maailman kaunein leipä

lainahöyhenissä




 


kun ihana Inke ja ruokakuningatar Hanna vaativat saada Instagramissa ylpeänä esittelemäni leivän reseptin, ei muu auta kuin kertoa. vielä kun huutoon yhtyy ilmiömäisen ihana Rezzi, olen vakuuttunut velvollisuudestani.


kuulkaa, tämä oli ensimäinen Focacciani ikinä - maistui upealta, oli helppo tehdä ja ihan oikeasti on Inken sanojen mukaan "maailman kaunein leipä!"


kiitos siis Olivialle täsmäreseptistä


leivän päällisiksi valitsin perinteisten oliivien sijaan kesäsipulia reiluina lohkoina, valkosipulin kynsiä, kirsikkatomaatteja, kanttarelleja sekä äidin yrttipenkistä tuoretta rosmariinia, oreganoa ja timjamia kukkineen päivineen


tehkää tätä ihmiset. käyttäkää suolaa ronskisti ja syökää kuumana hyvässä seurassa runsaan viinin kera - ja takaan ettei taukoamaton sade enää pänni yhtään


translation// made such amazing foccacia I had to share it with you guys. best ever and so easy to make.

Share

Kommentit

Jii (Ei varmistettu)

Tiedän mitä meillä syödään viikonloppuna!

Vierailija (Ei varmistettu)

Oi nam! Tätä pitää tehdä!!

inke

Voi kiitos Piret, eiköhän meillä uuni lämpeä lähipäivinä! Toivottavasti vain raaskin lohkaista palasen noin kauniista leivästä.. No, eiköhän tuoksu taivuttele maistamaan.

Vierailija (Ei varmistettu)

Nam! Näyttää hyvältä :)

Piret
lainahöyhenissä

Jii & Vierailija x 2 : suosittelen ! oli mieletöntä :)

Inke: kyllä raaskit kun saat tuoksun nenääsi <3 eläköön välimeren hiilarit :)

 

Valentine

Kaunis leipä tosiaan, ja epäilemättä herkullinen. Kokeilen, ehdottomasti! <3

Iina-Maria (Ei varmistettu)

Onpa kaunis! Eihän tuota raaskisi syödä.
Focaccia-leipä on hyvää, nam nam. Ehkä jopa minunlainen "keittiön tuho" saisi tehtyä tuollaisen. Ehkäpä tulevien tupareiden naposteltavaksi. :-)

Vierailija (Ei varmistettu)

Voi tuo viimeinen lause oli jotenkin todella kaunis :)

TarjaTäti (Ei varmistettu)

on se kyllä kaunis! Täytyy kokeilla gluteenittomana...Semperillä on aika hyvä jauhoversio, ja noita päällisiä löytyy minunkin puutarhastani.

Kommentoi