Prinssi Carl Philipin avovaimo saapuu Suomeen

Kuplia

Ruotsin prinssi Carl Philpin morsian Sofia Hellqvist, 26, saapuu Suomeen ensi viikolla. Sofia on mukana sekä torstain ja perjantain Strauss-konsertissa Finlandia-talolla. Hän vastaanottaa konsertissa hyväntekeväisyysjärjestö Project Playgroundille Suomessa kerätyn lahjoituksen.

Miten pitkä projekti Sofian konserttiin osallistuminen on ollut, Strauss-konsertin tiedottaja Maija Koski?

- Asiaa on säädetty pitkin syksyä. Strauss-konsertin tuottajalla Patrick Lagusilla on ollut kymmenen vuotta sitten yhteyksiä Kapkaupungissa toimivaan säätiöön, jonka toiminnassa myös Sofia on ollut mukana. Lagus ei ole tavannut Sofiaa, mutta muun muassa tämä yhteys auttoi projektin onnistumisessa.

Saapuko Sofia yksin?

- Hän tulee Suomeen Lila-sisarensa kanssa.

Tällä tietoa Sofia ei anna Suomessa haastatteluja, mutta on lupautunut median kuvattavaksi torstai-illan kutsuvierastilaisuudessa.

Sofia Hellqvistin ja Carl Philpin suhde on edennyt ennätysvauhtia. Parin seurustelusta uutisoitiin alkuvuodesta 2010. Vuoden kuluttua pari asui jo avoliitossa, joten on hyvin todennäköistä, että torstaina Suomeen saapuva Sofia on Carl Philipin tuleva puoliso. Viime kesänä Sofia nähtiin lomailemassa kuninkaallisen perheen kanssa, mikä viimeistään osoitti, että tosi-tv-tähtenäkin tiedetty Sofia on hyväksytty kuninkaalliseen perheeseen. Tosin Madeleinen ja Sofian välit ovat olleet viileät.

Ruotsin kuninkaallisista aiemmin Kuplissa:
Onnea, Vickan ja Daniel & Hohhoijaa, Madeleine.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.