Ladataan...
lainahöyhenissä

 

jassoo. se olisi lomat lusittu ja huomenna palataan takaisin rutiineihin ja arkeen. tämä sunnuntai menee täysin jetlagin poisköllöttelyyn.

ajattelin kuitenkin blogihiljaisuuden rikkomiseksi julkaista kuvat tästä viikkojen takaisesta keväisen lämpimästi puetusta kesämekkolookista.

kepeässä sifonkimekossa on epäsymmetrinen helma ja pitkät hihat, ja voisin hyvin kuvitella mekon pirskahteleviin kesäjuhliin asuksi ihan siltään - mutta näin tuhdin villaneuleen kanssa puettuna vaate muuntautuu ihanan arkiseksi.

kivaa sunnuntaita xx

translation// wearing Carlings dress*, Mango knit and Vagabond flats.

* gifted / saatu

Share
Ladataan...

Ladataan...
lainahöyhenissä

olen ottautunut tähän lomahommaan niin täysin, etten ole oikein viitsinyt valokuvata juurikaan, kuin myöskään seikkailla somessa. ihan virkistävää välillä tämäkin.

Atlanta on yllättänyt erityisesti siisteydellään, ruuan erinomaisuudella, ja ihmisten ystävällisyydellä. vielä olisi viimeinen lomapäivä ennen kotiinpaluuta. 

ai niin. matkalaukkukin löysi perille kaksi vuorokautta myöhässä. ehdin kuitenkin ennen tavaroiden palautumista visiteerata Pradalla hypistelemässä, ja sain myyjien sympatiat siinä määrin puolelleni laukkukatastrofista mainittuani, että nuori miesmyyjä kipaisi välittömästi lasillisen Mimosaa kouraani. there's nothing a glass of Champagne won't fix. 

Share
Ladataan...

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

tässäpä olisi hyvin kasuaali trenssiasu viime perjantailta. vaalean hiekansävyinen trenssi löytyi muistaakseni viime keväänä h&m alesta muutamalla hassulla eurolla, ja on heittämällä yksi takkisuosikeistani. 

huomasinpa juuri, että asu on tismalleen sama kuin tuossa sivubannerin esittelykuvassani - mutta vibat ovat täysin erilaiset. hiustyyliä ja laukkua vaihtamalla, ja huulipunaa lisäämällä tämä monotoniseen kallistuva lookki onkin jo kivasti pirskahtelevampi. 

translation// wearing Carlings denim, Calvin Klein tshirt, H&M trench, Mulberry bag and Zara heels.

Share
Ladataan...

Ladataan...
lainahöyhenissä

äh. hienosti alkanut matka päättyi todella kurjasti matkakohteessa, kun vitsailemamme skenaario toteutui, ja matkalaukkuni hävisi. laukku jäi mitä ilmeisimmin Heathrowlle, mutta koko laukun tarkistustikettiä ei löytynyt Helsingin, Heathrown, Finnairin tai British Airwaysin systeemeistä kun vihdoin pääsimme kohteessa asiaa selvittämään.

nyt sitten venaillaan josko laukku kuitenkin löytäisi perille, ja saisin omat tärkeät lomajuttuni takaisin. odottelen myös palavasti läheisen ostoskeskuksen avautumista, että pääsen hankkimaan välttämättömät - toisinsanoen siis alusvaatteet, hellevaatetta, simmarit, pitkähihaista ja -lahkeista sekä urheilukamat juoksukengistä lähtien.

positiivisella fiiliksellä  mennään silti. pitkä lentotaival sujui mutkattomasti, söin Lontoon kentällä elämäni parhaimman lentokenttäaterian ikinä, hotellimme on mainio ja ilmasto on trooppinen. ei tässä yhteen hukattuun laukkuun lannistuta.

ps. ignoraa väsyneen matkaajan silmäpussit. hymy huulilla vastoinkäymisistä huolimatta.

Share
Ladataan...

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

viikko sitten oli niin huikean kesäinen aamu, että nautin aamiaiseni reteästi ulkona. tänään, ja koko viime viikon kelit ovat olleet niin hyisiä, ettei moinen ole edes käväissyt mielessä.

tämä treenin jälkeinen smoothiebowl for dummies pitää sisällään vain kahta ainesosaa - rahkaa ja mustaviinimarjoja. ei siis mitään hifistelyä, vaan ainoat mahdolliset ainekset typötyhjästä jääkaapista. hieno esimerkki siitä miten superfoodit onnistuu vähemmälläkin vaivalla.

 

translation// my super smoothiebowl for dummies - mix quark and frozen blackcurrants. voilà !!

Share
Ladataan...

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

kurkkasin pitkästä aikaa Stadshemin sivuille inspiraationkeruureissulle, ja kylläpä siellä oli taas upeita koteja näytillä. luonteikkaat, tummat puulattiat, rapsakka valkea ja harkitut viherkasvit näyttävät juuri nyt erityisen hyvältä.

lompsahdan muutaman tunnin päästä lomalle, ja sunnuntaina lähden pyörähtämään elämäni ensimmäistä kertaa jenkeissä (!!).  kovat on siis suunnitelmat viimeisille päiville koiravapaana kansalaisena.

ihanaa viikonloppua.

translation// interior inspiration via Stadshem.

 

Share
Ladataan...

Pages