Ladataan...
lainahöyhenissä

 

tänään on ollut erityisen monta syytä hymyyn.

1 //  koko alkuvuoden kestäneen sairastelun jäljiltä pääsin pitkästä aikaa sunnuntain iltajoogaan. suureksi riemuksi huomasin kehittyneeni levossa, vaikka ounastelin täysin päinvastaista. harjoituksen jälkeen olo oli parempi kuin aikoihin. eläköön keho ja liikunta! 

2 // talomme rakennusaikataulu on aikaistunut roimasti. alkujaan aloitusajankohdaksi suunniteltu kesäkuu vaihtuukin huhtikuuksi, ja olen aivan  p ä h k i n ö i n ä. (kuvassa lehden alta pilkistävä talokansio kulkee aina mukana)

3 // rakasta kotikaupunkiani ei ole siunattu (muutamaa helmeä lukuunottamatta) kovin kummoisella ravintolatarjonnalla. erittäin toivotun lisän Jyväskylän ruokakulttuuriin tuo kevällä aukeavat Fafa's ja kuopiolainen Panza. 

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

onni on uusi talviparka, joka pitää lämpimänä nyt, ja ainakin seuraavat kymmenen vuotta. alati enemmän erähenkiseksi kääntyvä sieluni osaa iloita nykyään paljon enemmän tällaisesta pakkasenkarkoittajasta, kuin silmiä hivelevästä merkkilaukusta.

uusi takkini on Fjällrävenin miesten mallistosta, ja kantaa nimeä Barents- parka. tykkään takin konstailemattomasta leikkauksesta, isoläppäisistä taskuista ja jättimäisestä hupusta - naisten takeille ominaisten vyötärövekityksien puuttuminen on myös erityisesti mieleeni. 

lumista viikonloppua! 

Share

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

olen päivä päivältä enemmän tyytyväinen siihen, etten saanut tahtoani läpi aikatauluasioissa, ja talon rakentamista alkamaan välittömästi.

pohjaratkaisua, materiaaleja ja mittasuhteita on nyt ehditty puntaroimaan niin moneen otteeseen, että kiirehtimällä oltaisi kyllä menty metsään ja pahasti.

viimeisin suunnitelmien muutos on lattiamateriaalin valinta. betonilattia taisi olla ensimmäinen must- asia tulevaan taloon, mistä valinnasta pidin uppiniskaisesti kiini harkitsematta edes muita materiaaleja. onhan se äärettömän kaunis, koiraystävällinen ja ajatonkin valinta - näiden lisäksi kuitenkin myös kolho ja kalsea.

lattiamateriaali vaihtui viime hetkellä,  kun rakennuttaja vielä muistutti betonilattian viileästä olemuksesta lattialämmityksestä huolimatta. täysiverisenä vilukissana ajatus viimein iskostui minullekin, ja ymmärsin pyörtää pääni lattian suhteen.  talosta on tuleva ennen muuta lämmin ja kodikas, mihin yhtälöön edes ajoittain viileä lattia ei minun mittapuullani istu. 

siispä jäljelle jäi puu.

ja hyvä niin - puu on aina kaunis. 

 

source// Archdaily.com

Share

Pages