Jason Mrazin erolevyllä paistaa aurinko

Ladataan...
Kuuntelija

Kuva: Jason Mraz Facebook

Vuoden alussa komealla I Won't Give Up -balladilla ihastuttaneen Jason Mrazin pitkään odotettu neljäs albumi julkaistiin Suomen markkinoilla huhtikuun lopussa.

Vaikka Love Is a Four Letter Wordin kappaleet ovat syntyneet parisuhteen raunioilla, Mraz lähestyy eroteemaa väripaletin kirkkaimmasta päästä. Tuloksena on elämäniloa pursuileva hippilevy, jonka keskiössä on universaali viesti maailmaa syleilevästä rakkaudesta.

Woodstockissa 34-vuotias Mraz olisi ollut kova sana.

Musiikillisesti Love Is a Four Letter Word edustaa vähäeleisempää linjaa kuin edeltäjänsä We Sing, We Dance, We Steal Things (2008). Ideana on ollut tuottaa entistä akustisempaa musiikkia, jotta kappaleiden tekstit pääsisivät paremmin oikeuksiinsa.

Samalla Mrazille tunnusomaisen pop-/rock-soundin rinnalle on ilmestynyt retroromanttisia bluesin ja jazzin sävyjä.

Billboard Hot 100 -listalla historialliset 76 viikkoa keikkuneen I'm Yoursin kaltaista kestohittiä albumilta tuskin nousee, mutta faneja lämmittänee se seikka, että kokonaisuutena levy on Mrazin tähän mennessä vahvin.

Mikäli kaipaat herkkää, kaunista, toiveikasta, kesäistä ja positiivista musiikkia, Love Is a Four Letter Word on kaikki mitä tarvitset.
 
Tutustu albumiin Spotifyssa.

Share
Ladataan...

Kommentoi

Ladataan...