Uutta musiikkia Studio Killersiltä: Eros and Apollo

Ladataan...
Kuuntelija

Hyväntuulista elektropoppia soittavasta Studio Killersistä on helppo pitää, jos on fanittanut koko pienen ikänsä The Crashia.

Chubby Cherryn, Goldie Foxxin ja Dyna Minkin muodostaman mystisen animaatiohahmobändin laulajalla on nimittäin ääni, jonka olen epäillyt kuuluvan Teemu Brunilalle.

Perjantaina julkaistu uutukainen Eros and Apollo jatkaa viimekesäisen Ode To The Bouncer -hitin jalanjäljillä, eikä onnistu lieventämään Brunilaan kohdistuvia spekulaatioita.

Laulutyyli, joka kuulostaa hyvältä, vaikka pistäis mikron taustalle möykkäämään. Kyllähän sen tunnistaa unissaankin.

Ja toi sanoitus.

Niin Melodramaa, että I'm dying.
 
"And the gigolo's run like spiders when he comes."

Share
Ladataan...

Kommentit

The Casual Geek

Sinänsä tää biisi oli jotenkin hirveän samankaltainen Ode to the Bouncerin kanssa, mutta sinänsä kun koko produktiosta kiinnostaa enemmänkin tuo visuaalinen puoli, toivon, että heiltä olisi tulossa jotain nannaa Mens Are Pigs-biisitä. Se kun kuulostaa sellaiselta, missä tuo Cherryn hahmodesign pääsis oikeuksiinsa mah. eleidensä osalta. :B

Kuuntelija

Kiitti kommentista empuska. Ode To The Bouncer on mielestäni höntimpi ja provompi biisi kuin tämä. Eros and Apollossa on niin käsinkosketeltava The Crash -fiilis, että se kiilasi heti suosikikseni. Uutta matskua on työstetty jo pidemmän aikaa, ja sosiaalisessa mediassa veikkaillaan, että seuraava animaatio olisi joko All About You tai tuo mainitsemasi All Men Are Pigs.

Kommentoi

Ladataan...