Ladataan...
lainahöyhenissä

 

paistoin sunnuntaiseen imelänhimooni aimo tornin jenkkipannareita Nigella Lawsonin ohjeella, ja olipahan melkoista herkkua. suosittelen nauttimaan plätyt siirapin,  notkistetun Nutellan ja vaniljajäätelön kera. jätski uupui itseltä tästä kattauksesta, ja myönnettäköön sen harmistuttaneen hieman..

jenkkipannarit

2 munaa

1 rkl sokeria, 0,5-1 tl suolaa, hippanen vaniljasokeria

1 rkl leivinjauhetta

30g sulatettua voita

3 dl maitoa

3,5 dl jauhoja

(voita paistamiseen)

 

hurauta kaikki aineet blenderissä sekaisin, ja ei kun paistamaan.

täydellisen mutkaton resepti sunnuntaiaamuihin.

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

maanantaita kaverit!!

viikonlopun keli oli mitä surkein asukuvaukseen - taivaalta tupsahteli milloin mitäkin, ja valo oli lähestulkoon surullisen huono. säätä uhmaten tahdoin kuitenkin kuvata uudet tossuni, vaikka tämä kuvasarja nyt ei niille suoraan sanoen kummoista kunniaa tee.

asu muutoinkin on hieno esimerkki siitä, miten livenä oikeinkin kiva lookki näyttää kuvissa ehkä hieman tympeältä. nojoo - tälläistä tämä välillä on.

reipasta viikkoa xx

translation// wearing Now&Then denim (Carlings), Calvin Klein Jeans t-shirt, Minimum trench, Cos scarf and Nike sneakers.

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

jos yhden toiveen nyt saisin, niin teleporttaisin itseni Puerto Morelokseen, ja söisin itseni tainnoksiin.

tuo pieni kalastajakylä Meksikossa oli todellinen ruokafiilistelijän paratiisi - käsittämättömän herkullista ruokaa tarjoiltiin pilkkahintaan oikeastaan jokaisessa kylän ravintelissa. 

yksi ylitse muiden oli kuitenkin sympaattinen kahvila El Nicho, missä valtava vakioaamiaiseni koostui poikkeuksetta maagisesta Breakfast bun annoksesta, missä korianteri-manteli- kaalisalaatin kera tarjotun rapean leivän sisään oli kasattu kananmunaa, kinkkua, pinaattia, tomaattia ja lempeää aiolia. simppeli, mutta ah niin nerokas makupaletti - tätä on testattava pian kotikyökissä.

 

translation// vacay memories from Puerto Morelos.

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

eräs lukija tiedusteli, kuinka onnistun pitämään kenkieni valkeat pohjat puhtaina - mistä syystä paljastan nyt  salaisen aseeni. vastaus on kovin simppeli, mutta harva tulee sitä ehkä ajatelleeksi kenkien puhdistukseen.

tämä käyttämäni puhdistaja,  ja valkeiden kenkien pelastus on IHMESIENI. maaginen marketeissa myytävä sieni, jonka toimintaperiaatetta en piruvie pysty käsittämään, puhdistaa siis kaiken kaikesta - myös pinttyneen lian valkeista kengistä, siinä missä yksikään kokeilemani puhdistusaine ei tehoa.

testatkaa ja hämmästykää.

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

keskityin viikonloppuna 100- prosenttisesti kotoiluun, perheeseen ja ystäviin.

tällä laskukaavalla jäi siis 0- prosenttia blogijutuille - ihanaa kerrankin näin. maleksin villasukissa ja yöpusakassa pitkälle aamupäivään, nautin täydellisen aamiaisen siunaamatta ajatustakaan asettelulle tai valaistukselle ja leivoin sydämeni kyllyydestä - valokuvaamatta mitään näistä tekemisistäni. täydellisen vapauttavaa.

tästä syystä siis hieman laimea postaustahti. mutta nyt petraan!

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

vihdoin löysin täydelliset valkeat tossut.

mallin nimi on Priority Mid, enkä aiemmin ole kyseiseen tennariin törmännytkään. siro malli miellyttää silmääni enemmän kuin legendaarinen Air Force 1, joten tämä oli kyllä ihan sitä kuuluisaa ihastusta ensinäkemältä. jotenkin ihanan naiselliset ja kepeät.

oman parini ostin Stadiumista.

translation// new Nikes.

Share
Ladataan...

Pages