Ladataan...
lainahöyhenissä

 

näin loman loppuun kaavailemani lyhyt blogiloma venähti kuin huomaamatta viikon mittaiseksi. tahdoin heittäytyä aivan tuuliajolle hetkeksi - vailla huolta kauniista asetteluista tai itsensä kuvauttamisesta. mökkikamoissa hiukset havunneulasissa oleillessa on paljon kepeämpi mieli kun ei tarvitse miettiä moisia.

ymmärrätte varmasti.

huomenna paluu arkeen, ja blogikin heräilee horroksestaan.

levollista sunnuntaita.

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

eilinen oli täydellinen kesäpäivä. kesälomalleni on tähän mennessä osunut tasan kaksi aurinkoista, ja oikeasti lämmintä päivää - eilinen oli näistä toinen. 

päivä starttasi torikahveilla ja pitkällä kävelylenkillä sterilointioperaatiosta toipuvan Chloen kanssa, jatkui suppailulla Jyväsjärven kauniissa maisemissa ja päättyi viimein riemuilakointiin pikkutunneille saakka tyttöjen kesken. täydellinen päivä siis. 

Jyväsjärven rannassa toimii aivan huikea gr8wake- wakepark, jossa tarjolla suplautojen lisäksi myös kaapelirata ja kattavaa välinevuokrausta vesiurheiluun. suosittelen lämpimästi vierailemaan. 

 

   

Share
Ladataan...

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

eipä ole useaakaan shortsipäivää osunut vielä tälle kesälle, joten nämä h&m:n kymmenen euron budjettishortsit ovat jäneet valitettavan vähäiselle käytölle. tämäkin asu kaipasi tosin paljaiden kinttujen johdosta hieman tukevampaa yläosaa, joten valkea takki oli vähintäänkin tarpeellinen lämmittäjä kaltaiselleni vilukisulle.

kivaa vaihtelua pukeutua tällä lomalla muuhunkin kuin gore-tex takkiin ja vaelluskenkiin.

translation// wearing h&m shorts, Monki singlet, Zara coat, Miu Miu shades, Zara boots and Alexander Wang bag.

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

muutama lomakuva hurjan kauniista Kainuusta.

luonnossa reissaaminen on ollut tämän loman ykkösjuttu. luontopolkuja, soutu- ja metsäretkiä on kertynyt mittariin ihanan paljon. Suomi on julmetun kaunis, vaikkei aurinko paistaisikaan.

Chloe on osoittanut olevansa erinomaista reissuseuraa. auto on paras paikka maailmassa, joten matkat taittuu leppoisasti - veneet passaa myös loistavasti. oikeastaan ihan kaikki passaa tälle pennulle.

 

Share
Ladataan...

Pages