Uutta Beirutia tyrkyllä

Ladataan...
Kuuntelija

Zach Condonin luotsaama Beirut on ehdoton suosikkini indieosaston bändeistä.

Valtavirtapoppia, folkia ja itäeurooppalaista kansanmusiikkia yhdistelevän kokoonpanon soundi pursuaa niin räikeää tekemisen riemua, että kaltaiseni musaintoilija ei voi olla ihastumatta.

Beirutin odotettu albumi The Rip Tide ilmestyy kuun lopulla, ja voin ilokseni ilmoittaa, että sitä on mahdollista kuunnella ennakkoon täällä.
 

Kuva: Luna Magazine

Kolmannen albumin äänimaailma vaikuttaa aikaisempaa pelkistetymmältä, mutta riisutulla ilmeellä on uskomaton teho.

The Rip Tide soi harmonisena, hurmaavana ja nerokkaana.

Levyn avausraita A Candle's Fire kuulostaa syntisen hyvältä, ja sama melodiatykitys jatkuu hamaan loppuun asti.

Ihan näin valloittavalle tasolle en olisi uskonut Beirutin taipuvan.

Share
Ladataan...

Kommentit

Ennakkokuuntelut kunniaan! Kiitos vinkistä - minä hölmö olisin odottanut ihan kiltisti tuohon levynjulkaisupäivään. East Harlem on henkilökohtainen suosikkini ensimmäisen kuuntelukerran perusteella. Mielestäni on erittäin hienoa, että kirjoitat sekä valtavirtamusiikista että näistä erikoisemmista tuttavuuksista.

Kuuntelija

Jes! Olet ilmiselvästi hoksannut, mikä palstani juju on. Pidän ovet auki kaikelle musiikille, sillä lokeroinnilla on taipumus viedä pala iloa mukanaan. Tuo East Harlem on yksi minunkin suosikeistani. Täydellinen hämärtyvien kesäiltojen biisi.

Olen pimittänyt Beirutin itseltäni pitkään, mutta eksyin kesäkuussa puolivahingossa keikalle, kun bändi lämppäsi Arcade Firea Lontoossa. Tykästyin sopivan sekopäiseen meininkiin! Beirutin jälkeen esiintynyt suosikkini Mumford & Sons tuntui sen jälkeen aika laimealta. Pitääkin laittaa uusi levy työpäivän tgaustamusiikiksi, kiitos vinkistä!

Kuuntelija

Hienoa, että tykästyit! Yksi suosikkiartisteistani vinkkasi Beirutista muutama vuosi sitten, ja koin bändin omalaatuisen soundin heti omakseni. Keikalle en valitettavasti ole päässyt, mutta voin kyllä kuvitella, että Mumford & Sons jää kakkoseksi. :)

Iris (Ei varmistettu)

Beirut on minulle ihan uusi tuttavuus, mutta YouTube-pätkien perusteella aion perehtyä The Rip Tideen tarkemmin. Kaunis kiitos ennakkokuuntelulinkistä :)

Kuuntelija

Ilo on meitsin puolella! Suosittelen tutustumaan myös Beirutin vanhempaan tuotantoon. Jäin aikoinaan koukkuun kuunneltuani A Sunday Smile -kappaleen, joten siitä on hyvä aloittaa.

Iris (Ei varmistettu)

Ehdin jo kuunnella A Sunday Smilen Spotifyn puolella :) Tykkäsin siitä ja Postcards From Italy -kappaleesta. Tässä taitaakin olla kesän 2011 musalöytö...

Kuuntelija

Olen aivan heikkona Postcards From Italyn ukulele-/trumpettisooloon. Jostain syystä tuon biisin kuuntelusta tulee nostalginen fiilis... Loistavaa, jos sain sinut innostumaan Beirutin musiikista!

AnnaJ (Ei varmistettu)

Oih ja voih, the Rip Tide -biisi on silkkaa kylmäväreilyä alusta loppuun saakka! Beirut muutenkin yksi lemppareista :)

Kuuntelija

Kiitti kommentista AnnaJ! :) The Rip Tide on ehdottomasti yksi tämän vuoden kovimmista levyistä.

Kommentoi

Ladataan...