Ladataan...
lainahöyhenissä

 

en ole korkokenkiin satsannut pennin jeniä sitten pakollisten, kaksi vuotta takaperin ostettujen mustien klassikkoavokkaiden, mutta nyt saattaisin pyörtää pääni. nämä Mangon veikeät tasselisandaalit paitsi mahtuvat erinomaisesti tiukempaankin budjettiin, myös näyttäisivät takuulla upeilta kapoisten lahkeiden, ja rennon pellavapaidan kanssa. ja toki monen muunkin asun.

täydet kaksi peukkua. 

Share

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

tunnen oloni juuri nyt, juuri tänään, erityisen onnelliseksi.  elämä on jotenkin ihanasti raiteillaan. 

nostanpa tässä muutaman esimerkin, ihan vain avatakseni asiaa. 

1. olen löytänyt pitkän etsinnän jälkeen itseäni aidosti inspiroivan joogaopettajan. opettajan, ja ihmisen, jossa on kaikki kohdallaan. tätä on hankala pukea sanoiksi, mutta te, jotka olette paljon jooganneet, varmasti ymmärrätte miltä tuntuu, kun löytää sen oikean joogamaikan. 

2. parisuhteessa menee erinomaisesti. aihe mistä en lainkaan täällä puhu, mutta joka toki on itselle äärettömän suuri asia. toisen ihmisen kanssa elämän jakaminen on toisinaan aivan helvetillistä touhua - niin hyvässä kuin pahassa - mutta juuri nyt, tai oikeastaan jo pitkään, meillä on mennyt ihanasti.

3. ystävät. olen onnistunut pitämään 2015 vuodenvaihteessa antamani lupauksen panostamisesta enemmän ystäviini. etenkin heihin, jotka eivät ole välittömässä lähipiirissäni kotikaupungissani. viikonloppujen omiminen pelkkään kotoiluun on siis väistynyt enenevässä määrin ystäväbrunssien ja reissujen edeltä. mikä on hienoa. 

kaiken tämän lisäksi olen äärimmäisen iloinen juuri ystäväni Hannan kanssa varaamastamme matkasta Kalifornian aurinkoon toukokuussa.

kuten sanoin, elämä on ihanasti raiteillaan. 

 

 

Share

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

Zaran kevät näyttää ihanan ajattomalta. näinä hetkinä kun ulkona on hengenvaarallisen liukasta, ja loskaa tulee taivaan täydeltä, on aika helppo unelmoida vajaista lahkeista ja heleistä sävyistä. 

löysin äkkisilmäyksellä muutamankin vaatteen, minkä ottaisin mieluusti kaappini peruspilariksi. etenkin pohjemittainen helmenharmaa cashmere hame ja käsintehty villasekoitetakki kauniissa hiekan sävyssä ovat todella mieleeni. toivonpa kovasti että löytyvät myymälöistä muutaman viikon päästä kun suuntaan Helsinkiin tanssimaan ystävän häitä ja veljen valmistujaisia. 

tsemppiä viikkoon. vesikelit on pian kurja muisto vain. 

Share

Pages