Ladataan...
lainahöyhenissä

 

mustan, täydellisen, villakangastakin etsintä on vihdoin saatettu päätökseen. 

kuten kaikki hyvät asiat elämässä, tämäkin tapahtui täysin sattumalta. 

pikainen pyrähdys Urban A:ssa viikko takaperin, ja siinä se riippui eleettömästi hengarissaan unelmien takki. Totêmen Chelsea takki on yksi niistä vaatteista, joista tiesi sovittamatta, että se istuu kuin hansikas. 

tästä piisaa takkia vuosiksi eteenpäin. 

 

 

 

Share

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

kaunis ja käytännöllinen asustelöytö  &Other Storiesilta.

pienet hiusklipsit ovat toimineet jo pitkään huonojen hiuspäivien (= jokainen päivä, poislukien kampaajapäivät) pelastus. tämä messinkinen kaunotar on kuitenkin merkittävä harppaus parempaan suuntaan aiemmin käyttämistäni mustista muoviklipseistä. 

klipsua en huomannut nettikaupan valikoimista, mutta Helsingin myymälästä löytyy.

Share

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

vähiin käyvät ennen kuin loppuvat. viikot nimittäin. 

sisäpinnat on nyt tasoitettu kaikkinensa, ja tänään on alkanut maalaustyöt. tämän jälkeen jäljellä on käytännössä enää kiintokalusteiden ja lattian asennus, sekä sisäänmuutto. hurja on tahti.  

pihasuunnitelma ja pihan laitto jää suosiolla tulevaan kevääseen. ainoat ulkoasuun vaikuttavat jäljellä olevat valinnat on terassin kaideratkaisu, sekä seinään kiinnitettävän ulkovalaisimen malli.

tähän valaisinkysymykseen ottaisin mieluusti vinkkejä vastaan, jos teillä on sellaisia jakaa. modernit, mustat ja valoteloltaan hyvät valaisimet olisi haussa, jotka istuisivat kauniisti talon kylkipieliin. 

 

kaikki talopostaukset löydät tämän linkin takaa. 

 

Share

Pages