Meikkaajat naistenhuoneessa, överit giftpackit - tällaista on olla kutsuvieraana Golden globe -gaalassa!

Kuplia

Avomieheni rakas täti, Maarit "Maani" Fenwick on vieraillut viikko sitten Los Angelesissa järjestetyssä Golden Globe-gaalassa kutsuvieraana useana vuonna. Kauneusalalla työskenetelvä ja Amerikkaan 26 vuotta sitten muuttanut Maani skypetti meille viikonloppuna tämän vuoden gaalan sekä jatkojuhlien tunnelmat. Uteliammille listasin myös muita Maanin meille aikaisemmin pippaloista kertomia yksityiskohtia.

Tällainen näkymä oli tänä vuonna kemuissa Maanin illallispöydästä.

Puvuista: " Olen ostanut lähes joka vuosi  uuden iltapuvun gaalaan. En ole suosinut mitään erityisen kalliita merkkiluomuksia, vaan puvut ovat olleet sellaisia, jotka sopivat mielestäni minulle muutenkin." Ylimmässä kuvassa Maanin iltapukulook gaalasta tältä vuodelta. Alla viime vuoden Globe-asu, jota olimme mieheni kanssa mukana etsimässä . Alennuksesta löytynyt sininen Calvin Kleinin iltapuku vaihtui vuonna 2011  lopulta siis tähän:

Tähdistä: " En voinut olla tänäkään vuonna ihmettelemättä sitä tosiasiaa, miten pieniä starat ovat livenä. He eivät ole pelkästään hoikkia, vaan myös todella lyhyitä. Tuntui, että Nicole Kidman oli ainoa pidempi nainen juhlissa. Angelina Joliekin on pitkä, mutta hänen laihuutensa vie huomion. Hänen käsivartensa ovat kuin aliravitun lapsen. Kuvissa laihuuteen ei kiinnitä samalla tavoin huomiota."

Angelina Jolie ja Brad Pitt saapumassa tämän vuoden gaalaan Beverly Hilton -hotelliin.

Hengaaminen: " Jos luonteva tilaisuus on tullut, olen jutellut tähtien kanssa. Yksi mieleenpainuneimpia episodeja sattui vuoden 2010 gaalassa, jossa satuin naistenhuoneessa yhtä aikaa peilin eteen Penelope Cruzen kanssa. Kamerat ovat itse juhlassa kiellettyjä, mutta minulla oli tuona vuonna omani mukana. Pyysin Penelopea kuvaan, ja hän suostui tarkistettuaan, että ne tulevat vain omaan käyttööni. Otin illan aikana myös useita muita yhteiskuvia starojen kanssa. Harmi vain, että käsilaukkuni varastettiin illallispöydästä ollessani tanssilattialla, ja kuvat menivät sitten siinä samalla. 

Illalliskortti ja avec:" Illalliskortti maksaa 120 dollaria. Hinta on nimellinen siihen nähden, että se kattaa käytännössä  niin paljon juomia ja ruokia kuin jaksat nauttia. Piikki baariin on koko illan auki. "

"Joinakin vuosina olen saanut avec-kutsun gaalaan, toisinaan en. Aveceinani on ollut ystäviäni tai tyttäreni Vanessa (kuvassa alla vuoden 2009 gaalassa Paris Hiltonin kanssa)."

Jatkojuhlat: " Studiot ja tuotantoyhtiöt oikein kilpailevat, ketkä saavat järjestettyä parhaat jatkojuhlat. Kävimme tänä vuonna kaikilla jatkoilla.Vaikka ruokaa ja juomaa on jatkoillakin rajattomasti tarjolla, niin ihmiset eivät ole kovinkaan humalassa. Suhteiden luominen on jatkojuhlilla sen verran tärkeää, ettei kukaan halua nolata itseään."

Maani HBO-tuotantoyhtiön vuonna 2011 järjestämillä jatkoilla Hilton-hotellin katolla.

Erikoista: Golden Globe -juhlissa naistenhuoneissa on meikkaajia ja kampaajia, jotka kohentavat peilin edessä juhlijoiden lookia. Kaikki vieraat saavat  mukaan myös giftpackit, joissa on ollut muun muassa farkkulahjakortteja, Tiffanyn timanttikoruja, merkkilaukkuja, uutuuskosmetiikkaa ja tuoksuja. Maanin mukaan tämän vuoden giftpack oli lamalaukku moniin aikaisempiin vuosiin verrattuna.

Lisää tähtien tyyliä Globeista täältä. Ja ihan vain vertailun vuoksi omia tunnelmiani Suomen Kultainen Venla -gaalasta täältä.

kuvat: Maarit Fenwickin kotialbumi ja AOP

 

Share

Kommentit

Go With the Flow

Ihana tuo Parisin tukka tuossa kuvassa!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.