Ladataan...
lainahöyhenissä

 

tähän saakka pisimpään valvottu ilta oli tämä rosee- hetki Es Blanc ravintolassa meren tuntumassa. puolilta öin olimme jo päät tyynyissä kun koko kaupunki hiljeni tyystin käsiin. 

ainoa asukuva so far on tämä suhmuinen peiliselfie, mutta petrataan petrataan. lomamoodi on ottanut minut kokonaisvaltaisesti haltuunsa.

N Y T kamat kasaan ja Barcelonan vilinään. 

Share
Ladataan...

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

loman ensipäivät on tutustuttu Costa Bravalla sijaitsevaan piskuiseen Blanesiin, jossa tarkoituksemme oli majoittua pääosin koko lomaviikko. kuitenkin sesonki on loppunut täällä aika päivää sitten, ja koko kaupunki on käytännössä kiinni - toisin sanoen hyvää ruokaa on todella hankala löytää. siispä suuntaamme aiottua nopeammin Barcelonan vilskeeseen loppuviikoksi. 

mutta kaunista täällä on.

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
lainahöyhenissä

ai parhautta !

juuri nyt suljen koneen, nappaan laukut kantoon ja lähden kohti Espanjan aurinkoa ja lomaa. puhisen onnea ja intoa - tästä tulee kuulkaa huikea reissu.

yhtään en tiedä millaiset nettimahdollisuudet perillä odottaa, mutta iPad on mukana ja tarkoitus olisi päivitellä loman melskeessä ihan normaaliin tahtiin. Instagram- tilini (@Pirett) oletettavasti päivittyy aktiivisesti myös.

palataan siis pian namuset.

mä oon NIIN lomalla. tsau!

translation// time for a vacation in Spain, wohoo! follow me on Instagram @Pirett to find out how we girls doing under the Costa Brava sun.

Share
Ladataan...

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

kolme täsmäostosta syksyyn.

stalkkaan Net-a-Porterin alesaittia Outnettiä lähes päivittäin, mutta harvoin siellä  mitään erityisen mieluisaa pistää silmään. nyt tarjolla olisi kuitenkin kolme  täydellistä syyshankintaa:  IRO:n villakankainen shearling- rotsi, Isabel Marantin runsas tupsuhuivi ja Alexander Wangin virtaviivaiset nahkanilkkurit.

jos nyt jokin olisi valittava yli muiden, niin kyllä rotsin kannalle taipuisin. tai kenkien.

Ohhh please Santa gimme!

Share
Ladataan...

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

tässä on mielestäni käänteinen esimerkki nyt siitä, kuinka jotkut asut näyttävät kuvissa hyvältä, ja oikeassa elämässä eivät niinkään. tämä asu nimittäin näytti oikeasti hyvältä peiliin katsoessa - nyt kuvissa kokonaisuus jättää vähän kyseenalaisen fiilikseen. pitkä takinhelma yhdistettynä kiilakorkoon saa uljaan runkoni näyttämään 120 senttiseltä, vaikka en kovin paljoa tuota runsaammalla pituudella olekaan siunattu.

no pointti on kuitenkin se, että uusi villahattu on ihastuttava. ja kyllä - toisin kuin edellisessä postauksessa kirjoitin - aivan liian syksyinen Costa Bravan rannikolla tällä hetkellä 30+ asteita hipoviin keleihin. hattu jääköön siis matkasta.

translation// wearing Stylestalker skirt, Mango jumper, vintage belt, BikBok coat, Mulberry bag and 2ndhand hat.

 

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN`// FACEBOOK // INSTAGRAM @Pirett

Share
Ladataan...

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

myönnettäköön - oloneuvoksena lenssun potemisessa on tosin se valoisa puoli, että ehtii keskittyä olennaiseen. eli tässä tapauksessa ylihuomenna starttaavan loman fiilistelyyn.  laukkuja ei ole vielä pakattu, mutta muutama must juttu tuli heti kättelyssä mieleen, kun aloin pohtimaan laukun sisältöä.

1// nudea kynsiin ja punaa huuliin. arkimeikkini on hyvin vaatimaton, joten when on vacay, ajattelin panostaa hippasen enemmän myös kauneusjuttuihin. mattanudet kynnet ja punaiset huulet näyttävät juuri nyt erityisen hyvältä omaan silmään.

2// Chanelin klassikko 2.55 jää minulla valitettavan vähälle käytölle. näppärän kokoinen veska sen sijaan on mitä mainioin lomakäyttöön ollessaan tyylikäs, kevyt ja huomaamattomasti olalla kulkeva.

3// uusi kirpparilta vitosella löytynyt täydellisen hiekansävyinen villahattu pääsee myös mukaan. kerrankin hattu, joka oikeasti istuu piskuiseen päähäni eikä kippaa silmille jatkuvasti. tämä oli huippulöytö.

muutoin tarkoitukseni on lähteä reissuun kovin köykäisellä laukulla, sillä vaikka en kovin kummoinen lomashoppailija olekaan, on Espanja ihan oma lukunsa. varsinaista ostoslistaa ei ole, mutta ainakin urheiluvaatteita, pieniä tuliaisia kotiin, kengät ja mahdollisesti uusi lompakko olisi mukava löytää.

Share
Ladataan...

Pages