Twist And Shout To 2012 With The Beatles!

Ladataan...
Kuuntelija

Pelkkää valoa -palstan Anna vinkkasi eilen vuoden 2011 parhaat bilebiisit.

Tänään on Kuuntelijan vuoro esitellä Spotifyn kovimmat Beatles-coverit.

Jos kaipaat retroilua huomisen pippaloihin, singahda tästä uusimpaan soittolistaani, joka tarjoilee eri artistien tulkintoja Fab Fourin ikivihreästä soundista.
 

Oops! Ringo, Paul, George ja John nauttivat uudenvuoden
skumppaa etuajassa

Renkuta vaikka heti alkajaisiksi ortoPilotin I Want To Hold Your Hand, Manic Street Preachersin Rock And Roll Music, Elton Johnin Lucy In The Sky With Diamonds, Joe Andersonin & Salma Hayekin Happiness Is A Warm Gun, Mama's Ganin Polythene Pam tai Regina Spektorin Real Love.

Pistin Beatles-osaamiseni likoon ja listasin 70 Magical Mystery Beatles Songs -soittiksen biisit oikeaan aikajärjestykseen. Toivottavasti meni nappiin.

Suosikistani All You Need Is Lovesta en valitettavasti onnistunut bongaamaan kelpoa coveria.

Kompensoin biisivajetta postaamalla kesällä 1967 kuvatun hypernostalgisen videon. Rakkaudentäyteinen Flower Power -hippimeininki on omiaan nostattamaan vuodenvaihteen harmaansävyistä tunnelmaa.

Mainiota uutta vuotta kaikille lukijoille!
 

Kuva: All Posters

Share
Ladataan...

Kommentit

Fiction is my thing

Hei siistiä, kiitos!

Mainiota uutta vuotta sinne myös. :)

Kuuntelija

Kiitti bubble! Itse asiassa tulit mieleeni tuosta Manic Street Preachersin coverista. ;)

Fiction is my thing

Aww, kiitti ^____^ Taidanpa jokusen näistä napata omallekin covers-listalleni (osa 4).

Beatlemania (Ei varmistettu)

Ihana Beatles <3 Sulta saa kyllä hyviä musavinkkejä!

Kuuntelija

bubble: Jes! Spotifyn uumenista paljastui hyviä covereita. Iänikuisia tribuuttibändejä (tyyliin Yellow Submarinettes, Liverpool Lads) olisi ollut tarjolla aivan mieletön määrä, mutta ihan yllättäen karsastan niitä.

Beatlemania: Nimenomaan, ihana Beatles! <3 Ehdottomasti yksi lemppareistani. Ja hei kiitti! Loistavaa, jos meitsin palstasta on apua musavinkkien kalastelussa.

Pelkkää valoa

Kiitos tästä listasta, ihan loistava! On soinut täällä työpäivän taustalla :)

Iris (Ei varmistettu)

Mahti postaus! Olen harmitellut, ettei Beatlesin digitaalinen musiikki ole saatavilla muualla kuin iTunesissa. Ei ole käynyt mielessä, että covereitahan olisi tosiaan voinut etsiä Spotifystä.

Katsoin jouluna Across The Universen, ja oli kiva huomata, että soittolistallasi on kappaleita leffan soundtrackilta. Joe Anderson on loistava laulaja/näyttelijä! Olen heikkona Hey Juden versioon - laulu soi yhdessä elokuvan ihanimmista kohtauksista.

Fiction is my thing

Haha, pakko tosta Across the Universesta vielä mainita, että Jim Sturgesshan on mun elämäni mies, eikä vähiten sen laulun takia ;)

Kuuntelija

Anna: Ole hyvä vain! Mielelläni pistin Beatlesit jakoon.

Iris: Kiitti! Sama leffa tuli katsottua myös tällä suunnalla. Siitä itse asiassa sain idean tähän soittolistaan. :) Hey Jude -kohtaus oli loistava, mutta vielä enemmän tykkäsin Happiness Is A Warm Gunista. Mielettömän hieno elokuva joka tapauksessa!

bubble: Hahah, sä siis olet katsonut Across The Universen... ;) Pakko hehkuttaa, että ihailemasi Jim Sturgess matki leffassa aivan erinomaisesti nuoren Paul McCartneyn eleitä. Katsokaa nyt vaikka tätäkin. Love it.

Kommentoi

Ladataan...