Ladataan...
lainahöyhenissä

 

raikasta maanantaita. 

tämä huikea studio tuli juuri vastaan aamukahvin lomassa, ja tahdoin heti jakaa inspiroivat kuvat myös teidän iloksenne.

rustiikkinen valkoinen, ronski betoni, viherkasvit ja valtoimenaan kulkeva valo, ovat yhtälö, joka on mielestäni aina kaunis - mutta näissä kuvissa tunnelma on vielä jotenkin erityisen seesteinen ja pysäyttävä.  

vaikka vallitseva trendi onkin pehmeät harmaan, vihreän ja beigen sävyt sisustuksessa, vannon itse aika vahvasti vielä valkoiseen. joskin täysin kokovalkoinen asunto  - kuten nykyinen kotimme - alkaa hieman jo kieltämättä kyllästyttämään. 

source// Leibal.com

 

 

Share

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

rasti seinään. keittösuunnitelmat ovat taas muuttuneet. 

ihanaan suuntaan tosin - epämieluisa niemeke loistaa poissaolollaan tässä layoutissa. uusi suunnitelma hyödyntää kaiken mahdollisen käytössä olevan tilan, jättäen kuitenkin myös väljyyttä, ja mahdollisuuden yläkaapittomuuteen. 

keittiön peräseinälle on tarkoitus toteuttaa myös huonekalumainen komeroseinä. olen alkanut vierastaa keittiöiden teknisiä uuni-kahvikone-mikroaaltouuni- rosteriseinämiä niin, että haluaisin ratkaista asian omassa keittiössäni aavistuksen pehmeämmin.

tämän kauniin kodin puupintaiset kaapit ovat hyvin lähellä sitä eleetöntä toteutusta, mitä olen keittiön komeroseinään ajatellut. kaikki kodinkoneet integroidaan, eikä uuniakaan nosteta mukavasta käyttökorkeudesta huolimatta komeroon, vaan sen paikka löytyy työtason alta. 

täydellisen keittiötoimittajan valinta on edelleen käynnissä, ja viikonloppuna suuntaamme Helsinkiin katsomaan, josko sieltä löytyisi hakemamme. todennäköisesti keittiöongelma täytyy ratkaista osista kasaaamalla, mutta onneksi asiaa on hyvin aikaa tuumailla. 

*= mikään tässä projektissa ei ole varmaa. hyvänä esimerkkinä Spa- osastosta julkaisemani havainnekuva, mikä ei pidä paikkaansa enää ollenkaan. 

lisää talo/house- aiheesta tämän linkin takaa

source/ Leibal.com

 

Share

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

väistämättäkin tämä nykyisen kodin pahvilaatikoihin pakaaminen näkyy notkahduksena täällä blogin puolella. kovasti olisi kirjoitettavaa kaikesta mieltä askarruttavasta, kuten keittiön alati vaihtuvista suunnitelmista, mutta aika ei ole juuri nyt puolellani. 

siispä hei, ja palataan pian. 

Tiiu Piret 

 

Share

Pages