Ladataan...
lainahöyhenissä

 

kaupallinen kampanja, yhteistyössä L´Oréal Paris

uusi Prodigy hiusvärini on nyt reilun viikon kuluttua värjäyksestä entistä ehompi - hiuksissa on kaunis kiilto, ja kun hius on hivenen kasvanut tyvestä, on lopputulos kauniin luonnollinen ja kirkas. jos kotivärjäys ja uusi hiusväri kiehtoo, suosittelen vahvasti testaamaan uusia Prodigy- värejä.

heti kun ennätän kotiin täältä Kainuun jylhistä maisemista, pääsette näkemään uuden värin luonnonvalossa asukuvien muodossa.

L´Orèal Prodigyn nettisivuilla on paraikaa menossa kilpailu, jossa voit voittaa kattavan hiushemmottelusetin ystäviesi kanssa jaettavaksi, toisin sanoen siis hiusteemaiset makeover bileet. klikkaa suoraan L´Oréal Prodigy nettisivuille, ja osallistu kilpailuun.  jos onni potkaisee, luvassa saattaa olla uudet hiukset ja ikimuistoinen ilta.

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

kuvissa aavistuksen kepeämmät elokuvaeväät viime maanantailta, sekä lemppari arkiherkkuni mansikkasohjo.

mansikkaslush eli sohjo, on erinomainen makeanhimon taltuttajaksi - herkku maistuu aivan mansikkasorbetille, mutta siihen ei ole lisätty sokeria - sekoitetaan vain jäisiä kotimaisia mansikoita ja sokeroimatonta vadelma- tai mansikkamehukeittoa blenderissä.  (mansikoiden on tosin hyvä antaa aavistuksen sulaa, että blenderi jaksaa soseuttaa ne kunnolla tasaiseksi).

testatkaapa. on meinaan erihuikea juttu tämä sohjo.

ihanaa viikonloppua xx

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

kaupallinen kampanja, yhteistyössä ASUS

nyt ollaan huikeuden äärellä ihmiset. sain Asukselta testiin uuden ZenBook UX305- läppärin bloggailua helpottamaan, ja kuten kuvien hymystä saattaa paistaa läpi - olen täysin myyty. vanha läppärini on saanut aikaiseksi pitkään aikaan oikeastaan vain raivokohtauksia allekirjoittaneessa, joten tällaisen kaunottaren testaus on omiaan nostamaan tietokonekuumetta todella korkeisiin lukemiin.

henkäyksen kevyt (1,2 kg eli likimain karkkipussin painoinen) kone on nyt kulkenut viikon mukanani lähes kaikkialle,  ja yhteiselomme on ihanan tehokasta ja saumatonta. en ole tekniikkaihmisiä, enkä osaa varsinaisesti oikein kaivata mitään tekniikan saralta elämääni, mutta nyt kun olen saanut testata huikean tehokasta konetta - joka on mitoiltaan nippanappa muotilehden kokoineen - ymmärrän, että olisin voinut vaatia työvälineekseni jotain vastaavaa jo pikkaisen aiemmin.

ensikosketuksella kone hurmasi keveytensä lisäksi myös ulkonäöllään. väri on kai merkitty teknisiin tietoihin mitä ilmeisimmin mustaksi, mutta ainakin omaan silmään koneen väri on enemmänkin kauniisti tummanluumuun taittava.

lyhyen testijakson aikana olen omaksunut koneen nopeasti - kuvat näyttävät upealta 3200 x 1800 QHD+ IPS-näytöltä,  ja koneen käyttömukavuus on muutoinkin huikea. kolmella sanalla kiteytettynä ZenBook on tyylikäs, tehokas ja ihanan helppo. helppo, jopa kaltaiselleni tietokonetumpelolle.

 

 

voita unelmakannettava Zenbook UX305

jollakulla teistä on nyt huikea mahdollisuus voittaa itselleen oma näppärä ZenBook UX305. Asus Finland (@asusfinland) tahtoo kuulla juuri teidän näkemyksen mielenkiintoisimmista paikoista,  henkeäsalpaavimmista näköaloista ja rennoimista kotioloista.  voit osallistua kilpailuun näin:  jaa instagramissa kuva (niin monta kuvaa kuin tahdot) lempipaikastasi,  minne tahtoisit ottaa uuden koneesi mukaan - merkitse kuvasi hashtagein  #zenpaikka ja #zenbook, ja osallistut tämän ihanan ohukaisen arvontaan. siispä: minne tahtoisit ottaa uutukaisen koneesi mukaan?   

 lue lisää kilpailusta ja ZenBook UX305 ASUSin nettisivuilta tämän linkin takaa. lykkyä skabaan!!   

Share
Ladataan...

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. yhdestä hassusta kuvasta paljastuu yllättävän monta pientä asiaa itsestäni:

~ en koskaan silitä lakanoitani. ja miksi pitäisi. rypistyvät kuitenkin. ja toisaalta, kurtut valkeissa lakanoissa ovat kauniita silmääni.

~ olen selailija-keräilijä. rakastan kauniita muoti- ja sisustuslehtiä, mutten oikein koskaan lue niitä. hamstraan vain, selaan nopeasti läpi ja siirrän hyllyyn koristeeksi.

~ himoitsen lyhyitä, toppimallisia urheiluliivejä. käytän näitä jatkuvasti. en edes muista milloin olisin oikeita kaarituellisia liivejä ylleni pukenut.

~ omaan weak spotin rasioihin. pienet lasiset, puiset ja metalliset rasiat ovat lempijuttujani kirppareilla.

~ luen aivan liian vähän. lomilla kunnostaudun hetkeksi lukuhommiin, mutta arjen jatkuessa, en pääse muutamaa sivua pidemmälle vaikka kuinka pinnistäisin. uni voittaa joka kerta.

~ huushollistani on aina löydyttävä leikkokukkia. olkoonkin vaikka kahden viikon takaisia, parhaat päivänsä nähneitä ruusuja. mutta kuitenkin.

Share
Ladataan...

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

parhaat jutut ovat usein hyvinhyvin yksinkertaisia. kuten esimerkiksi tämä muutamassa minuutissa pannulla paistuva aamiaisgranola - kansanomaisemmin ihan vaan mysli.

pannumyslin ehdottomia etuja uunipaahteiseen mysliin verrattuna on tarvittaessa hyvinkin pieni annoskoko. kuten nyt tässä omassa sunnuntaisatsissani oli tasan yhden ihmisen tarpeisiin paistettu mysli. eikä muruakaan jäänyt jemmattavaksi.

tarvitset siis pannun, ja tilkan oliiviöljyä. paahda pannulla kaurahiutaleita ja veitsellä ronskisti pienittyjä pähkinöitä ja siemeniä. mausta hunajalla ja kanelilla - anna paahtua kauniin kultaiseksi. valmista nautittavaksi.

sano minun sanoneen, tällä pelastuu kurjempikin aamu.

ihanaa sunnuntaita xx

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

kaupallinen kampanja, yhteistyössä L´Oréal Paris

värjäysprojekti on taputeltu, ja uusi tukkani on todella kiva - ja sävyn valinta onnistui nappiin aivan kuten uumoilinkin.

lyhykäisyydesään koko värjäyspuuhaan meni noin tunti aikaa levityksineen ja vaikutusaikoineen. väriaine ja kehitysemulsio sekoittui helposti uudenlaisessa kaksiosaisessa levityspullossa, jossa värin pystyi sekoittamaan kätevän sekoitustikun avulla. lopuksi korkkiosa kiinni, ja vielä tehokas ravistelu ennen levitystä, ja väri oli valmis käytettäväksi.

erityisesti Prodigy- väri saa kehuja hyvin miedosta tuoksustaan, sekä väriaineen hyvästä, valumattomasta koostumuksesta.

värjäsin hiukseni hyväksi havaitsemallani tavalla siten, että levitin värin ensiksi vain hiusten tyveen noin 5 cm matkalle ja kampasin hiukset kevyesti - näin väriä levittyy vain hieman koko pituudelle.  lisäsin väriä vielä hiusten koko pituudelle muutaman minuutin ennen pesua  - näin pystyn varmistamaan hiuksiin koko mitalta yhtenevän sävyn, säästäen kuitenkin jo entuudestaan värjättyä hiusta, joka ottaa väriä vastaan helpommin kuin tyvestä kasvava käsittelemätön hius.

ennen ja jälkeen kuvat näyttävät hienosti värjäystuloksen - lopputulos on luonnollinen ja itse olen hyvin tyytyväinen.

Share
Ladataan...

Pages