Ladataan...
lainahöyhenissä

 

olen ollut viime aikoina hieman tyytymätön itseeni. 

tyytymätön asioista, joiden suhteen ei pitäisi. 

kesäloman jäljiltä olen kadottanut lähes tyysti intoni urheiluun. salille joudun sanalla sanoen pakottamaan itseni, ja joogasta luistan vakuuttamalla itselleni että joogaan huomenna aamulla, heti kun herään. 

toisinaan asiat kiinnostavat enemmän, toisinaan vähemmän. tiedän, että tämä on normaalia, ja silti olen kamalan harmistunut. 

eilen Horse Shown jälkimainingeissa turhautuminen purkautui valtaisana itkukohtauksena, kun kaipuu ratsastuksen pariin iski niin kovasti vasten kasvoja. ja samaan hengenvetoon tajusin missanneeni sunnuntaisen iltajoogan taas kolmatta viikkoa putkeen. 

sängyssä unta odottaessani mietin että ota hei nainen vähän iisimmin - eihän tässä hätää ole. tee sitä, mikä juuri nyt tuntuu hyvältä, ja huomenna muuta jos niin mielit. ja ratsastamaankin pääset jos niin tahdot. 

kun vaan useammin muistaisi hieman höllätä. olla ihan oikeasti itselle lempeä. 

 

Share

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

tämä koti löi kerrassaan ällikällä. uskomattoman kaunis tila lasiseinineen ja harkittuine kalusteineen - ja mikä valo!

hauska huomata miten rakennusprojektin edetessä* kiinnittää suosikki inspiraatiokohteissa aina huomiota eri asioihin. ensin yleisilme kiinnosti, sitten huomio kiinnittyi materiaalivalintoihin, josta edettiin täydelliseen betonin sävyyn ja nyt syynissä on erityisesti yleisvalaistuksen toteutus. alkaa pikkuhiljaa valjeta kuinka monista tuhansista yksityiskohdista ja valinnoista talo lopulta rakentuu. 

tietenkin olen aivan haltioissani tästä valintojen maailmasta. 

ystäväni - joka rakentaa taloa juuri par`aikaa -  sanoikin minulle juuri: muista suunnitella ja vöyhöttää mahdollisimman paljon erilaisia vaihtoehtoja ja totetuksia, jotta voit sitten lopulta päätyä siihen ensimmäiseen mistä lähdit liikkeelle. precis

source // Leibal.com

edetessä?! eihän tässä olla oikeasti edes lähötelineissä vielä, mutta asian ilmaiseminen näin, antaa itselleni hieman toiveikkaamman fiiliksen siitä että jotain konkreettista olisi muka jo tapahtunut. 

Share

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

ihanan kuulas tulokas meikkipussissa, Lumenen Touch of Radience- valokynä.

en ole ennättänyt tutustua uudistuneeseen Lumeneen tätä tuotetta enemmälti, mutta valokynän perusteella olen vakuuttunut. aivan eri luokkaa kuin aiemmin käyttämäni valotuotteet. kasvoille sipaistu valokynä antaa ihanan luonnollisen hehkun, joka pysyy hyvänä läpi päivän. 

vahva suositus. hienoa työtä Lumene. 

Share

Pages