Ladataan...
lainahöyhenissä

 

viikonloppuaamut ovat parasta maailmassa.  sängyssä viisimetriseksi itsensä venyttävä sorjasäärinen pentuni rakastaa niitä myös. silloin saa sätkiä nukkuvia ihmisiä tassuilla naamaan ja muutenkin kiehnätä ja pyöriä - olla ihan kreisipentua ja olla menemättä sateeseen pissille.

en voi tätä liikaa toitottaa - rakastan leijonanpentuani valtavasti.

ihaninta viikonloppua toverit.

ps. sataispa, niin ei tarttis tehdä just mitään.

 

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

löytyipä koneen uumenista yksi alkukesän asu, mitä en ole tänne muistanut viitsinyt aiemmin ladata. kuvailisin asua yhdellä sanalla tapahtumarikkaaksi - on nahkaa, farkkua, pitsiä ja kuosia. hyvin epätyypillistä minua.

en tiedä muun maan säätilan tolaa, mutta tänään ainakin Jyväskylässä sataa, ja koko kaupunki on säyseän harmaa. Chloe olisi takuulla tehnyt aamutarpeensa eteiseen, ellen olisi maanitellut pentua astumaan ulos ihan vain hetkeksi.

esittäisin kainon toiveen Kesä - ethän menisi ihan vielä.

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

uusi suosikkiasiani koko maailmassa tällä hetkellä on uusin jankkoaamiaiseni. ja tämä siis viikonloppu edition - arkisin on ihan vaan kaurapuuroa siltään.

tarjottimelta löytyy nutella-banaani-puuroa ja pinaatti powerflat- aamiaisrieska kahdelle. ihan sattuu tätä kirjoittaa, kun tätä herkkua nyt ei tietenkään ole tarjona tavallisena keskiviikkona keskellä päivää.

puuro ei sen kummempaa introduktiota kaipaa - annoksesta löytyy kaurapuuroa, nutellaa, banaania ja kookoslastua. mutta powerflat- superrieska vaatii vähän avausta. perunarieskakolmioiden päälle on sipaistu ensin aiolia, tämän jälkeen päälle kasataan parmesani-munakokkelia, tuoretta pinaattia ja basilika-pistaasipestoa.  ja miehelle toki myös kinkkua että hengissä pysyy.

mikään, ja painotaan mikään, ei ole maistunut näin hyvälle vähään aikaan.

ps. oma näppärä ja raikas pika-aiolini syntyy näin: fifty fifty Hellmansin majoneesia ja turkkilaista jugurttia, valkosipulia juuri sopivasti - ei liikaa, ja ripaus suolaa myllystä.

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

kymmenen viikon hyvinvointijakso starttasi viikko sitten ensimmäisellä kontaktilla. ryhmämme koostuu kymmenestä  naisesta, jotka tahtovat panostaa hyvinvointiin liikunnan, ravinnon ja stressinhallinnan keinoin, ja joilla kaikilla on omat haasteet ja tavoitteet.

ensimmäisessä kontaktissa saimme tutustumisen lomassa tehtäväksi laatia SWOT- analyysin omasta liikkumisestamme. tehtävänä oli kirjata seikkaperäisesti ylös ne uhkat, ja esteet jotka mahdollisesta voivat olla liikkumisemme esteenä. valmentajamme Henna painotti myös ennalta suunnittelun tärkeyttä, ja saimme kukin tehtäväksi suunnitella seuraavalle viikolle kolme treenikertaa valmiiksi - harjoitukset sai itse valita, ja kolme treeniä sai koostua mistä tahansa kevyen ja raskaan liikkunnan väliltä. tärkeintä on asettaa itselle selkeät viikkotavoitteet, jolloin treenistä laistaminen on henkisesti hankalampaa.

jakauduimme myös tukipareiksi tai tukitrioiksi, jotta kullakin on selkeä ihmistukipilari projektin aikana. kaveri, jolta saa tukea ja ekstratsemppiä hankalina hetkinä, ja kenen kanssa iloita onnistumisista. omat superboosterini ovat Laura ja Sanna.

tämän projektin tavoitteena on myös antaa työkaluja ja jakaa kokemuksia teille lukijoille hyvinvointivalmennuksen oivalluksista. tästä joukosta löytyy varmasti tartuntapintaa useanlaisiin arkielämän haasteisiin sekä naisia, joihin samaistua.

mukana olevat huikeat naiset blogeineen sekä tavoitteineen:

  • Modernisti Kodikas - painonhallinta, kiinteytys ja peruskunnon nostaminen
  • Lillalove - tavoitteiden asettaminen juoksuharrastuksen tueksi, eroon sokerista
  • Pieces of Miracles - liikunta luontevaksi osaksi arkea, painonhallinta
  • Talo Luck - stressinhallinta, liikunnan ja hyvinvoinnin balanssi
  • Kotvasia - lihaskunnon parantaminen ja ruokavalion järkeistäminen
  • Little big Things - kivuton liikkuminen nivelrikoisena, painonhallinta ja liikkumisen ilon löytäminen
  • Mini - peruskunnon kohottaminen, painonhallinta
  • Kuiskauksia - lihaskunnon ja ryhdin petraaminen, kiinteytys ja liikunnan tuominen osaksi arkea
  • Mama Life - kiinteytyä sekä saada liikkuminen luontevaksi osaksi arkea 

omiksi tavoitteikseni asetin liikkuvuuden ja kehonhallinnan parantamisen kehonhuollon keinoin. huomaan tinkiväni kaikkein helpoiten juuri kehonhuollosta, vaikka melkoisen paljon treenaavana tämän pitäisi olla selkeästi mukana viikko-ohjelmassani.

projektin kiintotähtenä toimii jyväskyläläinen hyvinvointipalveluja tarjoava IWELLO Oy. IWELLOlla hyvinvointi käsitetään kokonaisvaltaisemmin, kuin vain orjallisen treenaamisen kannalta - yritys ei keskity ainoastaan perinteisten personal trainer palveluiden tuottamiseen, vaan tukea saa myös ravintovalmennuksen ja psylogoin avustuksella ratkaisujen löytämiseksi niihin ongelmiin arjessa, jotka mahdollisesti ovat liikunnan ja energisen elämäntavan esteenä.

näillä eväillä projekti on polkaistu käyntiin, ja fiilis on vähintäänkin erinomainen koko porukalla.

Share
Ladataan...

Pages