Ladataan...
lainahöyhenissä

 

pakko kuvailla hyllyjen päällisiä ja sohvatyynyjä kun kahdeksasta neljään kestävän työpäivän päätteeksi on niin sysipimeää ettei pukimia pysty kuvaamaan ulkosalla sitten millään

olohuoneen antiikkilipaston päälle on vaihdettu pikkuhiljaa talvisempaa somistetta. suurten metallilyhtyjen kaverina nököttävät messinkiset esineet pikkuruista pääkalloa myöten ovat kaikki 2ndhand kamaa - joskin kallo on itse kultaiseksi maalattu. gold rush- jyllää siis edelleen. 

translation// livingroom details

 

 

Share

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

inspiraatiovinkkaus keskelle viikkoa -  Per Jansson nimisen ruotsalaisen kiinteistönvälitysfirman sivuilla on myytävänä aivan järjettömän hienoja asuntoja ja siinä samassa sisustusvirikkeitä meille, joita asunnot ei realistisesti tarkasteltuna ostoaikeissa kiinnostakaan. löytyypä sivuilta myös tämä Elin Klingin vasta myyntiin listattu unelmakoti.

jestas sentään.

translation// elin kling is selling her dream home. check it out here

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

maanantai paranee rutkasti kun updeittaa lauantaina täydellisen ajoituksen saattelemana ravintolan lavuaariin murentuneen supermarkettipuuterin Chaneliin, ja pyytä vielä kassaneidiltä kylkijäisiksi suurimman Chanel- kassin mitä tiskin alta on saatavissa. 

suosittelen lämpimästi. etenkin jos käy näinkin armollisesti, että meikkijumalat eivät loihdi kaikkia meikkituotteita loppumaan tai särkymään tismalleen samanaikaisesti. 

Share

Pages