Ladataan...
lainahöyhenissä

 

muutama vuosi takaperin asukuvissani oli järjestään aina punaiset huulet. tai on tuosta aikakaudesta tainnut vierähtä jo viisikin vuotta.  kevyesti.

nykyään punahuulia ei näy oikein koskaan - ei edes iltamenoissa. tuntuu helpommalta keskittyä valkoviiniin, kun ei tarvitse pyyhkiä punaa pois lasin laitamilta.

vaikkakin, ihan pirteältähän tuo näyttää.

 

translation// wearing American Apparel riding pants, IRO jacket, Nike trainers and H&M Premium scarf.

Share
Ladataan...

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

rakastuin keväällä Atlantassa ikihyviksi lähikahvilan tarjoilemaan Avocado Power Flat- aamiaisleipään, mistä olen siitä saakka toteuttanut toisintoa myös kotosalla. alkuperäinen leipä on kasattu flatbreadiin, ja pitää sisällään juustoista munakokkelia, tuoretta pinaattia ja avokadoa - mikä yhdistelmä jo siltään toimii erinomaisesti.

kotikyökissä olen tietenkin leipää jalostanut entisestään, ja edellä mainittujen lisäksi lisään leivälle vielä kasapäin tuoretta basilikaa, jugurtti-aiolia (=50/50 Hellmann`s majoneesia ja maustamatonta jugurttia + tuoretta valkosipulia) ja nyttemmin myös viime viikolla kehittelemääni artisokkapestoa.

tässä on täydellinen aamupala.

ps. ai niin, flatbreadin sijaan käytän pehmoista perunarieskaa, mistä saa tehtyä alkuperäistä leipää mukailevan leipätaskun niin halutessaan.

Share
Ladataan...

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

kaupallinen yhteistyö, Oy Perkko /  Marc Jacobs -kellot

voi minua onnenpekkaa.

sain valita suosikkini Marc by Marc Jacobsin uudesta mallistosta, ja mikä ihaninta - saan arpoa yhden unelmakellon myös jollekulle teistä onnekkaista. nyt tarkkana neidit.

korulippaastani löytyy entuudestaan Marc by Marc Jacobsin ruusukultainen chronograph, joka on melkoisen ronski kello kapoiseen ranteeseeni. tästä syystä päädyin valitsemaan malliston siroimman, ja mielestäni kauneimman, kellon ohuella nahkahihnalla, ja ruusukultaisilla metalliosilla.

kellon mittasuhteet ovat erityisen veikeät - suuri kellotaulu, ja ohut hihna ovat ihanan epäsuhtia keskenään. pidän myös kellon klassisesta eleettömyydestä, mistä syystä kello sopii erinomaisesti jakkupuvun kanssa, kuin myös tähän äärirentoon pipoasuuni. näkisin kellon kaveriksi sopivan myös ihanasti muutaman ohuen rannekorun.

mutta nyt, arvotaan yksi ranteenkaunistin ruutujen sille puolen. toimi siis näin: käy valitsemassa oma Marc by Marc Jacobs kellosuosikkisi Kultajousen sivuilta tämän linkin takaa.

osallistu arvontaan jättämällä viestisi, mistä käy ilmi kellovalintasi mahdollisine perusteluineen,  tämän postauksen kommenttiboksiin - lisää myös sähköpostiosoitteesi. osallistumisaikaa on keskiviikkoon 2.12.2015 saakka kello 21.00, minkä jälkeen tulleita kommentteja ei lasketa mukaan äänestykseen. julkaisen voittajakommentin ja nimimerkin täällä blogissa 3.12.2015.

onnea !!

 

Share
Ladataan...

Pages