Ladataan...
lainahöyhenissä

 

olohuoneeseen on muuttanut valtaisa marokkolainen. 

eniten mattoa taloudessamme rakastaa Chloe, jonka suureksi iloksi villiä koiranelämää tähän saakka hidastanut sohvapöytä on raijattu kokonaan pois. nyt on tilaa riekkua ja tassu pitää paremmin kuin koskaan. 

kolmemetrinen Beni Ourain- matto löytyi vimmatun etsinnän jälkeen suoraan Marokosta. enpä ostosta finalisoidessani hoksannut, että maton hintaan rapsahtaa vielä aimoiset verot päälle tullauksen yhteydessä. tästä johtunut harmistus kuitenkin väistyi välittömästi, kun lähetys saapui kotiovelle. 

matto on todellinen kaunotar, ja tulee kulkemaan matkassamme pitkään. 

vaikka olohuone vaihtuisikin. 

 

Share

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

Helsingissä lanseerattiin eilen lehdistölle ja mediaihmisille Ikean syysuutuudet. Jyväskylässä asumiseni johdosta en - harmi kyllä -  juuri koskaan matkusta paikan päälle moisiin tilaisuuksiin. onneksi pressiposti kulkee, ja pääsin heti tuoreeltaan poimimaan omat suosikit uutuuksista. 

1 //  pähkinäpuinen kalanruotokuviota mukaileva Barkaboda- työtaso on todellinen helmi. ainutlaatuisen materiaalin johdosta kukin työtaso on uniikki. tämä sopisi erinomaisesti myös meidän kyökkiin - mustaa kivitasoamme kun olen soimannut täällä jo useaan otteeseen. 

2 //  Björksnäs- malliston koivuvitriiniä ihastelin jo alkukeväästä erään ruotsalaislehden sivuilta. todella virtaviivainen huonekalu, joka varmasti istuu kuin nakuutettu kotiin kuin kotiin. 

3 //  intialaista estetiikkaa modernisti tulkitseva Svärtan- mallisto tulee myyntiin kaikkiin Ikea myymälöihin 9. syyskuuta. tämä hämyisä kuva pitää sisällään juuri omat suosikkini mallistosta - etenkin musta tarjotinpöytä on aika tismalleen juuri sitä, mitä olen olohuoneeseemme kaivannut. 

 

Share

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

kelien puolesta olen armotta jäljessä suositukseni kanssa, mutta täältä pesee. 

Birkenstockin Arizona nahkasandaalit ovat olleet jo pitkään ihmisten huulilla, mutta muovisista versioista en ole kuullut puhuttavan juurikaan. 

omat mustat muovisandaalini sain puolisoni äidiltä, ja olen ihastunut ikihyväksi. kengät ovat paitsi täydelliset jalkaan, myös mielestäni äärettömän kauniit. ja sanottakoon vielä sekin, ettei materiaalia ensivilkaisulta edes hoksaa synteettiseksi. 

 

 

Share

Pages