Hot hot herkkua! Mika - Celebrate (feat. Pharrell Williams)

Ladataan...
Kuuntelija

Kuva: mikasounds.com

Pitkään levytystauolla viihtynyt Mika palaa päivänvaloon ryminällä.

Syyskuuksi kaavaillun The Origin Of Love -albumin maistiainen Make You Happy levisi nettiin viikko sitten, ja ensimmäinen virallinen sinkku soitettiin tänä aamuna Ranskan NRJ:llä.

Kuuntele Celebrate-sinkku SoundCloudissa tai YouTubessa.

Viimeviikkoisen fanitusromahduksen jälkeen olen kelaillut, pitäisikö Mikalle antaa äidillisiä musiikkineuvoja vai kunnon läimäytys, mutta popin hävytön remppareiska Pharrell Williams lienee oikea vastaus.

Herrojen yhteistyön hedelmänä syntynyt Celebrate palauttaa värit camp-sateenkaareen ja pistää tanssijalan vipattamaan.

Tarttuvan bassopogoilun ja Jackson 5 -henkisen ilopillerikertsin lomassa toisensa kohtaavat kasariromanttiset Madonna, Wham! ja Kylie Minogue sekä Mikan kotikaupungin kesäinen olympiahuuma.

Musiikkijournalistisella nillityskertoimella mitattuna hemmetin radioystävällinen tapaus, mutta härregud miten viehättävä sellainen.

Kiskaisen kultaiset hipsterit jalkaan ja säntään kiljuen kohti syyskuuta.

Hitto, että olenkin kaivannut Mikaa.

Share
Ladataan...

Kommentit

Ellu Koo

Onnea! Olet lopultakin saanut Toimitus tykkää -leiman. Tämä oli ansaittua. HURRAA!!! Ketä kiinnostaa lukea jotain kotiäitien jupinoita, niitä blogeja on maailma täynnä. Pah! Hyvät musiikkiblogit sen sijaan ovat harvassa. Onneksi sitä osataan sentään Lilyssä arvostaa.

Ja Mikan uusi singlekin on ihan tanssittava ja vknlopun keikalla Lontoossa tuli Ellulle hiki :). Toivonpa että uudelta levyltä löytyy sellainen biisi kuin  Underwater. Se ON kova!

Kuuntelija

Moi Ellu. Mahtavaa olla tykätty! Kiitos, että suosittelit :)

Aah, kävit ilmeisesti Lovebox-festareilla jorailemassa? Sparrohan esiintyi Mikan kanssa samana päivä, joten oli varmasti aivan loistavat kemut.

PS. Mika ilmoitti pari päivää sitten, että uusi levy ilmestyy 16. syyskuuta, ja tuo hehkuttamasi Underwater oli biisilistassa mukana. Se on huikea.

Kommentoi

Ladataan...