Ladataan...
lainahöyhenissä

 

ihan riviera chicksinä välimerellisissä viboissa tässä kotimme viereisellä rujolla betonirampilla moi. lierihattu vinossa, iho ilmeisen liukuruskettuneena hartioista aina kohti jalkoja vaalentuen ja naama ihan muikkuna.

kevyt pitsitoppi on viime keväinen hankinta Monkista. yllätyn aina ja edelleen, topin hurjan kauniista leikkauksesta, siihen pukeutuessani - tässä vaan on kaikki kohdallaan. 

kuten elämässä muutenkin tuntuu olevan - kaikki passelisti balanssissa. 

toivottavasti Sinullakin.

translation// wearing an old black skirt with Monki crochet top & my dad`s  straw hat

 

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

vika maanantai ennen lomaa. feeling pretty awesome.

toivon totisesti että helleaalto jatkuu ainakin vielä nelisen viikkoa. taukomatta. Suomi taitaa siis sittenkin olla kesälomamme trooppinen keidas - kaukomaat saavat odottaa synkkään vuodenaikaan.

BikBokin alesta löydetyt södet hörhelöpöksyt ovat paitsi hurjan kauniit, myös just nyt ainoa vaate missä voi edes kuvitella hipsivänsä ympäri huushollia.

translation// new sleep shorts from BikBok.

Share
Ladataan...

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

eilinen päivä oli taas kymmenen pisteen arvoinen. karkasin töistä suoraan ystävien mökille kylpemään lämpimään Päijänteeseen.

herkkuleipiä laiturilla, halimaratoni suurenmoisen Martti- koiran kanssa, auringonlasku, tilkka hyvää punaviiniä, muurikkapyttistä, 11 tunnin yöunet aitassa ja mahtava aamiainen ystävien kesken. ihan älyttömän kivaa.  ja niin levollista.

kaukana on tosin tällä hetkellä tuo verkkainen mökkitunnelma, kun paistelen paahtokuumassa kyökissä Foccacia-leipää tehdastahtiin illan juhliin. loikoilkaa te riippumatoissa ja rannoilla jotka vuorostanne tänään ehditte.

 

translation// yesterday at my friends summer cottage was truly brilliant.

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

oikeasti teki kyllä mieleni nimetä tämä postaus "kesän paras tomaattipaistos", mutta nyt tuntuu tuo nelikirjaiminen vuodenaika huutavan läpi kaikista postauksista. ja tämä on oikeasti hyvää ja helppoa ihan jokaisena vuodenaikana, kunhan vain on kypsiä tomaatteja hollilla.

parasta tässä simppelissä herkussa on se, että vuoan saa uunivalmiuteen alta minuutin, ja loppu hoituu kuin itsekseen.

tomaattipaistos

kypsiä tomaatteja, mielellään karojen kanssa

valkosipulinkynsiä

200g fetajuustoa

oliiviöljyä

hunajaa

mustapippuria, karkeakiteistä suolaa (sormisuola, merisuola myllystä..)

 

lado tomaatit, reiluiksi lompareiksi murennettu feta ja valkosipulinkynnet uunivuokaan. lorauta reilusti laadukasta oliiviöljyä ja hunajaa joukkoon. mausta vielä mustapippurilla ja suolalla. vaikka feta onkin suolaista, kaipaa paistos kokonaisuutena silti vielä inan suolaa makujen herättämiseksi. tarkkaa paistoaikaa hankala sanoa, sillä paistos paranee mitä pidempään sen malttaa pitää miedolla lämmöllä uunisssa. ainakin 45 minuuttia 150 asteessa tai jopa alemmassa - kunhan vahtii ettei fetan pinta lähde kärventymään.

tuoreet yrtit kuten basilika, kannattaa lisätä vasta vähän jäähtyneen paistoksen päälle jotta aromit pääsevät oikeuksiinsa.

on hyvää ! eikä mikään estä paistamasta koko komeutta vaikka notskissa folionyytissä

vinkki vielä loppuun - käytä kirsikkatomaatteja, terttutomaatteja ja mahdollisuuksien mukaan myös erivärisiä tomaatteja sekaisin, niin saat paistokseen useita makusävyjä.

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

ystävältä reilu viikko takaperin saaduista pioneista on jäljellä enää vain pienimmät nuput, mutta kuvissa ne säilyvät ikuisesti. lähes yhtä ihanat on BikBokin alessa hurmanneet kepeät ruusuhousut. täydelliset lomabyysat.

lomaan päiviä tasan yhdeksän, eikä edelleen minkäänlaista suunnitelmia joutenololle..

translation// love these pants from BikBok !!

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

arkiaamuksi todella vahva suoritus tiistai.

vanhempani asuvat kivenheiton päässä kaupungin jytkeestä,  aivan keskellä ei mitään - järven rannalla, niittyjen kyljessä. karkailen tänne pitkin viikkoa ympäri vuoden, mutta kesäpäivät ovat erityisiä.  työpäivä alkaa tismalleen oikealla jalalla, kun suoraan sängystä voi singahtaa ranta-aamiaiselle.

aamiaisessa on muutakin merkittävää - niin munat, tomaatit, sipulinvarret, basilikat kuin rucolatkin on kaikki omasta pihasta. ja herätyskellon virkaa ajaa alle vuotinen, pörheä Pekka- kukko.

ymmärrätte varmasti hyvin miksi täällä mieli lepää.

translation// todays breakkie view at my parents place.

Share
Ladataan...

Pages