sama mieli , sama sydän ja rakennan uutta elämää, enää en lupaa mitään enkä enää aijo kestää miesten epäasiallista käytöstä minua kohtaan!! Nyt olen noussut taas jaloilleni ja olen oman elämäni kuningatar!!!

Bertsu75 (Ei varmistettu)

Sabotage

Kere (Ei varmistettu)

Sabotage

mirja (Ei varmistettu)

Vapaa ja yksin

ruska5@luukku.com

Sabotage ja Muut!

Miehistä viis on aivan mahtava biisi!:)

terveenä

Sabotage on koskettava

moona

Sabotage on kaunis ja koskettava

Nekkuli (Ei varmistettu)

Sama nainen on koskettanut eniten, vaikka Chisun tuotannosta voisin luetella moniakin biisejä, jotka ovat tuntuneet samaistuttavilta ja liipanneet läheltä omaa elämää. Sama nainen kappaleessa on upean herkkä tunnelma, mutta tavallaan koen myös siitä huokuvan sellaisen pettymyksen ja tukahdetun kiukun. Anteksi kuitenkin on annettu jälleen kerran, vaikka sama toistuu.

-

Yksinäisen keijun tarina.

PiiPii

Sabotage on ainakin yksi, joka koskettaa. Muitakin on, Chisu on ihana.

Pages

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.