Ladataan...
lainahöyhenissä

 

ihastuttavan raikasta joogamiljöötä á la australialainen Good Vibes Yoga . 

yhteen talon makuuhuoneista rakentuu pieni jooga- & jumppahuone, ja tämän aussistudion kaltaisia hyviä viboja olisi tarkoitus loihtia omaankin hyvinvointitilaan. materiaalivalinnat saarnilattian ja koivuviilun kanssa osuvat ainakin jo yksiin - viherkasvit ja palo skandinaaviseen raikkauteen sen sijaan löytyy jo omasta takaa. 

Namaste, ystävät. 

 

Share

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

"nykypäivänä tuntuu mukamas luontevalta jakaa joka hetki, mutta voisihan sitä joskus olla ihan vaan oikeasti hiljaakin."

 

lainaus erään lukijan kommentista päivien takaa, joka pisti kovasti ajattelemaan suhtautumistani sosiaaliseen mediaan. elämäni jakamiseen eri kanavissa, ennemmin, kuin elämään näissä hetkissä.  

en edes muista, koska olisin viimeksi ollut lomalla ilman jatkuvaa painetta blogimateriaalin hankkimisesta - että sitä ihan vaan lomailisi. tarttuisi hetkeen samalla intensiteetillä, kuin joskus muinoin. 

päätin kokeilla. 

nyt kotiin palattua, kamera ammottaa tyhjyyttään, mutta ihminen voi hyvin. ehkä paremmin kuin koskaan. 

kiitos Portugali, olit unohtumaton. 

Tiiu Piret xx 

 

Share

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

harvassa ovat olleet lämpimät kesäillat, mutta niistä muutamastakin on tiristetty kaikki irti.

on istuttu iltaa kallioilla, saunottu rantasaunassa, syöty hyvin, uskaltauduttu kahdeksi sekunniksi hyytävään järviveteen ja oltu ennen kaikkea ystävien kesken läsnä

kesäloman alkuun on enää yksi kiireinen työpäivä. kylmä kotimaan kesä vaihtuu hetkeksi Portugalin aurinkoon, ja meriveden suolaamaan hipiään. loman loput kolme viikkoa on täysin auki. vapaus tehdä ihan mitä tahansa, koska tahansa, tuntuu kutkuttavalta. 

tästä tulee elämäni loma. 

 

Share

Pages