Ladataan...
lainahöyhenissä

 

ainoa asukuva loman tiimellyksestä. 

yllä zarasta ostettu töihinpaluupaita ja h&m:n korkavyötäröiset suoralahkeiset. 

varpaissa Portugalissa, ihastuttavan kosmetologin, lakkaama kirkuvanpunainen pedikyyri ja kasvoilla huoleton lomariemu. 

nyt toimistolla työn tiimellyksessä, on yllä sama paita, paritettuna leveälahkeisiin mustiin toimistohousuihin. kuvassa hipiällä naurettavalta näyttävä lomapäivetys loistaa toki jo onneksi poissaolollaan..

 

Share

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

nopeasti se hujahti - neljän viikon elämysloma.

28 päivää kului kuin ohikiitävissä hetkissä. onnen ja ilon, luopumisen ja ikävän. ilahduttavaa huomata kuinka paljon itsestään ja elämästään oppii, kun hieman höllää kaavoja ja rutiineja - heittäytyy. 

heittäytyy elämän vietäväksi.

iloista viikkoa, ja antoisaa arkea. 

Tiiu Piret xx

 

 

Share

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

olen juuri lähdössä finalisoimaan laatta- ja vesikalustetilausta LaattaLeeviin. tässä ne nyt viimein on, kaikessa yksinkertaisuudessaan - talon materiaalivalinnat. 

likimain seitsemän kuukautta kestäneen jahkailun jälkeen, päädyin valitsemaan laataksi todelliseen mustan hevosen - italialaisen Terrazzo laatan. spa-kylpyhuoneen lattiaan tulee valkoinen Terazzo, ja saunan ja pukuhuoneen lattiaan musta. 

kaikissa talon kosteissa tiloissa on suuret ikkunat, joista avautuva karu kalliomaisema tuotti hankaluutta yhden tietyn värisävyn valintaan, joten Terrazzo oli käytännöllinen ja ajaton valinta. 

kuvassa mukana myös lattiamateriaaliksi valittu Timberwisen valkovahattu saarniparketti.

ps. talopostauksista kiinnostuneille tiedoksi, että kuvia alkaa nyt tulemaan varmasti aiempaa enemmän, kun projekti on näin pitkällä. 

Share

Pages