Miesextra: Miten hoitavat hiuksiaan Idols-pitkätukat Kristian Meurman ja Ilpo Kaikkonen?

Kuplia

" Moi Ilpo! Mä vähän testaan, kuinka hyvältä sun hiuslakka tuoksuu..? "

" Öö...jooo. Mulla on kyllä luonnonkiharat.."

" Vähän utuisen savuinen tuoksu.."

" No kävin just röökillä."

En ole oikein ikinä syttynyt pitkätukkaisiin miehiin, mutta tiedän kyllä, että monet naiset syttyvät. Olen aina miettinyt, että eikö tunnu oudolta, jos mies käyttää kotona samoja hiustuotteita kuin itse? Vai miten hoidat pörröäsi Ilpo Kaikkonen?

" Ihan vesipesulla ja hoitoaineella. Luonnonkihara tukka on todella kuiva. Minulla ei ole ollut lyhyttä tukkaa seitsemännen luokan jälkeen. Yleensä kuulen naisilta hiuksistani enemmän hyvää kuin huonoa. Joskus humalassa ihmiset voivat tosin olla urpoja ja huudella."

" Moi Krisu! Onpa sun hiuksissa hedelmäinen tuoksu.."

" Tota joo, käytän sellasta kaupan sampoota.."

Kristian Meurmanin vaimo on jopa kieltänyt miestään leikkaamasta lettiään. Parrasta vaimo ei tosin välitä.

" Kun aloitin kasvattamaan aikoinani hiuksia, palautetta tuli lähinnä kotiväeltä. Sittemmin tosin huomasin, että fossiilitkin voivat muuttua tämän asian suhteen. En usko, että hoidan hiuksiani perusjamppaa enemmän. Minulla on kyllä sellainen hiuspohjan seerumi, jota muistan käyttää ehkä kerran kuussa. Olen huomannut iän myötä, että hiukset ovat alkaneet haperoitua. Siksi ostin kuukausi sitten ensimmäiset monivitamiinini. Lähden hakemaan niillä tuota Ilpo Kaikkosen lookia.

Jaahas, vähän helpommalla hiustenhoidolla tuntuvat nuo kaksilahkeiset käyvän. Tuleeko teille mieleen ketään muuta sykähdyttävää pitkätukkaa?

 

Kuvat levy-yhtiö AXR:n kesäjuhlissa otti Jaakko Jaskari.

 

Tämä viikko Kuplissa on omistettu miehille. He ovat Hollywoodin petturimiehet.

Juttuja Idolsista: Heikki ja Antti Tuisku Idols-finaalin tähdet , Idols vs Voice of Finland sekä Näin teet pitkän uran Idols-Diandra.

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Musta miehen tukka ei saa yltää yli olkapäiden.

OMGBBQ

Nuorempana pitkätukkaisten rokkarimiesten kanssa samoissa porukoissa hengaillessani pystyin lähes aina tunnistamaan sinkkumiehen hiuksista. Tuntemani jampat eivät pahemmin hiustuotteita ostelleet, tai jos ostivat eivät oikein tienneet mitä ja miten sitä käyttää. Sinkkujen hiukset siis hapsottivat. Vakavasti seurustelevilla taas oli säännöllinen pääsy tyttöystävän hoitoainepurkille ja hiustietäjä lähipiirissä, ja sen huomasi sitten hiusten kunnostakin.

Vierailija (Ei varmistettu)

Heh, hauska juttu!

Emilia Pyykkönen
Kuplia

Hei OMGBBQ! Hieno teoria :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.