Ladataan...
lainahöyhenissä

 

tämä koti löi kerrassaan ällikällä. uskomattoman kaunis tila lasiseinineen ja harkittuine kalusteineen - ja mikä valo!

hauska huomata miten rakennusprojektin edetessä* kiinnittää suosikki inspiraatiokohteissa aina huomiota eri asioihin. ensin yleisilme kiinnosti, sitten huomio kiinnittyi materiaalivalintoihin, josta edettiin täydelliseen betonin sävyyn ja nyt syynissä on erityisesti yleisvalaistuksen toteutus. alkaa pikkuhiljaa valjeta kuinka monista tuhansista yksityiskohdista ja valinnoista talo lopulta rakentuu. 

tietenkin olen aivan haltioissani tästä valintojen maailmasta. 

ystäväni - joka rakentaa taloa juuri par`aikaa -  sanoikin minulle juuri: muista suunnitella ja vöyhöttää mahdollisimman paljon erilaisia vaihtoehtoja ja totetuksia, jotta voit sitten lopulta päätyä siihen ensimmäiseen mistä lähdit liikkeelle. precis

source // Leibal.com

edetessä?! eihän tässä olla oikeasti edes lähötelineissä vielä, mutta asian ilmaiseminen näin, antaa itselleni hieman toiveikkaamman fiiliksen siitä että jotain konkreettista olisi muka jo tapahtunut. 

Share

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

ihanan kuulas tulokas meikkipussissa, Lumenen Touch of Radience- valokynä.

en ole ennättänyt tutustua uudistuneeseen Lumeneen tätä tuotetta enemmälti, mutta valokynän perusteella olen vakuuttunut. aivan eri luokkaa kuin aiemmin käyttämäni valotuotteet. kasvoille sipaistu valokynä antaa ihanan luonnollisen hehkun, joka pysyy hyvänä läpi päivän. 

vahva suositus. hienoa työtä Lumene. 

Share

Pages