Ladataan...
lainahöyhenissä

 

viime viikonlopun tyttöjenillan dresscoden piti oleman mekko ja korot ja fiiniä flikkaa.  oma luovuuteni piisasi ainoastaan tähän - jättiponnari päälaelle, hooploopit korviin ja niket jalkaan. jouduin hurjan vaatekapinan valtaan huomatessani, etten a) omista kovinkaan kiehtovia pikkumekkoja, ja b) ei oikein edes huvita olla niin fiini.

mutta ysärihän toimii aina.

ystäväni nelivuotias veljentytär Siiri sen sijaan totesi asiantuntevasti risaisen asuni nähtyään: "miksei sulla ole jotain juhlavaatetta, kuten mekkoa. farkkuja käytetään vain Ikeassa".  niinpä.

terkuin (hurja rebel) Piret xx

Share
Ladataan...

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

kesäloman viimeinen roadtrip starttasi juuri, auton etupuskuri on suunnaattu kohti Ikaalisia ja rustaan tätä pikapostausta parhaillaan vänkärin penkiltä viiden desin (!!) take away kahvi kourassa. koko loppuviikko on aivan täyteen buukattu, enkä uskalla luvata ehtiväni blogin pariin kovinkaan kummoisesti - perjantai ja lauantai menee rakkaiden ystävien kanssa mökillä villahousuissa ja sunnuntaina on pitkästä aikaa kisahommia Niilon kanssa.

ai niin, ja vielä tämä - aiemmassa postauksessa vinkkaamani kirpparisatsi löytyy tästä päivästä alkaen Kirpparilla.fi- kirpulta Jyväskylästä pöydästä 38.

kivaa viikkoa kaverit - palailen siis heti, kun kiire hieman hellittää. xx

Share
Ladataan...

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

helleaallon jäljiltä mieleni oikein kihisi innosta päästä vihdoin pukeutumaan johonkin muuhun, kuin liehulahkeisiin shortseihin ja lingerie toppeihin. sysäyksen syysasukauden avaamiselle kapeissa farkuissa antoi Trendin elokuun pukeutumishaaste; pue pillifarkut.  ja minähän tein työtä käskettyä.

tummanharmaat Crockerin pillifarkut ovat vuosien takaa, mutta tumma harmaansävy on pysynyt pesukerroista huolimatta täydellisen synkeänä. ripaus leopardia, valkea puuvilla ja vaalean beige ryhditön trenssi tuntui sopivan stressittömältä yhdistelmältä viimeisen lomaviikon starttimaanantaihin.

ottakaahan syksyn kunniaksi haaste vastaan; kuinka sinä puet pillifarkkusi? julkaisemalla instagramissa kuvasi tägein #trendimag ja #pillifarkut, saatat saada asukuvasi syyskuun Trendin sivuille.

ps. tämä syysintoni yllytti myös vaatekaapin tehoratsiaan, jonka tuloksena garderobista poiskarsitut vaatteet kippaan Jyväskylässä kirpparille ylihuomenna.

 

translation// wearing hm trench, JC Crocker, denim, JC shirt, Celine bag, Marc by Marc Jacobs watch and Lindex loafers.

Share
Ladataan...

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

eilisen tyttöjenillan kattaus koko komeudessaan - kaikki taisi kadota parempiin suihin. ja viineistä ei jäänyt pisaraakaan tähteeksi - ainakaan keljusta olosta päätellen.

tämä sunnuntai menee tyystin kyljellään.  ihan hissukseen.

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

edellisessä postauksessa tuumailemani loma-ahdinko on työstetty siihen pisteeseen, että alan olemaan sujut kotilomani kanssa. kai tässäkin pätee se kirjoittamaton sääntö, että lomarentous löytyy passelisti juuri viimeisinä lomapäivänä.  ja sehän piisaa.

kuluneen kotiviikkoni absoluuttinen kolmen kärki:

1// ruhtinaallinen aamiainen itselle -  2 santsikuppia, kesän viimeiset mansikat, valkea pöytäliina ja kynttelikkö.

2// visiitti toiseen kotiin, eli vanhempien luokse, ja ensimaistiaiset syyssadosta äidin puutarhasta.

3// illallinen ystävien kesken ja vieraiden osuva tuominen - valkeat liljat ilahduttavat aina.  ja pitkään.

 

translation// snapshots from my vacation days at home.

Share
Ladataan...

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

on se hassu tämä ihmismieli. kun pitäisi vain osata olla, nauttia aikatauluttomuudesta ja rajattomasta vapaasta, olla lomalla, niin ei.

elkää käsittäkö väärin, lomani on ollut ihana ja etenkin alkuloman mökkiretket vuoden parhaita hetkiä, mutta silti - mieleen hiipii välistä pakostikin ajatus, että lomalla pitäisi olla jotenkin erityisen kivaa koko ajan. tehdä kaikkia niitä asioita mitä arkena ei ehdi, ja nähdä jokaista kaipaamaansa ystävää. tästä syystä ruokottoman pitkät päiväunet tai kokonaiset kotona vietetyt päivät tuntuu oudosti loman haaskaamiselta. vaikka eihän se nyt samperi niin mene.

kun vain osaisi olla. tässä ja nyt. eikä höösätä kehoaan saati mieltään minnekään.

hieman helpottaa tieto, etten takuulla paini yksin ajatusteni kanssa.

josko siis höllättäisiin hetki ja ollaan vain?

Share
Ladataan...

Pages