Ladataan...
lainahöyhenissä

 

tämä vahvasti Esmeralda- vivahteinen asu oli kiistatta yksi kesän hempeimmistä. hartioilta pudotettu paita on tuliainen Tukholmasta reilun vuoden takaa, eikä romanttisista vivahteistaan johtuen eksy ylleni kovinkaan usein.

kesäloman loppumisen kunniaksi yllytin kuitenkin itseni hurjan hempeäksi ja keinahtelin maksihameessani ja kukkapaidassa niinkin eksoottisilla tienoilla kuin torilla ja lähikaupassa. avot.

ihanaa viikonloppua ! ja romantiikka hei - paljon romantiikkaa päiviinne.

translation// wearing zara maxi skirt & some random flower top from Stockholm

 

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

yksi ihana uutuus syysgarderobissa - kiitos Carlingsin. napakka, liki napamittainen turtle neck raitapaita on suorastaan hurmaava. juuri tarvittavan skarppi, olematta kuitenkaan turhan hankala arkikäytössä.

inhoan kauniita vaatteita, jotka kuitenkaan syystä tai toisesta eivät toimi ihan tavallisena päivänä, ilman sen kummempaa eforttia. vaatteessa on tärkeintä viihtyä, ja jos siinä samalla onnistuu näyttämään mukiinmenevältä friidulta, on vaate takuulla mieleeni.

toisin sanoen, tämä nafti raitapaita on uusi arjen sankarini.

 

translation// wearing Carlings turtle neck stripey *, Carlings midi skirt *, h&m leather jacket & zara boots.

*gifted / saatu

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

aivan pakko vinkata tästä Hesarin huikeasta possureseptistä - äärimmäisen herkullista ja helppoa ruokaa illanistujaisiin kaikille lihansyöjille. lisukkeeksi inkiväärissä pikkelöityjä kesäsipuleita, sinapinsiemenmajoneesia, tuoretta chiliä, salaatinlehtiä ja riisiä. ja hyvää viiniä - tietty.

tarkoitus olisi rullata kaikki lisukkeet salaatinlehtiin ja nauttia fingerfoodina, mutta oma kärsivällisyys ei antanut tilaa tällaiselle näperrykselle - maut toimii loistavasti yhteen myös perinteisellä lautasmallilla.

karamellilihojen suurena fanina lisäsin uuniin vielä kerroksen tummaa siirappia lihan pintaan ja lopputulos oli jumalainen.  iso käsi ja kymmenen pistettä !

translation// lovely food memories from last summer - korean style caramellized pork with mustardseed mayo.

Share
Ladataan...

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

terve vaan arki - onpa oikeastaan mahtava lyöttäytyä taas yhteen.

enää ei lueskella ruotsalaisdekkareita puistossa keskellä päivää, mutta tutut rutiinit ja päivärytmi tuntuu kolmen viikon laiskottelun jälkeen lähes yhtä kivalta.  jopa autuaalta.

tosin, arkiaamu valkeni hieman kriittisimmin silmin - päivetyksen hälveneminen paljasti mm. ex- kesätukan karmean tolan. pientä syysfiksausta vailla olisi siis tämä nainen.

 

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

viime viikonlopun tyttöjenillan dresscoden piti oleman mekko ja korot ja fiiniä flikkaa.  oma luovuuteni piisasi ainoastaan tähän - jättiponnari päälaelle, hooploopit korviin ja niket jalkaan. jouduin hurjan vaatekapinan valtaan huomatessani, etten a) omista kovinkaan kiehtovia pikkumekkoja, ja b) ei oikein edes huvita olla niin fiini.

mutta ysärihän toimii aina.

ystäväni nelivuotias veljentytär Siiri sen sijaan totesi asiantuntevasti risaisen asuni nähtyään: "miksei sulla ole jotain juhlavaatetta, kuten mekkoa. farkkuja käytetään vain Ikeassa".  niinpä.

terkuin (hurja rebel) Piret xx

Share
Ladataan...

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

kesäloman viimeinen roadtrip starttasi juuri, auton etupuskuri on suunnaattu kohti Ikaalisia ja rustaan tätä pikapostausta parhaillaan vänkärin penkiltä viiden desin (!!) take away kahvi kourassa. koko loppuviikko on aivan täyteen buukattu, enkä uskalla luvata ehtiväni blogin pariin kovinkaan kummoisesti - perjantai ja lauantai menee rakkaiden ystävien kanssa mökillä villahousuissa ja sunnuntaina on pitkästä aikaa kisahommia Niilon kanssa.

ai niin, ja vielä tämä - aiemmassa postauksessa vinkkaamani kirpparisatsi löytyy tästä päivästä alkaen Kirpparilla.fi- kirpulta Jyväskylästä pöydästä 38.

kivaa viikkoa kaverit - palailen siis heti, kun kiire hieman hellittää. xx

Share
Ladataan...

Pages