Kurvikas nr. 4

Kurvikas

Päätoimittajan terveiset!

Heti alkuun pahoitteluni, että tämä numero tulee aika lailla viiveellä! Pitkä sairasloma ja oikean käden käyttökielto söi naista ja motivaatiota paljon - pitkät päivät yksin kotona sai pienetkin tekemiset tuntumaan ylitsepääsemättömän suurilta. Ja lopulta alkoi jo ahistamaan kotoa poislähteminenkin. Onneksi taas ollaan arjessa kiinni ja sosiaalinensyrjäytymiseni ei kestänyt kuin joitain viikkoja. 

 

Kurvikkaalle on kesän aikana aukeamassa ihan omat sivut ja lehti tullaan julkaisemaan siellä jatkossa - siitä lisää myöhemmin! Uuden oman logon olemme saaneet myös kiitos Kerttu Helena Salliselle suunnittelusta!

 

Tämä numero tulee keskittymään muutamien liikkeiden ja mallistojen esittelemiseen, sekä saimme muutamat tyylivinkit julkisuuteen nousseelta Elena Vikströmiltä.. Ehkä kokonaisuudessaan vähän pienempi paketti, mutta sitäkin antoisampi!

 

-Meri-

 

 

Excuse My BonBon

 

Sain kunnian olla mukana torstaina 9.4.2015 Helsingin Torikortteleiden pop-up -tilassa  uuden kurvikkaita naisia rakastava Excuse My BonBon -vaatemerkin lanseerauksessa, jonka keulakuvana loistaa Ninja Sarasalo. Naiselliset vaatteet on tehty meille, jotka ovat onnellisesti kokoa 40–54, eivätkä välitä piiloutua telttamaisiin kaapuihin. 

Ensimmäinen mallisto on ollut saatavilla viikosta 16 alkaen verkkokaupasta osoitteesta www.excusemybonbon.com ja sen on tarkoitus muuttaa kauneusihannetta sekä maailmaa. 

Excuse My BonBon -vaatemerkin takana on kuopiolainen vaatetussuunnittelija Sari Hirvonen, joka haluaa kannustaa kaikkia naisia loistamaan ja ottamaan ilon irti kurveistaan, vaikka mediassa keskitytään edelleen hoikkuuden ihannointiin. Sari Hirvonen suunnitteli naisellisen, laadukkaista materiaaleista valmistetun malliston, jonka leikkaukset korostavat kurveja. Ninja Sarasalo on hyvä esimerkki siitä, kuinka naisen ihanuudella ei ole mitään tekemistä koon kanssa. Vaatemerkin nimi Excuse My BonBon on positiivinen ja leikkisä elämänasenne, joka kehottaa tekemään tietä kurveille. 

Hienoa, että Suomessakin on huomioitu kurvikkaammat naiset ja saatavilla on laadukas mallisto muotitietoisille. Ensimmäinen mallisto oli kesää ajatellen aika tummasävytteinen, mutta kyllähän se musta taitaa olla vaatteiden värinä suosituimmasta päästä. Kurvikas toivottaa onnea ja menestystä mallistolle, ja jännityksellä odottaa seuraavaa!

 

 http://www.excusemybonbon.com/fi 

https://www.facebook.com/pages/Excuse-My-BonBon/530577263710224?fref=ts

Kuvaaja: Sanna Saastamoinen-Barrois & Jeremy Barrois
Meikki & Kampaus: Janne Suono
Malli: Ninja Sarasalo

 

Muotiputiikki Helmi

  Muotiputiikki Helmi /  Jämi Fly Inn: www.airshow.fi / Kuva: Jukka Heilimo  / Mallitoimisto Pin-up.fi

Jos kaipaatte naisten vaatteiden paratiisia, suunnatkaa kohti Someroa ja Muotiputiikki Helmeä! Liike on keskittynyt naisellisiin vaatteisiin maan ja taivaan väliltä, henkilökunta sydämellistä ja auttavaista. Ja ennen kaikkea kokoja löytyy paljon! Kurvikkaiden naisten muotoja hiveleviä mekkoja on äärettömästi - varmasti jokaiselle jotakin! Suosittelen tutustumaan liikkeen Facebook-sivuihin! Varsinaista nettikauppaa ei ole, mutta tilaukset onnistunee viestittämällä liikkeen kanssa myös kauemmaksikin. 

Tässä maistiaisia Muotiputiikki Helmen mekoista Mallitoimisto Pin-up.fi tyttöjen kuvissa: 

                      Suzy Starlight / Kuva: Susanna Honkasalo                         Pearly May / Kuva: Jukka Heilimo / Jämi Fly Inn: www.airshow.fi                        Mimi Harley / Kuva: Moodphoto                        Honey Diamond / Kuva: Linda Lipponen                        Daria DeMure / Kuva: Susanna Honkasalo                        Tina Snow White / Kuva: Petri Mast Photography                        Goldie Bow / Kuva: Juha Inkinen      

Elena Vikströmin tyylivinkit isorintaisille!

 

Kyselimme alkuvuodesta kohujulkisuuteen nousseelta Elena Vikströmiltä vinkkejä ison rintavarustuksen kanssa elämiseen. Pitkän ja solakan vartalon omaava Elena elää omasta tahdosta H-kupin rintavarustuksen kanssa, ja tämä jos joku varmasti aiheuttaa välillä haasteita sopivien vaatteiden löytämisessä.

 

 

’Mekoissa suosin avonaista linjaa jotta tissit mahtuisivat, tosin ulkomailta voi tilata kurvikkaammillekkin mekkoja’

Tissit tyrkylle vaan - isoja rintoja ei pidä peitellä ja avonaisissa mekoissa niillähän on enemmän tilaa hengittää!

 

’Ostan yläosan usein erikseen ja käytän kynähameen kanssa, koska alavartaloni on kapeampi’ 

Tämä vinkki toimii myös toistepäin, harvemmin vartalomme on samaa paria ja ei pidä liian uskollisesti tuijottaakaan kokoja, vaan koettaa mikä istuu parhaiten.

 

’Hyviä liivejä löydän Changelta ja Funky Ladysta’

Pukeutumisessahan on tärkeintä hyvin istuvat alusasut ja niihin kannattaakin panostaa, ja etenkin huoltaa. 

 

 Elena lähettää Kurvikkaan lukijoille aurinkoista kesää!    

Boutique Molly

Boutique Molly on perustettu joulukuussa 2014 Lahteen. Liike on naisille hyvällä maulla suunnattu erotiikkaliike. Tyyliltään burleskimainen, klassinen 50-luku ja glamour pin-up nousee myös vahvasti esiin. Erotiikkavälineiden lisäksi liikkeestä löytyy alus- sekä roolivaatteita, myös plus kokoisina. Tavoite on madaltaa naisten kynnystä tulla tutustumaan erotiikka tuotteisiin ja ajatuksena, että kaiken kokoiset naiset on kauniita ja halu saada naisille itsevarma ja seksikäs olo. Liikkeessä käy ihan kaiken ikäisiä naisia, ja myös miehiä ostelemassa tyttöystävilleen lahjoja sekä tietenkin pariskuntia yhdessä. Liike saa kehuja miellyttävästä ulkonäöstä ja lämpimästä vastaanotosta.

 

 

Boutique Molly pyysi tavallisia suomalaisia naisia poseeraamaan alusvaatteissaan tätä juttua varten ja suosio oli suuri! Upean rohkeita naisia ja mahtavia heittäytymisiä - tätä Kurvikas on parhaimmillaan! Muodin jakamista Teille! 

 

 

 

Pin-up and Rock'n Roll Night.
Pinup.fi tytöt Boutique Mollyn asuissa. 
Kuvaaja Mikko Turunen

 

 www.boutiquemolly.fi 

https://www.facebook.com/boutiquemollylahti/timeline

 

 

 

 

Kiitos lukijoille! Seuraava numero tulossa kesäkuun puolella!

-Meri-

 

 

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.