Ladataan...
lainahöyhenissä

 

siinä se viimein komeilee, unelmieni Chanel. 

Chanelin Boy laukku on ollut haaveissani aika lailla siitä saakka, kun malli lanseerattiin vuonna 2012. kuitenkin hintansa puolesta tämä haave on ollut täysin tavoittamattomissa noin vain ostettavaksi. 

ikivanha vintage Chanelini on ollut minulla jo vuosia päivittäisessä käytössä, ja alkaa olemaan niin huonossa kunnossa, että minun oli haikein mielin siirrettävä se vain harvakseltaan käytettäväksi. aika oli tästä syystä hyvin otollinen uuden hankkimiselle. 

olen  tarkka siitä, mihin rahani laitan ja pienikin säästö näin mittavassa hankinnassa on aina kotiinpäin. olen ostanut Mulberryn Alexaa lukuun ottamatta kaikki designerlaukkuni käytettyinä. näin tein tälläkin kertaa - etsin pitkään sitä oikeaa laukkua, ja vihdoin sain unelmalaukustani todella hyvän diilin, kun sen entinen omistaja halusi omastaan luopua vähäisen käytön vuoksi. 

kuitenkin, laukkuvalinta meni pitkästä harkinnastakin huolimatta pieleen -  heti laukun saatuani tajusin, ettei ruthenium väriset tummuneet hopeametallit olleet lainkaan tyyliäni. käytän ainoastaan kultaisia koruja, joten tiesin heti ensisovituksella, ettei tämä olekaan minun laukkuni. harmistuksesta selvittyä ryhdyin selvittämään mahdollista vaihtokauppaa - jos kävisi niin älytön tuuri, että jollakulla sattuisi olemaan vastaava tilanne - että omistaisi saman laukun kultaisilla metalleilla, ja mielisi ennemmin hopeaa itselleen. 

 

 

vastoin odotuksia, sain lähes heti vastauksen Facebookin Chanel- ryhmässä vaihtokauppa tiedusteluuni. eräällä naisella oli kuin olikin kultaisena tismalleen sama laukku, joka oli osoittautunut vikaostokseksi ja hän oli innokas vaihtamaan laukut päikseen. sovimme heti tärskyt asuinpakkojemme puoliväliin Tampereelle, ja vaihdoimme laukut molempien suureksi riemuksi. 

nyt laukkuhankinta tuntuu juuri siltä, miltä kuuluukin - nipistää pikkaisen vatsanpohjasta. 

suosittelen lämpimästi 2ndhand kulttuuria designer laukuissa - niinkuin missä tahansa muussakin hankinnassa. tarkkana kun on, voi tehdä todella hyviä löytöjä.  takuulla aitoja käytettyjä ja uusia luksuslaukkuja myy ainakin Vestiaire Collective, Designer Wish Bags & Designer Vintage

 

aurinkoista viikkoa toivoen ja riemusta ratketen, 

Tiiu Piret xx

 

 

Share

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

Amsterdamista tuliaisina tuomani teddytossut ovat herättäneet siinä määrin kyselyitä, että vinkkaan nyt mistä moisia saa. 

sain damin reissun kolmantena päivänä todella raivoisan ruokamyrkytyksen, minkä johdosta olin juuri sen päivän kokonaisuudessaan vuoteen omana, kuin oli mahdollisuutta vierailla putiikeissa ja ihastella keväistä kaupunkia. lähtöpäivänä ennen lentokentälle lähtöä ehdin kuitenkin pikaisesti pyörähtää hotellin viereisessä Zara Homessa, mistä löytyi kuvien hauskat karvatossut, ja tämä kaunis marmorinen paperipaino kotiin viemisiksi. 

teddysandaaleissa on ihan napakka ja normaali pohja, mistä syystä ajattelin ottaa nämä ulkokäyttöön jahka kelit sen mahdollistavat. 

löydät sandaalit täältä.  

pehmoista perjantaita toivoen, 

Tiiu Piret xx

 

 

Share

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

kevät tuntuu tänä vuonna sisuskaluissa asti. paljon kovemmin kuin aikaisempina vuosina. 

se, että sydän pakahtuu onnesta, vaikuttaa tietenkin asiaan. ihminen on paras versio itsestään silloin, kun onni puskee ulos väkisin kehosta.

lemmen lisäksi viime päivinä onnea on tuonut kovin moni muukin asia:

1 // Annon kevättervehdys ja paketista paljastunut luonnonvalkoinen Kumpu- huopa - tähän on ihana kietoutua aamulla, kun iho vielä halajaa lämpöä.

2 // kotikaupunkini kirpputorit mahtavine aarteineen -  viimeisimpänä löytönä kaunis kaksivärinen kahden kupin teepannu.

3 //  alkuviikosta kotijärveämme ympäröi uskomattoman kaunis sumu. näky oli pysäyttävä. niin kaunis, että henki salpasi. 

4 // äitini ystävän, syntymävuonnani 1985, siemenestä itse istuttama appelsiinipuu on kasvanut niin valtavaksi, että hän joutuu luopumaan upeasta puustaan - olen ikionnellinen siitä, että pystyn tarjoamaan puulle kodin ja mahdollistaa sen kasvavan vielä entistä vahvemmaksi.  

 

iloisia asioita teille toivoen, 

Tiiu Piret xx

Share

Pages