Ladataan...
lainahöyhenissä

muutamia poimintoja omasta toivelistastani. 

1 // yksinkertaisia ja kestäviä neuleita halajan aina. harvoin sellaisia kuitenkaan raaskin hankkia. tämä hollantilaisen Anecdote:n helmenvalkea neule olisi ihana kuoria joulupaketista.

// rakastan käsin kirjoittamista. siksi muistikirjat, -laput ja -liput ovat erityisen lähellä sydäntä. tähän Smythsonin Panama notebookiin olisi ihana rustailla talosuunnitelmia ja ostoslistoja. 

// tulevan keittiömme niemeke kaipaisi muutamaa kaunista tammijakkaraa ympärilleen. varsinaista seurusteluliparetta baarijakkaroineen niemekkeeseemme ei ole tulossa, mutta muutama yleispätevä istuin olisi hyvä olla hollilla. Nikari Perch- jakkara olisi täydellinen tähän tarkoitukseen. 

// rehellisyyden nimissä vaatehankinnoissani on tällä hetkellä yksi teema ylitse muiden: käytännöllisyys. kun olemme luonnonhelmaan muuttamassa, niin kestävät ulkovaatteet ja hyvälestiset vaelluskengät ovat oikeasti ne, mitä vaatekaappini halajaa. Fjällrävenin Keb setti on seuraavana ostoslistalla. 

5 // leipä, ja leivän leipomisen taito kiehtoo. tahtoisin opetella ainakin muutaman bravuureileivän reseptin, ja Teemu Auran ja Markus Hurskaisen  leipäkirja olisi tähän tarkoitukseen täsmäteos. 

// ihoa hellivät tuotteet tuovat hohtoa paitsi hipiään,  myös arkeen. Grown Alchemistin kosteuttava puhdistusnaamio ja Byredon sheavoipohjainen vartalovoide olisi toivottu lisä päivittäisiin ihonhoitorutiineihini. 

Share

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

korvakoruinnostukseni ei ota laantuakseen. 

uusin lisäys suosikkikorujeni lajitelmaan ovat nämä helmirenkaat, joiden malli on korvissa erityisen kaunis ja veistoksellinen. korut ovat Lindexin mallistosta, ja maksavat alle kympin. tai oikeastaan parin hinnaksi tulee vieläkin vähemmän, sillä korvakorut myydään settinä kolmen muun korvakoruparin kanssa. 

tästä ei budjettilöytö enää parane. 

ps. pieneen rasiaan kauniisti paketoituna näistä saa täydellisen kauniin joululahjan ystävälle. 

 

Share

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

ajatuksia, tahtotiloja ja tilastoja kuluneelta viikolta. 

1 // "enemmän itsestä" - oli blogihistoriani pidetyin postaus. kuinka hienoa. tunnen oloni jopa hieman typeräksi, kun en ole aiemmin hoksannut kirjoittaa asiasta. onhan se, kuka olen, aika merkittävä osa blogiani. 

2 //  myös kovaan suosioon kirinyt omakotitalon rakentamista koskeva postaus on ollut suksee. jos luitte postauksen, ette ylättyne siitä, että taas on mennyt kaikki uusiksi. joskin parempaan suuntaan - makuhuoneen spa-osasto alkaa pikkuhiljaa olla aika ihana. 

3 // juuri nyt bloggausinto ja elämäni siihen tarjoamat resurssit eivät kohtaa. kerrankin omaisin inspiraatiota jopa asukuvien kuvaamiseen, mutta olematon valo ja päivätyö ovat ylitsepääsemätön este haluilleni. tahtoisin myös kirjoittaa uusia reseptejä, ja kuvata kauniita annoksia. ja mikäli statistiikkaan on uskominen, ovat ruokajutut myös teidän lukijoiden suosikkeja. 

4 // savikurssin syyslukukausi on tulevan torstain pikkujoulukertaa vaille taputeltu. näiden kuuden viikon aikana olen työstänyt 10kg savilohkareeni yksinomaan lautasiksi ja kulhoiksi. aiemmin mainitsemani lusikat, lunastivat kaikki odotukset, ja olivat juuri niin epäkäytännöllisiä ja hauraita kun aavistelinkin. 

5  //  käsitöistä innostuneena, olen pedannut itselleni tulevalle vuodelle myös toisen uuden harrastuksen: puutyöt. Jyväskylään on avattu kaikille avoin verstas, josta löytyy opettajat sekä välineet kaikenlaiseen puun ja metallin työstämiseen. ensimmäisiksi töiksi aion tehdä liukuhihnalla linnunpönttöjä tonttimme puihin. pönttöjen malli (simppeli) ja väri (musta) on jo mietitty valmiiksi, ja tavoitteena on luoda tulevalle kotipihallemme verraton lintupopulaatio tintteineen ja sieppoineen. 

virkistävää viikonloppua ystävät, 

Tiiu Piret xx

 

 

Share

Pages