Bootylicious

Kurvittelua

Niin paljon kuin itseäni ärsyttääkin sanojen booty, sexy, babe, hotmama (mitä näitä nyt on) ja niiden erikielisten vastineiden käyttäminen naisille suunnatuissa kuntoiluartikkeleissa ja -videoissa, niin tämä täytyy silti jakaa.

Kyseinen "jumppa" nimittäin todella tuntuu vyötärön seudulla seuraavat päivät. Saman hjaajan kanavalta löytyy myös muita 10 minuuttisia jumppia, jotka vaikuttavat kyllä todella tehokkailta. Ärsyttävät taustajumppaajat ja arveluttavat lähikuvatkin oppii ignooraamaan.

Kuten olen ennenkin toednnut, suosin näitä Youtuben ihmemaailmasta löytyviä videoita etenkin silloin, kun sää on hirveä tai ei muuten huvita psitää nenäänsä ulso mennäkseen salille tai lenkille. Toimii. Ja taas tekosyyt vähenevät.

---

On muuten paras tunne, kun salilla toetaa, että täytyypä lisätä painoja. Tai kun hiuksia kiinni sitoessa ja tuijottamaan peiliin epäuskoisena, että mikä on tuo muodostuma käsivarressa. Voiko se todella olla lihas?

Se puolestaan ei tunnu kivalta, että kävin jo kerran -10 kilon puolella, mutta nyt paino on itsepäisesti hivuttautunut pikkuisen takaisin. Tosin senttejä otaas humpsahtanut jonnekin. Tuo on yhtälö, jota en koskaan opi täysin ymmärtämään, oli sille miten hyviä selityksiä tahansa.

Kunpa vain kadut ja polut sulaisi johaluan juoksemaan. Nyt en ole uskaltanut pahemmin juoksennella, kun nastallisia kenkiä ei ole ja pystyssäpysymistaitoni on ollut hiukan kyseenalaista kävellessäkin.

 

~ K

 

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.