Ladataan...
lainahöyhenissä

 

kyllä jos NÄMÄ ei ole pääsiäisen älyhienoimmat tossut niin ei ole mitkään. pääsiäiskukko eli Adidas Suomi petrasi muutoinkin hienosti alkaneen pääsiäislomani edelleen potenssiin sata, kun postimies kolkutti ovea nämä kaunokit kainalossa. aivan raivomageet!

samantien nauhat solmuun ja testaamaan. 

IHANAA pääsiäistä puput ja tiput. palataan pyhien jälkeen uudella tohinalla. 

translation// my insanely gorgeous pair of Adidas ZX Flux sneakers*. madly in love. 

* gifted. 

Share
Ladataan...

Ladataan...
lainahöyhenissä

EDIT// en tiedä mitä tapahtui, mutta tämä postaus tahtoi hypätä takaisin ensimmäiseksi.

ihka ensimmäinen myslikokeiluni meni kerrasta nappiin.

herkkumysli

kaurahiutaleita 2-4 dl

para-, cashew- & saksanpähkinöitä

manteleita

kurpitsansiemeniä

oliiviöljyä

juoksevaksi lämmitettyä hunajaa

(ripaus sormisuolaa)

rouhi pähkinät ja mantelit veitsellä karkeasti pienemmiksi - sekoita pähkinät, siemenet, mantelit ja kaurahiutaleet. lorauta oliiviöljyä (+/- 0,5 dl) sekä oikein juoksevaksi kuumennettua hunajaa halutun makeusasteen mukaisesti myslin joukkoon. sekoita hyvin. mausta hyppysellä sormisuolaa. kaada pellille ja paahda 180 C n 20 minuuttia tai kunnes paahtunut tuoksu valtaa kotisi. vahdi ettei pala!

anna jäähtyä tovi pellillä, ja lisää kuivatut hedelmät ym. muut höysteet. omassani käytin:

rusinoita

kultarusinoita

kuivattuja karpaloita

goji marjoja

kookoslastuja

pilkottuja pehmeitä aprikooseja

säilö kannelliseen purkkiin ja herkuttele hyvällä omatunnolla vaikka siltään. tämä saa myös ehrmanin maistumaan taivaalliselta.

Share
Ladataan...

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

tämän olen lupaillut julkaisevani jo maailman sivut, mutta nyt se oikeasti tapahtuu - maailmankaikkeuden täydellisin pizzapohja. prego.

pizzapohja

25 g hiivaa

hieman vajaa 4 dl vettä

2 tl suolaa

reilu 1 rkl  juoksevaa hunajaa

durum jauhoja 7 - 8 dl

oliiviöljyä muutama loraus, puolidesiä nyt ainakin

liuota hiiva lämpöiseen veteen. lisää suola ja hunaja. vaivaa puuhaarukalla jauhoja taikinaan ja lisää öljy joukkoon. lisää loput jauhot taikinaan ja vaivaa kymmenisen minuuttia. elä tee liian tiivistä taikinaa - jauhoja on mahdollista lisätä hieman kohoamisen jälkeenkin. anna kohota vähintään 30 min. taikina piisaa kahteen isoo pizzaan.

joskus lisään myös välimeren yrttejä pizzapohjaan samalla kun lisään suolan ja hunajan. suosittelen testaamaan

hox!! maista sormella ennen jauhojen lisäystä että suolaa tosissaan on tarpeeksi. no salt = no taste. ihan sama homma kuin pastan keitossa. 

paista pizzat aina mahdollisimman kuumassa uunissa. kätevä niksi kotiuuneissa on myös lisätä mozzarella (ethän vaan käytä pizzaraasteita) pizzaan vasta muutama minuutti ennen pizzan ottoa uunnista - näin pohja paistuu rapsakaksi ja juusto ei pala liian pitkän paistoajan johdosta. superkuumat leivinuunit ovat tietenkin asia erikseen.

omat tiistaipizzamme saivat eilen kyytiinsä mm. valkosipuli- & yrttiöljyssä freesatun seafood mixin ja tiikerirapuja, ja lihapizzaan siivutettiin edellisen päivän entrecote pihvien jämät ja kermainen sienikastike.ol` hyvää !

ps. taikina tuntuu olevan vielä huikeampi kerran pakastettuna. tee siis kaksi satsia kerralla, jolloin koko tuorehiiva tulee käytettyä, ja saat pizzataikinat valmiiksi pakkaseen vierasvaraksi.

 

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

puhelimen uumenista muutama huomionarvoinen seikka viime päiviltä.

1. paljaat varpaat puulattialla ja sitruuna-inkivääritee. 10 +

2. löytyihän sieltä julkaisukelpoinen Aussie Blog Awards #selfie. hengetön vintage kaulavitja on kuin tehty täältä ikuisuuteen jatkuvan kaula-aukon kanssa.

3. ystäväni naaramat pionimaiset tulppaanit ovat kauneimmat kukat hetkeen. tietääkö joku lajia?

4. Torrefazzionen sumppi. eipä löydy keski-suomesta vastaavaa. ei vaikka opettelisin vihdoin käyttämään omaa hifidigi kahvimasiinaa.

translation// phone pics from last few days.

Share
Ladataan...

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

maailman takuulla onnellisin tyttö viime lauantaina aisaparinsa Niilon seljässä. toiset seurakisamme päättyivät nekin kahteen ykkössijaan -  eikä edes kilpakumppanien niukkuus vähennä näiden tasapainoisten nollasuoritusten arvoa. nyt on seurakvaalit kasassa ja seuraava etappi on mahdollisesti aluekilpailut toukokuun puolella.

viimeksi olen sujahtanut valkoisiin kisahousuihin vuonna 2004, joten jo pelkästään tämä on käsittämättömän suuri asia itselle. saati sitten että alla on uskomaton hevonen, yhteistyö natsaa, ystävistä koostuva Niilo- tiimimme on ihan hulvaton ja koko homma toimii positiivisella energialla, ei tässä voisi enää enempää toivoa.

että terveisiä vaan kentän laidalta ja Niilolta. meillä skulaa hienosti!

translation// pics from saturdays competition with Niilo.

Share
Ladataan...

Ladataan...
lainahöyhenissä

yhteistyössä, Yellow Tail 

perjantaina Helsingin Kellohallissa palkittiin blogimaailman huikeita tyyppejä Aussie Blog Awardseissa - ihmiset olivat häkellyttävän kauniita, ruoka herkullista ja juoma ensiluokkaista. palkinnot tuntuivat päätyvän myös oikeisiin osoitteisiin, ja erityisen hyvilläni olen Fashion Worries blogin voitosta Best Fashion Blog kategoriassa - Iida todella ansaitsi voittonsa. 

oma gaalailuni rajoittui hyvin maltilliseksi lauantaisten ratsastuskisojen johdosta, mutta lyhyemmälläkin vierailuilla ehdin nauttia pirskahtelevasta tunnelmasta ihan täböillä. 

gaala-asunani oli Solacen pitkä mekko, jumalainen Isabel Marant pour h&m korujakkku, Mangon korot sekä Antik Batikin clutch. asustani on valitettavan huonoa kuvamateriaalia, mutta kuvaan asun kokonaisuudessaan vaikka hieman tuonnempana uusiksi blogiini. 

kurkkaa lisätunnelmia, sekä kaikki palkitut blogit Lilyn toimituksen blogista täältä

translation// pics from Aussie Blog Awards. wearing Solace London dress, Isabel Marant pour H&M jacket, mango heels & Antik Batik clutch. 

 

Share
Ladataan...

Pages