Ladataan...
lainahöyhenissä

 

uusin lisäys nykyään kovin harvakseltaan täydentyvään garderobiini - ei mikään arkivaate talvikaudelle, mutta täydellinen hutjake tulevalle Meksikon lomalle.

tällaiset kimonokaavut ja kaftaanit ovat ikuinen jankkovaatteeni, ja useimmiten kauniin yksilön löytäessäni, on ostopäätös tehty sekunneissa. niin kävi myös eilisellä Lindex vierailulla tämän kaunokin kanssa. ihana, unenomainen kaapu.

translation// adorable kimono from Lindex.

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

te veijarit, jotka olette testanneet jokapaikan tomaattipaistostani tiedätte, että feta ei sula uunissa. se ainoastaan pehmenee ihanasti ja mehustuu.

eilen tein iltapalaksi oikeastaan samaisen tutun paistoksen, kuitenkin ennemmin niin, että tämä on fetapaistos tomaatilla eikä tomaattipaistos fetalla. aivan hurmaava tarjottava iltateelle tai vaikka alkupalaksi dinnerille.

tämän herkun taiot hetkessä näin: öljyä passeli uunivuoka tai valurautapannu, ja aseta kokonainen fetablokki vuokaan. lisää juuston kaveriksi makeita kirsikkatomaatin puolikkaita, kalamata oliiveja ja veitsellä linttaanlyötyjä valkosipulinkynsiä. kaada oliiviöljyä koko komeuden päälle ja lisää tuoretta oreganoa, muutama pieni timjamin oksa sekä kuivattua basilikaa ja oreganoa. toki tähän istuu mitkä tahansa yrtit, eli ihan oman suun myötäisesti maustaminen.

ennen uuniin menoa, valuta vielä juoksevaa hunajaa paistoksen päälle ja ripauta muutama kide sormisuolaa tomaateille. paista uunissa n. 190 asteessa parikymmentä minuuttia, tai kunnes paistos on saanut kauniin pinnan.

tarjoile välittömästi rapeakuorisen leivän kanssa, tai naali lusikalla siltään.

testatkaapa.

muuttuu kurjempikin arki-ilta juhlaksi, kun paistoksen huumaava tuoksu leviää huusholliin.

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

tässäpä se komeilee (ja nimenomaan vain tässä, koska en ole onnistunut saamaan käpäliini vielä ehtaa tavaraa) - uusi laukkuni. Mansur Gavrielin pelkistetty bucket bag on laukkujumalien vastaus pitkittyneeseen täydellisen laukun kaipuuseeni.

mielestäni parahultaisimmillaan laukku on tyylikäs, huoleton kantaa, kätevä käytössä ja aikaa kestävä. mistä syystä pidän erityisesti bucket- mallisista laukuista, mutta  Alexander Wangin Diegon jälkeen ei mikään ole oikein säväyttänyt. tämä Mansur Gavriel sen sijaan on viimeistä piirtoa myöden nappisuoritus.

kyseinen malli myytiin todella sähäkästi loppuun, mutta uusi satsi on tulossa merkin verkkokauppaan  joulukuussa. eli ihan just kohta!

vielä kun osaisi päättää ottaako suuremman vai pienemmän mallin. onko kukaan päässyt mallailemaan laukkua tosielämässä ja näin ollen osaisi antaa neuvoja koon suhteen?

translation// the only thing on my christmas wishlist - Mansur Gavriel bucket bag.

Share
Ladataan...

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

taas yksi blogihistoriani kultaisista hetkistä - toikkaroida kukkamekossa ja stilettokoroissa räntäsateessa lumihangessa. aivan priceless hommaa.

mutta enpä vain pystynyt vastustamaan kiusausta kuvata tämä uskomaton Tiia Vanhatapion kukkamekko. en normaalisti juurikaan perusta romanttisista kukkaprinteistä, mutta tämä mekko on kerrassaan tuhannen taalan luomus - eivätkä kuvat ikävä kyllä tee lainkaan kunniaa mekon kauneudelle. mekko osui välittömästi silmiini vierailullani designer vuokraamo Lumossa, ja koonkin ollessa juuri oikea, oli pakko saada mekko lainaan ja fiilistellä hieman.

jos tulevana kesänä hääkutsuja kolahtaa postiluukusta, tiedänpä valmiiksi mitä tahdon ylleni pukea.

translation// wearing Tiia Vanhatapio dress with Zara coat and heels.

Share
Ladataan...

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

viikko takaperin Lumossa vierraillessani ihastuin täysiä näihin Giuseppe Zanottin punaisiin mokkakorkoihin. täydellistä stilettoparia on todella vaikea löytää, mutta tässä ollaan nyt just eikä melkein oikeilla jäljillä. lestistä en tosin osaa sanoa juuta enkä jaata, koska koko oli itselle kaksi numeroa liian suuri.

aika älytön on myös kuvassa helman verran pilkistävä valkea kermakakkumekko. kyseessä on vuoden 2006 designer kollaboraatio Viktor & Rolf for H&M malliston Wedding dress.

translation// playing dress up in designer rental company Lumo.love these Zanotti heels.

Share
Ladataan...

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

selkeästi aika kultaa muistot - lomalla tuntui olevan jatkuvasti nälkä, muttei kiehtovaa evästä muka ollut tarjona. tokikin sorruimme turistin perisyntiin olla ottamatta etukäteen selville kivoja rafloja, ja toisaalta taas läksimme ravintolajahtiin poikkeuksetta nälkäisinä. arvata saatta kuinka tällaisella yhtälöllä selvitään.

parastahan koko hommassa oli myös se, että ihanien pizzapuotien kohdallakaan nälkää ei siirretty edes yhdellä käsipalalla koska mehän mennään ihan just johonkin raflaan. joopa.

Share
Ladataan...

Pages