Ladataan...
lainahöyhenissä

 

Atlantastakin löytyi piskuinen Zara, jonka kiersin nopeasti läpi alkuloman ostospuuskassani. matkalaukun häviäminen loman alkumetreillä pakotti ostamaan muutamia käyttövaatteita alusvaatteista nyt puhumattakaan, ja voin kertoa ettei oman garderobin äkillinen uudelleen hankkiminen, edes osittain, ole ollenkaan helppo nakki. en nimittäin alushousuja  lukuunottamatta löytänyt muuta järkevää ostettavaa, kuin tämän kauniin käärmekuosisen huivin. eikä tämäkään ole ollenkaan järkevä, kun ajatellaan etten omannut yhtä ainoaa vaihtovaatetta.

no, huivi oli kuitenkin löytö. se on kaunis. .

onneksi laukku palautui heti tiistaiaamuna - tämä maanantainen ostossaldoni kun ei olisi ehkä kuitenkaan mennyt vaihtovaatteista.

translation// found this perfect snakeprint scarf from Zara.

Share
Ladataan...

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

ostokseni keskittyivät Atlantassa lähes täysin urheiluvermeisiin. kuvan toppien, shortsien ja kuulokkeiden lisäksi löysin myös muutamia joogahousuja todella huokeaan hintaan Nordstrom Rack - nimisestä Nordstrom tavaratalon outletista - 16$ lahjeparilta alunperin 79 dollarin laadukkaista jumppahousuista oli sen verta hyvä diili, etten tohtinut ohittaa.

olen viime päivät pyrkinyt huhkimaan treenien saralla erityisteholla - launataina  saan vihdoin Chloen kotiin, ja kaikki liikenevä aika tulevina viikkoina käytetään pentuun tutustumiseen, ulkoiluun ja kaiken maailman koiruuksiin.

Share
Ladataan...

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

kelit Atlantassa hellivät todenteolla kaupunkilomailijaa. ilmankosteus oli todella korkea, ja lämpötilat kohosivat yli kolmenkymmenen, muutamaa hieman tuulisempaa päivää lukuunottamatta. keskikesällä helle Georgiassa kuulemma nousee jopa pitkälle yli neljänkymmenen, mitkä lukemat näiden leutojen lomakelien jälkeen kuulostaa suorastaan karmealta.

h&m kesämalliston lehtikuvioitu kaftaani on uusin lisäys kimonohuitula- arsenaaliini ja pidän siitä kovasti. mustan alusmekon turvin käytin rantakaftaania eräänä päivänä ihan katukäypänä mekkona, mistä harmi kyllä ei ole ainoatakaan kuvaa todisteeksi.

translation// pool day in Atlanta. wearing h&m kaftan.

Share
Ladataan...

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

jassoo. se olisi lomat lusittu ja huomenna palataan takaisin rutiineihin ja arkeen. tämä sunnuntai menee täysin jetlagin poisköllöttelyyn.

ajattelin kuitenkin blogihiljaisuuden rikkomiseksi julkaista kuvat tästä viikkojen takaisesta keväisen lämpimästi puetusta kesämekkolookista.

kepeässä sifonkimekossa on epäsymmetrinen helma ja pitkät hihat, ja voisin hyvin kuvitella mekon pirskahteleviin kesäjuhliin asuksi ihan siltään - mutta näin tuhdin villaneuleen kanssa puettuna vaate muuntautuu ihanan arkiseksi.

kivaa sunnuntaita xx

translation// wearing Carlings dress*, Mango knit and Vagabond flats.

* gifted / saatu

Share
Ladataan...

Ladataan...
lainahöyhenissä

olen ottautunut tähän lomahommaan niin täysin, etten ole oikein viitsinyt valokuvata juurikaan, kuin myöskään seikkailla somessa. ihan virkistävää välillä tämäkin.

Atlanta on yllättänyt erityisesti siisteydellään, ruuan erinomaisuudella, ja ihmisten ystävällisyydellä. vielä olisi viimeinen lomapäivä ennen kotiinpaluuta. 

ai niin. matkalaukkukin löysi perille kaksi vuorokautta myöhässä. ehdin kuitenkin ennen tavaroiden palautumista visiteerata Pradalla hypistelemässä, ja sain myyjien sympatiat siinä määrin puolelleni laukkukatastrofista mainittuani, että nuori miesmyyjä kipaisi välittömästi lasillisen Mimosaa kouraani. there's nothing a glass of Champagne won't fix. 

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

tässäpä olisi hyvin kasuaali trenssiasu viime perjantailta. vaalean hiekansävyinen trenssi löytyi muistaakseni viime keväänä h&m alesta muutamalla hassulla eurolla, ja on heittämällä yksi takkisuosikeistani. 

huomasinpa juuri, että asu on tismalleen sama kuin tuossa sivubannerin esittelykuvassani - mutta vibat ovat täysin erilaiset. hiustyyliä ja laukkua vaihtamalla, ja huulipunaa lisäämällä tämä monotoniseen kallistuva lookki onkin jo kivasti pirskahtelevampi. 

translation// wearing Carlings denim, Calvin Klein tshirt, H&M trench, Mulberry bag and Zara heels.

Share
Ladataan...

Pages