Ladataan...
lainahöyhenissä

 

huikea sunnuntai takana. aurinko on paistanut pilvettömältä taivaalta sarastuksesta saakka, ja päivä on tuntunut ihanan pitkältä.

aamu starttasi vanhojen Vogueiden ja usean teemukillisen seurassa - spr:n kirpparilta löysin aikoinaan ison satsin vanhoja lehtiaarteita, mihin on ihana uppoutua fiilistelemään ajan muutosta ja vuosien kulkua. pitkät aamut hempseissä aamutakeissa tukka sotkussa ja silmät sikkuralla tuntuvat erityisen ihanilta kauniina syyssunnuntaina.

olipa hyvä viikonloppu.

translation// reading old Vogues in h&m rose robe this morning.

Share
Ladataan...

Ladataan...
lainahöyhenissä

meidän piti tänään debytoida Niilon kanssa 120 tasolla Keski-Suomen alueen estemestaruuksissa, mutta kisat jäivät nyt ohjelmasta orastavan kaviopaiseen takia. hevoshommien jäätyä kuvioista päätimme likkojen kanssa rullata sushia, kilistellä mojitoja ja raivotanssia aamuun. todella toimiva konsepti.

aamulla sängystä suoraan brunssille, ja siitä edelleen 8 kilometrin metsälenkille niin avot on lauantai tarjonnut myös parastaan.

lauantaiasuna ehdottomat lempparit: adidaksen kolmiraidat. kävin ostamassa housuja varmuudeksi toisen parin, etten ajaudu tilanteeseen jossa suosikit olisi puhkikäytetyt. nyt on yksi pari treenihousuina ja toinen pari katukäyttöön.

nastaa viikonloppua xx

translation// my friday&saurday via instagram.

Share
Ladataan...

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

kolme vahvaa lempparia yhdessä kasassa: helmet, leikkokukat ja marmori.

kultainen Christian Diorin vintage kaulavitja löytyi täysin vahingossa, kun jouduin keräämään kaikki omistamani kimaltavat asusteet kahdelle 4- vuotiaalle neidille, jotka tiedustelivat vaativaan sävyyn kylään saapuessaan, että "onko sulla mitään koruja meille?". niinpä tein työtä käskettyä ja hamstrasin kaikki pukukoruni yhteen läjään pikkurinsessojen hipelöitäväksi. enemmän olisi kuulemma pitänyt olla helyjä, vaikka molemmat neidit olivat yltäpäältä clip-on korviksissa, ketjuissa ja rintaneuloissa.

marmorilautasella myös Glitterin toisinto Diorin jättikantaisista helmikorvakoruista, jotka ainakin omaan silmääni (ja korvaani) näyttävät oikeinkin somilta.

Share
Ladataan...

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

karamellisuklaata,  sinisiä mitälie kellokukkia, teetä ja noh sympatiaakin tietty, piti sisällään tämä hyvin kotimaahenkisesti sävytetty teehetki. sinivalkea posliini, kuin myös lakanat, ovat suuri heikkouteni, enkä voinut välttää kiusausta tämän kaiken vangitsemisesta kuviin kun kerta kukatkin sattui olemaan sävy sävyyn.

tuo vähintäänkin mahtaileva teepannu on yksi mieluisimmista kirpparilöydöistä kautta aikain. pienet teekipot ovat sen sijaan Tigeristä ja Ikat- lakanat noin vuoden takaisesta h&m homen mallistosta.

pitkäksi venähtäneiden päiväunien jälkeen tässä tarjoilullisesti hyvin askeettisessa kattauksessa oli kaikki tarvittava - tosin konvehteja oli kyllä hippasen useampi kuin kuva antaa ymmärtää..

 

translation// my white&blue tea moment in bed last saturday.

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN`// FACEBOOK // INSTAGRAM @Pirett

Share
Ladataan...

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

syysasua viikonlopun tiimellyksestä.

tämä tummansininen Mangon jättineule on tuominen vuodentakaiselta kanarian reissulta ja edelleen yhtä mieluisa kuin ostohetkellä. termi lohtuvaate kuvailee mielestäni tätä jumpperia parhaiten - ei sillä, että tässä olisi kamalasti mitään murheita mielellä, vaan pikemminkin niin että tässä neuleessa on ihmisen vaan kertakaikkisen hyvä olla. ikään kuin turvassa. piilossa neuloksen uumenissa.

liki samassa asussa starttasin myös tähän maanantaihin, vain farkut vaihtuivat konservatiivisempaan toimistodenimiin. eihän sitä repaleisissa housuissa duuniin tohdi.

translation// wearing Mango jumper, zara denim, h&m cashmere scarf & Lindex loafers.

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

tällaisen hurmurin kanssa olen saanut päiväni loikoilla sohvalla MM ratsastusta tiiraillen ja silloin tällöin torkahtaen. omaa koirakuumetta jeesaa todella hienosti tilanne, jossa rakkaan ystävän Onni- bostonin saa hakea hoitoon koirakaveria kaivatessa. myös lenkkiseurana tämä kundi on suorastaan huikea.

ihanan pitkä viikonloppuni alkaa näiden kuvien myötä kulminoitumaan enää yhden kysymyksen ympärille; noutaako lähikaupasta perunalastuja vai äkki-imelää jädee. ei tätä ylenpalttista sunnuntailaiskuutta ilman eväitä kestä.

translation// dogsitted my friends lovely boston terrier today. such an amazing fellow.

Share
Ladataan...

Pages