Ladataan...
lainahöyhenissä

(varjele mikä kuvatulva)


yhteistä eloa takana nyt tismalleen 34 vuorokautta. Chloe on jatkanut esimerkillistä käyttäytymistään kotona ja vieraissa,  ja on koirakoulussa vähintäänkin ryhmänsä priimus. meillä pyyhkii siis hienosti.

näin jälkikäteen mietin jopa hieman huvittuneesti, kuinka kauhuissani oikeasti odotin koiraa saapuvaksi. päätös rescuekoiran ottamisesta oli itselleni todella vaikea - olin varma että ammun itseäni jalkaan, ja saan hurjan käytöshäiriöisen pennun, joka ei kotiudu kerrostaloasumiseen saati ihmisiin ylipäätään. uumoilin myös että uhmaikäinen pentu tulee syömään kotimme kaiken irtaimen, kusemaan matot, kynsimään puulattian ja terrorisoimaan naapurisovun. ja sitten saan tällaisen tyypin, joka on täyttä timanttia. eikä tietoakaan mistään ongelmista.

olen niin kiitollinen tästä upeasta koirasta. ja mimmi myös muistuttaa päivittäin siitä, että elämässä täytyy uskaltaa tehdä päätöksiä.

kuvissa mukana myös Chloen parhaat ystävät:  huskymix Martti, bostoninterrieri Onni, mäyräkoira Monti ja westie Arska. kyllä kelpaa neidin näiden kundien kanssa telmiä. (lemppari painikaveri Reino uupuu kuvista)

ps. koiramutsi lompsahtaa NYT lomalle, ja lähtee tukka pujolla kohti Turkua. blogissa siis syvä hiljaisuus ainakin sunnuntaille saakka. moi.

 

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

nämä h&m studion silkkishortsit ovat ehkä epävalokuvauksellisimmat housuni ikinä. päällä ja livenä superkauniit korkean vyötärönsä ja leikkauksensa johdosta, mutta kuvissa näyttää lähinnä säkkimäisiltä vaipoilta. winning.

adidaksen trefoil- toppi sen sijaan on uusi suosikki ja löytyi ihme kyllä ihan kotikaupunkini Sokokselta. silkkisiin shortseihin ja mustaan ohueen neulekaftaaniin yhdistettynä sporttitoppi näyttää kovin veikeältä, jopa ryhdikkäältä.

translation// wearing h&m studio shorts, adidas top, 2ndhand kaftan and Vagabond shoes.

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

sattuipa sopivasti - tämä mokkanahkainen pussukkalaukku löytyi kirpparilta kuin tilauksesta. festarilaukulle on tarvetta tulevana viikonloppuna, ja tähän pussukkaan mahtuu kaikki tärkeät.

festarielämän lisäksi laukku sopisi kauniisti myös suojaruukuksi. kaktus tai joku myy vihreä kasvaisi tästä varmasti hyvinkin kauniisti.

ps. kodistamme varmaan näkyy mieltymykseni patinoituneeseen nahkaan.

 

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

olen mökkeillyt antaumuksella läpi viikonlopun. ja uskotte varmasti vaivatta, ettei kuvien miljöössä paljoa mielinyt blogihommiin tai koneen äärelle ylipäätään. sen sijaan kalastelin, pohrusin läpi mökkipihan vanhoja aittoja, leivoin sämpylöitä, saunoin ja join punaviiniä enemmän kuin tarpeeksi.

ystäväni ja perheensä "mökki" on jotain aivan käsittämätöntä kokonsa, tunnelmansa ja interiöörinsä puolesta. kaltaiselleni antiikkifriikille tämä torppa aiheuttaa todellisia sydämentykytyksiä kerta toisensa jälkeen.

Chloekin viihtyi erityishyvin. kuten kuvista näkyy.

Share
Ladataan...

Pages