Ladataan...
lainahöyhenissä

 

hei ystävät, toivottavasti viikonloppunne oli levollinen ja hyvä.

omani oli aika vauhdikas, mikä heijastuu nyt alkavaan viikkoon orastavana väsymyksenä. yritän julkaista odotetun keittiöpostauksen huomenna, mutta sillä välin vinkkaan kivasta budjettilöydöstä, kauniista marmorileikkuulaudasta, minkä tein säläkauppa Tigeristä

vihreä Verde Guetemala- marmorinen leikkuulauta on kaunis yksityiskohta muuallakin kuin keittiössä. hintaa marmorilevyllä on 10€ ja on todellinen löytö hintansa ja kauneutensa puolesta. itse ostin näitä kolme kappaletta, ja käytän marmorilevyjä aamiaiskaapin koivuviiluisen tason suojana rintarinnan aseteltuna. 

 

Share

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

keittiöni uusin hittituote pestolevite, kulkee ystäväni ristimänä nimellä vihreä kulta. 

sain uudenvuodenjuhliini valtaisan patonkilähetyksen, ja jotain hyvää oli keksittävä leivänpäälle sipaistavaksi. tähän tarpeeseen syntyi mahdottoman hyvä ja täyteläinen pestolevite. 

ohje on jälleen kerran helppo, ja nopea  -  suosittelen tekemään annoksen heti suoraan ainakin kaksinkertaisena. tämä on tavattoman hyvää

 

täyteläinen pestolevite

Philadelphia tuorejuusto 200g 

1 iso ruukkubasilika

vähän tuoretta valkosipulia -  noin puolikas kynsi

pecorinojuustoa 50-80g - kivankokoinen lompare ajatuksella enemmän on enemmän

0,5 dl oliiviöljyä 

suolaa & pippuria myllystä 

surauta basilika, valkosipuli, pecorinojuusto, suola, pippuri ja oliiviöljy sekaisin sauvasekoittimella. jos massa ei meinaa lähteä liikkeelle ja soseutua, lisää vielä oliiviöljyä joukkoon.  

kun pestossa on kiva koostumus ja maku on mieluisa, sekoita pesto rasialliseen maustamatonta Philadelphia tuorejuustoa, ja nosta hetkeksi kylmään maustumaan. koristele pestoastian pohjalle jäänellä jämäpestolla (lisää hieman öljyä, että saat jämistä juoksevaa baslikaöljyä) ja tuoreella basilikalla. 

(itselläni ei jäänyt yhtään lehteä koristeeksi tällä kertaa. kaikki oli käytettävä herkkupeston ainesosiksi)

 

 

Share

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

kevään lähestyessä on mieli alkanut pitkän, yksinomaan sisustukseen ja taloprojektiin orientoituneen, ajanjakson jälkeen harhailemaan pitkästä aikaa taas pukeutumiseen. tuntuu, että olen kuluneen vuoden käyttänyt neljää vaatetta - en siis asua, ihan vaan vaatetta. kaikki mustia. enemmän ja vähemmän nukkaisia.

varovasti lähden liikkeelle tosin. en omaa suoraan sanoen hajuakaan tulevan kevään trendeistä. en ole seurannut aihepiiriä lain. en blogeista, enkä liioin lehdistäkään. ei sillä että trendit, muutamalla denim poikkeuksella rikastettuun, ikimustaan garderobiini suuresti edes vaikuttaisi. 

yksi on varmaa. tahdon vihdoin löytää konstailemattoman, minimalistisen ja perhmeänahkaisen, mustan repun itselleni. kuvan Unihandmaden reppu liippaa läheltä jo. luotan edelleen myös kultaisten asusteiden, etenkin korvakorujen voimaan - veistokselliset korut antavat ihanasti ryhtiä mustiin asuihin.

tänä vuonna panostan myös oikeasti ihooni. kävin kosmetologilla kuulemassa ihoni tarpeista, ja  pintakuiva ihoni kaipaa huutavasti kosteutusta ja aiempa parempaa huolenpitoa. kosmetologin suosittelema päivävoide on jo käytössä mutta kosteuttava ihoöljy on seuraava hankinta.  Evolven tuhkimoöljy saattaisi hyvinkin olla etsimäni tuote.

sisustusasioissa mielessä on makuuhuoneiden verhovalinnat sekä aina ajankohtaiset kauniit valaisimet. Allied Makerin Contour Wall Lamp hivelee silmää, muttei todellakaan budjettia - muotokieleltään yhteneviä valaisimia voi onneksi etsiä myös vintagetarjonnasta. 

viherhullu minussa sen sijaan odotta leutoja kelejä hyvin erityisestä syystä. ystäväni on luvannut minulle heidän ikivanhan, lähes kolmimetrisen, peikonlehtensä! on liian suuri kotiinsa ja alkanut käymään riesaksi - ja minulle, jättiläis monstera on täydellinen kruununjalokivi olohuoneeni viidakkoon. kasvin kuljettaminen sen sijaan tuottaa hivenen ongelmia, enkä tahdo pakkasen tuomaa paleltumisriskiä uhmata. operaatio monstera siis odotta vielä hetken toteutumistaan. 

Share

Pages