Ladataan...
lainahöyhenissä

 

huh mikä ihana loma! ja mikä parasta, vapaata ilman blogia, puhelinta ja somea - kiitos surkeiden hotelliwifien. tämä tuli tarpeeseen.

nyt jo bussissa matkalla kentälle ja kohti omaa kotopesää.

palataan pian! luvassa muutama ihana Barca- vinkki kaupunkiin pian suuntaaville.

Share
Ladataan...

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

tähän saakka pisimpään valvottu ilta oli tämä rosee- hetki Es Blanc ravintolassa meren tuntumassa. puolilta öin olimme jo päät tyynyissä kun koko kaupunki hiljeni tyystin käsiin. 

ainoa asukuva so far on tämä suhmuinen peiliselfie, mutta petrataan petrataan. lomamoodi on ottanut minut kokonaisvaltaisesti haltuunsa.

N Y T kamat kasaan ja Barcelonan vilinään. 

Share
Ladataan...

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

loman ensipäivät on tutustuttu Costa Bravalla sijaitsevaan piskuiseen Blanesiin, jossa tarkoituksemme oli majoittua pääosin koko lomaviikko. kuitenkin sesonki on loppunut täällä aika päivää sitten, ja koko kaupunki on käytännössä kiinni - toisin sanoen hyvää ruokaa on todella hankala löytää. siispä suuntaamme aiottua nopeammin Barcelonan vilskeeseen loppuviikoksi. 

mutta kaunista täällä on.

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
lainahöyhenissä

ai parhautta !

juuri nyt suljen koneen, nappaan laukut kantoon ja lähden kohti Espanjan aurinkoa ja lomaa. puhisen onnea ja intoa - tästä tulee kuulkaa huikea reissu.

yhtään en tiedä millaiset nettimahdollisuudet perillä odottaa, mutta iPad on mukana ja tarkoitus olisi päivitellä loman melskeessä ihan normaaliin tahtiin. Instagram- tilini (@Pirett) oletettavasti päivittyy aktiivisesti myös.

palataan siis pian namuset.

mä oon NIIN lomalla. tsau!

translation// time for a vacation in Spain, wohoo! follow me on Instagram @Pirett to find out how we girls doing under the Costa Brava sun.

Share
Ladataan...

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

kolme täsmäostosta syksyyn.

stalkkaan Net-a-Porterin alesaittia Outnettiä lähes päivittäin, mutta harvoin siellä  mitään erityisen mieluisaa pistää silmään. nyt tarjolla olisi kuitenkin kolme  täydellistä syyshankintaa:  IRO:n villakankainen shearling- rotsi, Isabel Marantin runsas tupsuhuivi ja Alexander Wangin virtaviivaiset nahkanilkkurit.

jos nyt jokin olisi valittava yli muiden, niin kyllä rotsin kannalle taipuisin. tai kenkien.

Ohhh please Santa gimme!

Share
Ladataan...

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

tässä on mielestäni käänteinen esimerkki nyt siitä, kuinka jotkut asut näyttävät kuvissa hyvältä, ja oikeassa elämässä eivät niinkään. tämä asu nimittäin näytti oikeasti hyvältä peiliin katsoessa - nyt kuvissa kokonaisuus jättää vähän kyseenalaisen fiilikseen. pitkä takinhelma yhdistettynä kiilakorkoon saa uljaan runkoni näyttämään 120 senttiseltä, vaikka en kovin paljoa tuota runsaammalla pituudella olekaan siunattu.

no pointti on kuitenkin se, että uusi villahattu on ihastuttava. ja kyllä - toisin kuin edellisessä postauksessa kirjoitin - aivan liian syksyinen Costa Bravan rannikolla tällä hetkellä 30+ asteita hipoviin keleihin. hattu jääköön siis matkasta.

translation// wearing Stylestalker skirt, Mango jumper, vintage belt, BikBok coat, Mulberry bag and 2ndhand hat.

 

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN`// FACEBOOK // INSTAGRAM @Pirett

Share
Ladataan...

Pages