Ladataan...
lainahöyhenissä

 

check in suoritettu, huusholli siivottu talovahteja varten, satakunta rantahuitulaa pakattu ja chilipähkinät pussitettu. okei loma, mä oon niin valmis!!

kun yön yli vielä kärvistellään valvoen, niin aamulla päästään reissuun. Jukatanin Niemimaalla neljän hengen seuruettamme odottaa Puerto Morelos, Isla Holbox, Tulum, Cancun ja Merida. siis ainakin. saa nähdä minne loma kuljettaa.

aivan IHANAA joulua täältä toivottelen, ja palailen mahdollisimman pian meksikon maisemien kera linjoille.

syökää, seurustelkaa ja voikaa paksusti !

translation// my vacation essentials for Christmas in México.

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

joku teistä lukijoista kyseli, josko joulu näkyy kodissani - vastaus on ei. ei tänä vuonna.

yleensä lukeudun liki joulukreisien kastiin, mutta koska tänä vuonna vietämme joulun ja uudenvuoden maailmalla, ei kodin koristaminen jouluisaksi ole tuntunut järkevältä. tuhatpäiset kynttilärykelmäthän kuuluvat kotiimme aina, joten pikkaisen joulutunnelmaa niistäkin saa tiristettyä.

blogikin on ollut puolivillaisella tolalla nyt hetken aikaa.  syy tähän on yksinkertainen - olen ollut liian tohkeissani paahtamaan chilipähkinöitä ja hunajamanteleita pitkille lentomatkoille, kuin myös minigrippussittamaan vihreää teetä ja kaikkea mitä ikinä voisikaan kuvitella lennolla tarvitsevansa. eli olen toisinsanoen kääntänyt jouluhöösän 100- prosenttiseksi matkahöösäksi.

että tällaista tänne - kova kiirus ja lomajännä päällä. palataan pian hei.

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

tästä lähtien puhelimeni verhoutuu kultaan - tarkemmin sanottuna kotimaisen Nunuco Designin kultahippuihin.

olipa kerrassaan virkistävää törmätä suomalaiseen, tyylikkäitä ja edullisia puhelinkuoria valmistavaan yritykseen, jolta löytyy vaihtoehtoja myösmyös iPhone6:seen. applen oma roosansävyinen nahkakuori kun ryvettyi muutamassa hassussa viikossa käyttökelvottomaan jamaan.

nää on hienot.

translation// my new phone cover from Nunuco Design Company.

 

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

käytin lauantaista muutaman tovin kevyen huivin etsintään, joka toimisi pitkällä lennolla lämmikkeenä ja univerhona - you know sellaisen, johon voi 12,5 tunnin lennon aikana kapaloida itsensä.

löysin Jyväskylän Torikeskuksesta pienen putiikin, joka myy itse Aasiasta maahantuomiaan tekstiilejä , ja sieltä edelleen tämän ihanan pehmeän, käsityönä Nepalissa kudotun cashmirhuivin. kertakaikkisen täydellinen yksilö.

nytpä alkaa lomavarustelut olemaan kohdillaan, ja enää odotellaan vaan muutaman hassun päivän taittumista.

pehmoisaa sunnuntaita.

Share
Ladataan...

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

aiemmin sunnuntaisessa aamiaispostauksessa vilahtanut kirpputorilöytö, vanha messinkinen tarjotin, löysi vihdoin paikkansa kotoamme. tai siis ainakin toistaiseksi - tapanani kun on huseerata tavaroita ympäri taloa aina aika ajoin tuoreen fengshuin löytämiseksi.

vaikka onneni kirpputoreilla on ollutkin melkoinen vuosien saatossa, on tämä kolhiintunut ja painava messinkilevy ehkä yksi parhaista löydöistäni koskaan.

translation// my latest 2ndhand treasure - an antique brass tray.

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN`// FACEBOOK // INSTAGRAM @Pirett

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

tässäpä arkinen vakiojoukkoni kuvattuna: Chanelin rouge noir sävy kynsillä, ja sekaisin kultaa ja hopeaa kaulassa.

tummat kynnet, ja ohuilla vitjoilla koristettu dekoltee tuo juuri sen oikean sävyisen viimeistelyn arki-ilmeeseen. vaikkapa tuolla säkkipimeässä mikään näin piskuinen detalji ei mihinkään ole omiaan näkymäänkään.

mutta kohtapa kimallan koruineni kilpaa auringon kanssa Puerto Moreloksen sannalla.

translation// my favorite jewellery. love to wear them all at once.

 

Share
Ladataan...

Pages