Ladataan...
lainahöyhenissä

 

Barcelonan ostokset jäivät kaikkiaan aika niukoiksi. kotiin viemisiksi tarttui lähinnä järkiostoksia, kuten uudet treenikengät ja Timberlandin talvimaiharit - ja sitten tämä siro kaunotar.

olen etsinyt jo pidempään hentoa ympyräriipusta kultaisena kaulakoruna, mutta tämä rannekoru on vähintäänkin next best thing. koru löytyi hurmaavasta  Le Fortune- nimisestä putiikista, josta teen pian myös oman postauksen.

on se sitten soma.

translation// a lil souvenir for myself from BCN.

Share
Ladataan...

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

lomakuvia puhelimen albumista. tuo lihakaupan edessä omistajaansa vartova koira oli jotain niin symppistä livenä vierestä tarkastellessa. haukku vain istui visusti takamus maassa ja tuijotti makkaroista pullistelevaan myymälään - eikä liikahtanut sittenkään, kun omistaja vihdoin tuli ostoksineen ulos.

siinä kansainvälisesti kumpikin omalla kielellämme koiran omistajan kanssa nauroimme tälle veijarille.

translation// Barcelona in grey scale.

Share
Ladataan...

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

loman mittainen treenitauko muutamaa aamujuoksua lukuun ottamatta toimi jo itsessään huikeana reenitsempparina, mutta uskon että nämä sateenkaaritossut tuovat myös oman lisätsempin kaamoskauden treeneihin.

kengät löytyi Barcelonan kupeesta La Roca outlet villagen vieressä olevasta Niken Factory outletista, jonne navigoimme vuokra-autolla rantapäivän päätteeksi. ja vaikka aikamoinen kärppä olenkin seuraamaan erinäisiä inspiraatiosivustoja, en ole vielä kertaakaan nähnyt vastaavia kenkiä. en niin missään.

translation// new Nikes to boost my training motivation.

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN`// FACEBOOK // INSTAGRAM @Pirett

Share
Ladataan...

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

tihkusade vasten kasvoja ei tunnu lainkaan niin pahalta, edes maanantaina, kun tuoreessa muistissa on meri ja nämä maisemat. säiden jumalat siunasivat reissumme kelejä toden teolla, ja jopa meri oli uimakelpoisen lämmintä.

kotiin viemisiksi tarttui rantamyyjiltä kaunis puuvillainen hapsuviltti, joka odottelee jo joulukuista Meksikon matkaa sohvan selkämyksellä.

näin se on nähtävä -  meri tekee loman.

 

translation// beach pics from Barcelona city beach.

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN`// FACEBOOK // INSTAGRAM @Pirett

 

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

en ole mikään maailmanluokan sokerihiiri, mutta tämä paikka lietsoi ihmisparan huutavaan imelähimoon. Chök -  The Chocolate Kitchen sijaitsee aivan La Ramblan kyljessä ja on mielestäni visiitin arvoinen puoti ihan jokaiselle. 

vaniljakreemillä täytetty, ja valkosuklaalla sekä CremeBrulee henkeen karamellisoidulla sokerilla päällystetty berliininmunkki ainakin ansaitsee tuhat pistettä herkullisuudesta. todella syntistä tavaraa! 

ostin täältä myös tuliaissuklaat - suklaalevy taisi kustantaa hippasen reilu 2€. 

Share
Ladataan...

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

huh mikä ihana loma! ja mikä parasta, vapaata ilman blogia, puhelinta ja somea - kiitos surkeiden hotelliwifien. tämä tuli tarpeeseen.

nyt jo bussissa matkalla kentälle ja kohti omaa kotopesää.

palataan pian! luvassa muutama ihana Barca- vinkki kaupunkiin pian suuntaaville.

Share
Ladataan...

Pages