Tyra Banks antoi Huippiksen tuomareille kenkää! Hyvästi Nigel, Mr Jay ja Miss Jay!

Kuplia

Kun tein Amerikan Huippiksen Jay Manuelille kysymyksiä tämän viikon pressiin, bongasin useammilta saiteilta, että Jay Manuelia ei enää nähdä Amerikan Huippiksen 18.tuotantokaudella. Ohjelman juontaja ja tuottaja Tyra Banks ei ole enää nimittäin jatkanut Jay Manuelin, eikä myöskään Suomenkin edellisillä Huippis-kausilla vierailleiden Nigel Barkerin ja Miss Jayn sopimuksia. 
 

 
Morjesta vaan poitsut!
 
" Kiitos kaikista vuosistanne Amerikan Huippumalli haussa-ohjelmassa. Teidän kanssanne työskentely on aina ollut kunnia. Jännittävää nähdä mitä tulevaisuus tuo tullessaan". Tyranni Banks muotoili virallisessa tiedotteessa päätöksestään.
 

 
 
Kuinkahan henkilökohtainen meikkiasiantuntija Jay Manuel on enää tämän päätöksen jälkeen Banksille? Keskiviikon pressissä tästä, eikä muutakaan sopimuksen päättymiseen liittyvistä kysymyksistä saanut  Mr Jayltä kysyä.  Jay ei myöskään enää ollut kovin innoissaan Banksin hänelle antamasta Mr Jay nimestä. " Kutsu minua ihan Jayksi. Mr Jay kuulostaa kuin puhuisit isälleni", Jay sanoi häntä tilaisuudessa häntä haastatelleelle tuotantoyhtiön edustajalle.
 

 
Myöskään Miss Jayn catwalk-oppeja ei enää Huippiksessa nähdä.
 

 
(Kaljuna) Täydellinen valokuvaaja Nigel Barker voi keskittyä nyt enemmän täydelliseen perhe-elämäänsä.

 
Morjesta vaan poitsut! Tai oho, joko mä sanoin sen...No sanon sen vielä kerran, koska oon Tyra Bänksi!
 
 Monille Amerikan Huippiksen faneille maassa kuukausi sitten tiedottu uutisoitu oli shokki. En itsekään osaa kuvitella, miltä ohjelman seuraavat kaudet tulevat näyttämään ilman näitä kolmea herraa... Mitä mieltä te olette Tyran päätöksestä?
 
Lue myös millaisen tuomion Jay Manuel antoi juntti-korkkareilleni
sekä miten Jayn Suomen visiitti muuten sujui. Katso myös kuva viime kauden Huippis-kakkosesta Helenistä kuntokuurin jälkeen.
 
 
 
Kuvat: Splashnews 

Kommentit

nansk

Muuten ihan hyvä, mutta muutos taitaa tapahtua vasta 19. kaudesta eteenpäin - katson parhaillaan kautta nro 18 ja siellä nämä kaikki kolme näyttävät edelleen naamansa.

Sanottakoon vielä sen verran, että mulle Huippis vähän kulahti, kun Janice Dickinson jäi pois (tai potkaistiin ulos, mistä minä tiedän). Twiggykin oli ihan hyvä, mutta ei sitäkään enää näy! Pelottaa vähän ohjelman tulevaisuus - se joko floppaa ihan täysin tai saa kasvojenkohotuksen.

Emilia Pyykkönen
Kuplia

JOo jännä nähdä, millaisia kasvoja tuomareiksi tulee. Janice D sai kenkää kans.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.