Ladataan...
lainahöyhenissä

 

"nykypäivänä tuntuu mukamas luontevalta jakaa joka hetki, mutta voisihan sitä joskus olla ihan vaan oikeasti hiljaakin."

 

lainaus erään lukijan kommentista päivien takaa, joka pisti kovasti ajattelemaan suhtautumistani sosiaaliseen mediaan. elämäni jakamiseen eri kanavissa, ennemmin, kuin elämään näissä hetkissä.  

en edes muista, koska olisin viimeksi ollut lomalla ilman jatkuvaa painetta blogimateriaalin hankkimisesta - että sitä ihan vaan lomailisi. tarttuisi hetkeen samalla intensiteetillä, kuin joskus muinoin. 

päätin kokeilla. 

nyt kotiin palattua, kamera ammottaa tyhjyyttään, mutta ihminen voi hyvin. ehkä paremmin kuin koskaan. 

kiitos Portugali, olit unohtumaton. 

Tiiu Piret xx 

 

Share

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

harvassa ovat olleet lämpimät kesäillat, mutta niistä muutamastakin on tiristetty kaikki irti.

on istuttu iltaa kallioilla, saunottu rantasaunassa, syöty hyvin, uskaltauduttu kahdeksi sekunniksi hyytävään järviveteen ja oltu ennen kaikkea ystävien kesken läsnä

kesäloman alkuun on enää yksi kiireinen työpäivä. kylmä kotimaan kesä vaihtuu hetkeksi Portugalin aurinkoon, ja meriveden suolaamaan hipiään. loman loput kolme viikkoa on täysin auki. vapaus tehdä ihan mitä tahansa, koska tahansa, tuntuu kutkuttavalta. 

tästä tulee elämäni loma. 

 

Share

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

uudet ihanat kesälasit, check.

Ray-Banin uusin, ja välittömästi klassikkostatuksen saavuttanut, lasimalli Clubround on todella tyylikäs yhdistemä kahdesta brändin suosituimmasta lasimallista Clubmasterista ja Roundista. 

pyöreälinssinen Round ei ole koskaan näyttänyt hyvältä päässäni,mutta tämä uusi malli on huikea! 

aurinkoista viikkoa ystävät xx

 

ps. yksinkertaisia ja ohuita naru- ja ketjuhihnoja aurinkolaseihin löytyy Clas Ohlsonilta.

Share

Pages