Ladataan...
lainahöyhenissä

 

kaikkea ei onneksi tule pistettyä kiertoon, vaikkei käyttöä juuri olisikaan. muistin säilöneeni kaappiin vuosia sitten kirpparilta löytämäni Cartierin silkkihuivin, jonka etsin viikonloppuna käsiini hetken huivihuumassa. jotain kirjaava oli saatava kaulaan ja sassiin.

lopputulos on mielestäni hyvinkin okei  - aavistuksen mummovibainen huivi antaa veikeän klassisen lisän biker rotsin ja nilkkamittaisten bootsien yhdistelmään.

mitä mieltä ruudun sillä puolen? kirjavat silkkihuivit: abosuluuttinen ei, snadi mahdollisuus vai parasta ikinä ?

translation// wearing Now & Then denim, zara singlet, h&m jacket, zara boots and a Cartier silk scarf.

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

näinpä kävi että huikeat haalarit oli saatava myös tummanharmaina. ja jos mahdollista, nämä ovat vieläkin mukavammat -  taitaa sisältää hippaisen enemmän elastaania ja mukautuvat kehoon kuin toinen iho kerrassaan.

revin itse housuissa valmiiksi olleita repeämiä hieman suuremmiksi, jotta lopputulos olisi aavistuksen raffimpi. pahoittelen huonoja kuvia, mutta olen vielä sen verta toipilas etten viiman tohtinut lähteä kuvauttamaan haalareitani.

ps. viimeisen kuvan juuttikeinusta ei kannata kyhäillä kummoisiakaan johtopäätökiä iloisista perheuutisista. en vain voinut olla ostamatta tätä kaunotarta punaisen ristin kirpputorilta  - ja tokihan keinu toivottavasti saadaan joskus oikeasti käyttöönkin.

 

translation// bought my favourite dungarees also in smoky black.

Share
Ladataan...

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

olen ollut maanantaista saakka raivostuttavan nuhalenssun kourissa. juuri sen verran under the weather että töissä pystyy käymään, mutta kaikki liikuntaan tai yleiseen reippailuun viittaava on visusti pannassa.  alkaa hermoa kirimään tällainen.

höyryhengitys carmolis yrttitipoilla ja inkivääri-sitruunatee helpottavat oloa kyllä kiitettävästi.

kyllä tästä pian noustaan. entistä ehompana.

ps. löysin kuvissa pilkistävän mielettömän riikinkukon, vaaleat marakassit ja värikkään olkitarjottimen kirpputorilta viime viikolla. rakastan rakastan rakastan tämänkaltaisia kauniita ja epäkäytännöllisiä esineitä.

Share
Ladataan...

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

männäviikon parhaat jutut kuvina:

1// ensimmäisen kerran rinteessä sitten Ylläksen laskettelurippileirin vuonna 2000. uskomaton keli ja fiilis ja suksetkin kääntyi vanhasta muistista likimain kuten kuuluukin. pitkä miinus todella surkeasta kokomustasta skimbalookista..

2// pitkä jääkävely töiden jälkeen vanhempien tiluksilla. uskomatonta että valoa piisaa vielä klo 16.00 jälkeenkin. tai piisasi - nythän on taas perisynkkää.

3 ja 4// vakioaamiainen lauantaina banaanilla ja hunajalla ennen rinteeseen lähtöä. ei ole puuron voittanutta sanon ma`.

5// ystävän silmää hivelevän kaunis makuuhuone - täällä on köllitty monet imelät unet.

6// 11-vuotias arvokkaasti harmaantunut Simba herra visiitillä.

translation// last week through my phone. find me on instagram @Pirett.

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

ihanan aurinkoinen viikonloppu takana.

hain perjantaina töiden päätteeksi kevään ensimmäiset niittykukat, eli lajitelman erilaisia kesäisiä leikkokukkia kotia raikastamaan. pikkaisen universumi tuntui tästä kevätfiilistelystä rokottavan, kun heti sunnuntaina satoi uusi lumi maahan. peukut tanaan, että tässä olisi nyt tämän vuoden ensimmäinen ja viimeinen takatalvi.

kepeää maanantaita kaverit xx

translation// wearing my dear cosmic robe from Monki.

Share
Ladataan...

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

etsin pitkään ja hartaasti kaunista ja istuvaa ohutolkaista urheilutoppia joogaan kaikista mahdollisista sporttikaupoista, löytämättä yhtään mieluisaa vaihtoehtoa. Niken ohutolkaiset topit ovat kaikkialta jatkuvasti loppuunmyytyjä, enkä välttämättä kaipaa logoja, enkä ainakaan kirkuvia värejä joogatoppiini.

seuraavana suuntasin alusvaateosastoille, ja löysin Lindexistä tämän täydellisesti vaatimuksiani vastaavan topin säädettävillä siroilla olkaimilla. topissa on lisäksi kaunis, istuvuutta parantamaan rypytetty miehusta  ja juuri passelin mittainen helma.

toppi kulkee nimellä Shaping- toppi, ja on nimensä mukaan todella napakka ja vartaloa muokkaava - joogahommiin ostin normaalia kokoani suuremman, ja istuvuus on juuri parahultainen.

aivan precis täydellisen siro toppi makuuni. kymmenen pistettä.

translation// found the perfect top for yoga from Lindex.

Share
Ladataan...

Pages