Ladataan...
lainahöyhenissä

 

"Tämä on Hertta inspiroivinta mitä olen lukenut - tai nähnyt - pitkään pitkään aikaan. 

Tästähän kaikki lähti. Aidosta elämästä lähdettiin lukijoiden kanssa inspiroitumaan ja sitä pohtimaan. Kuitenkin matkan varrella olen löytänyt itseni liian usein siitä pisteestä, että huomaan ajattelevani  eihän tämä riitä, eihän tämä kelpaa blogiini. Täytyy muka olla virheetöntä. Vaikka elämä ei sitä koskaan ole. 

Tämä on myös suuri syy sille, miksi bloggaaminen tuntuu välillä jopa ahdistavalta. Tuntuu ettei itselle tärkeät, arkiset asiat, enää olekaan tarpeeksi hyvää tavaraa omaan blogiin. Omaan blogiin, jonka itseäni varten, ja omaksi touhukseni olen vuosia sitten perustanut. 

Kiitos siis tästä tekstistä.  Onnistuit antamaan tarkoituksen takaisin. "

 

yllä ystäväni Hertan blogikirjoitukseen jättämäni kommentti. Hertan teksti on nerokas, ja aihe hyvin lähellä sydäntäni. blogeissa valloilleen päässyt täydellisyyteen pyrkiminen on laajalti jättänyt varjoonsa aidon elämän, ja aiheet, joiden ympäriltä on alkujaan ollut mieluisaa kirjoittaa.

teen tätä itsekin.  liian usein olen keittänyt kahvit kuvausrekvisiitaksi, jotka ovat jäähtyneet kuppeihinsa kenenkään niitä oikeasti juomatta.

tämän kirjoituksen kuvissa on harvinaista se, että asua ei ole varta vasten mietitty asukuvia varten. nämä vain aamulla valikoituivat vaatteiksi, kun kaipasin ylle jotain keväistä. jätin myös poskestani pienen punertavan luomen retusoimatta. poikkeuksellista tämäkin. 

olen hyvin visuaalinen ihminen, ja inspiroidun kauneudesta. aito kauneus ei tosin synny lavastamalla - ei meikkaamalla, ei käsittelemällä. oma elämäni on kaunista. arkeni etenkin. ja se on sitä minulle, vaikken sitä tänne kuvaisikaan koreillen. 

yritän muistaa Hertan sanat, ja omat ajatukseni aiheesta, kun seuraavan kerran koen ahdistusta omaan päiväkirjamaiseen blogiini kirjoittamisesta. 

"koska pidän siitä" - muistan joskus vastanneeni, kun minulta kysyttiin miksi blogiani kirjoitan.

Tiiu Piret xx

 

Share

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

kuvista aistittavissa vahvasti valloilleen päässyt kevätfiilistely. 

kaikki valoisa vapaa-aika viiletetään Chloen kanssa jäällä tai metsissä. viimeksi viikonloppuna ripustimme tontille viisi omatekoista linnunpönttöä tulevan pihapiirin ihastukseksi. toivon valtaisaa tinttiryntäystä ulkoa tummiksi sävytettyihin pönttöihin. 

ps. kuvissa myös savikurssilla tekemäni Raku-keraamiset linnut, jotka odottavat vielä uuniin pääsyä ja sittemmin edelleen pihakiville asettelua. jospa nämä viimeistään houkuttelisivat lintukannan kotiutumaan maillemme. 

 

Share

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

eilinen oli harvinainen sunnuntai. ei kiirusta mihinkään, aurinko paistoi ja koti näytti kauniilta auringonsäteiden brutaalisti paljastamasta pölykertymästä huolimatta. valoisa vuokra-asunto on alkanut ehdottomasti tuntumaan kodilta. täällä on hyvä tunnelma. 

tästä viikosta on tuleva myös erityisen ihana. lähdemme ystävien kesken lauantaina Roomaan muutamaksi päiväksi nauttimaan ruuasta, keväästä ja toistemme seurasta. 

vuosi 2017 tuntuu eittämättä jo nyt edeltäjäänsä paremmalta. 

aurinkoista viikkoa ystävät. 

Tiiu Piret xx

 

 

 

Share

Pages