Ladataan...
lainahöyhenissä

 

oma koti on tuntunut tänä lomana erityisen ihanalta.

muistan kaksi vuotta taaksepäin, kun diagnosoin itselläni eräänlaisen lomamasennuksen. karmea paine oli jatkuvasti niskan päällä tehdä jotain helvetin kivaa. koko ajan. koti oli vihoviimeinen paikka missä onnistuin saamaan lomavaihdetta päälle. ilahduttaa huomata, että nyt on toisin. 

kolmen viikon lomalle ajoitettujen kahden lomareissun välissä on juuri passelin mittainen pätkä ihan vaan kotiaikaa. ilman aikatauluja ja askareita. ystävän polttarikoristeetkin riippuvat edelleen katossa ja lakanapyykki odottaa narulla noutajaansa jo kolmatta päivää. 

aurinkoista viikkoa!

 

ps. vihdoin hyviä uutisia viherrintamalla kurjan hukkumiskuoleman kokeneiden oliivipuun ja banaanin jälkeen. Opuntia- kaktukseni on alkanut kasvaa hurjaa kyytiä!

 

 

Share

Ladataan...
lainahöyhenissä


 

muutama kuukausi takaperin San Franciscosta ostamani Leviksen farkkurotsi on ollut käytössä lähes päivittäin.

miesten mallistosta löytyneessä takissa on kivan väljä istuvuus, klassinen leikkaus ja täydellinen kivipesu. naisten vastaavissa oli sen sijaan tarjolla ikävän kinttanaa istuvuutta ja toinen toistaan oudompia roiskepesuja, joita ei tarvinut edes harkita sovittavansa. 

palasimme eilen kotiin ensimmäiseltä lomareissulta hetkeksi hengähtämään ennen seuraavaa keikausta. neljän päivän mökkielon jäljiltä tuntuu ihan virkistävältä pukeutua muuhunkin kuin koko collegeen ja hyttysmyrkkyyn. 

 

translation// wearing French Connection pants, Zara singlet, Levis jacket, Vagabond shoes and H&M earrings. 

 

 

Share

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

löysin loman alkajaisiksi täydellisen kauniin parin korvakoruja. hurjan sirot, mutta samalla veistokselliset kuin pienet taideteokset.

takuulla aikaa kestävä löytö jokaiseen garderobiin. tätä on budjettimuoti parhaimmillaan

translation// a stunning pair from H&M. 

Share

Pages