Testasin: Tämän takia starat sädehtivät punaisella matolla

Kuplia

Ei pelkästään upeat iltapuvut, vaan se hehku! Jälleen aamuista Oscar-gaalaa (ja aikaisemmin Golden Globeja ja Grammyjä) seuratessa voi vain myöntää, että starojen kauneuskuurien huipennus - eli gaalakausi- on osunut nappiin.

Kaikki staroista eivät suinkaan turvaudu kirurgin palveluihin ennen gaala-iltaa (vaikka nämäkin kyllä lisääntyvät woodissa gaalojen lähestyessä), vaan kunto- ja ruokavalio-ohjelmiensa ohella starat käyvät säännöllisesti erilaisissa kasvo -sekä vartalohoidoissa.

Ennen gaalailua usea tähti käy viimeistelelmässä juhlalookinsa kirkastavalla kasvohoidolla. Itse sain testata vastaavaa - Tuhkimo-hoidoksi kutsuttua- kasvohoitoa Levi Centerin Hullu Poro Day Spassa. Minulle tehtiin myös nesteitä liikkeelle pistävä vartalohoito, jollainen on näppärä esimerkiksi vuorokausi ennen tärkeitä juhlia tms. Kiitos vielä laihduttaja -kollegani Päivikki Palosaari ihanasta hemmotteluhetkestä! Levin Day Spasta löytyisi myös tämä vartalosukkula, jota en raskauden vuoksi voinut testata.  Toivottavasti kuitenkin pian! 

Tuhkimo-hoidon kulku: Alkupuhdistus, erikoiskuorinta, kulmien muotoilu, pitkä hieronta, erikoisnaamio ja loppuvoide.

Mikä toimi: Vaikka iho puhdistettiin, hoidolla oli myös rentouttava vaikutus hieronnan kautta. Hoidossa käytetty mustikka rauhoitti ja pehmensi ihoa. Hunaja puolestaan kirkasti ja virkisti elottoman ihoni ikuntoon (olin hoitoja tehtäessä loppusuoralla raskaana). Myös mieli piristyi, kun raskauden tuoma pöhötys laski. Tuhkimohoitoa kutsutaankin kauneushoidoksi ilman kirurgin veistä.

 

Jennifer Lopezin henkilökuntaan kuuluu erikseen helmiäispuuteria lisäämään palkattu tyyppi, joka silottelee kuultavaa puuteria sopivissa väleissä staran nassuun. Eilisessä gaalassa Lopez oli pukeutunut monen muun tavoin valkoiseen, eli Globejen morsian -trendi  sai jatkoa.

Jos et saanut tarpeeksesi tähtiloistosta Oscareiden myötä, voit käydä tsekkaamassa , miltä tuntuu olla kutsuvieraaina Golden globe-gaalassa.  Lilyn toimitus taas listasi Oscar-gaalan suloisimmat parit, ja Anna onnittelee Oscar-voittajaa täällä.

Aikaisemmin testaamiani hoitoja tähtien tapaan (Cameron Diaz  ja J.Lopez) tapaan löytyy täältä.

Kuvat:AOP

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.