Ladataan...
lainahöyhenissä

 

onnea ihana blogikoti Lily, ja uusin muotivalloituksesi ED/T

tänään aukeaa vihdoin Lilyn uusi täydellisesti muotiin keskittynyt online- muotiverkosto ED/T. nyt löydät kaikki hinkumasi muoti- ja kauneusjutut kotimaisten muotivaikuttajien laatimana yhden sivun alta.

iloksi ja suureksi kunniaksi saan ilmoittaa olevani mukana luomassa tätä upeaa muotiverkostoa teidän lukijoiden iloksi. käytännössä tämä tarkoittaa blogini osalta sitä, että täältä kotitontiltani löytyy kaikki höntsä sisutuksesta koirauutisiin, ja muotipostaukseni nousevat näkymään blogini lisäksi osana Edit julkaisua.

tällaista saittia on todella kaivattu. hienoa duunia Lily!

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

seitsemän viikkoa IWELLOjengissä takana, ja projekti alkaa olla loppusuoralla. aika kuluu ihan käsittämätöntä vauhtia.

saimme kuluvan viikon kotitehtäväksi kuvata videotervehdyksen, missä kerromme projektin kulusta ja tavoitteiden saavuttamisesta. blogiani pitkään lukeneet taitavat tietää, että kyseessä on nyt ensimmäinen videoni ikinä koskaan. liikutaan siis vahvasti epämukavuusalueellani, mutta itsensä ylittämisestähän tässä koko projektissakin on toisaalta kyse.

joten - meni syteen tai saveen - videotervehdykseni voi käydä katomassa IWELLON facebook sivulta (klik)

PS. vielä muistutus Jyväskylässä  torstaina järjestettävästä lukijatreenistä. upeaa keliä luvattu, joten kaikki kynnelle kykenevät mukaan liikkumaan.

Share
Ladataan...

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

naapurirapussa asuvien ystäviemme luokse on muuttanut aika muikea kundi Edi - huikea 10 viikkoinen killimaha mallia Unkarinvizsla. näin ollen tiiviiseen rekkuperheeseemme kuuluu jo yhdeksän upeaa turrea.

ps. tämä nyt vain täysin ylimääräisenä maanantaipiristeenä. koska aina on hyvä väli fiilistellä koiranpentuja.

Share
Ladataan...

Pages