Ladataan...
LAISKA SUNNUNTAI

Varmaan kaikki Frendejä katsoneet muistavat Chandler Bingin kamera-naaman. Siis ilmeen, joka hänen kasvoilleen ilmestyy aina, kun joku ottaa kuvan. Kärsin vähän samanlaisesta syndroomasta, paitsi tämä tapahtuu vain silloin, kun T ottaa kuvaa. Pyysin T:tä ottamaan minusta kuvaa blogia varten, kun vähän kyllästyttää nämä itse näpsityt selfiet. Dialogi kuvaussession aikana meni suunnilleen näin.

 

Minä: Sano mitä mun pitää tehdä.

T: Oot nyt vaan oma ittes. Hymyilet. Sillai normaalisti. 

*Hymyilen valloittavasti*

 

T: Mitä ihmettä nyt tapahtuu? Mikä ilme toi on?

Minä: Se on siis tää mun suu auki-hymy. Kokeile uudestaan.

*Hymyilee*

T: Taas sä teet sen.

Minä: Minkä? 

T: No tuon feikkihymyn. 

*Korjaa asentoaan.*

Minä: Äh. No nyt sitten suu kiinni.

T: No nyt sä näytät surulliselta.

 

Minä: No kokeillaan nyt sillee et jos mä avaan silmät just ennen kun sä otat kuvaa. Ja hymyilen.

Ja nämä olivat valehtelematta parhaat kuvat. 

 

Mitä opimme? Älä ikinä anna T:n ottaa blogikuvaa.

Share
Ladataan...

Ladataan...
LAISKA SUNNUNTAI

En oikeastaan tiedä mistä kirjoittaisi, kun aloitin tekemään tätä. Vähän kaikenlaista on tapahtunut ja ajattelin ottaa vähän blogietäisyyttä, että kerkeän tekemään kaiken. Olen kuitenkin kaivannut tätä, kirjoittamista.

Mitäs kaikkea sitten on elämässä tapahtunut viime aikoina? Pitäisi lukea isoon tenttiin, mutta en ole saanut luettua päivässä kuin juuri ja juuri sen 20 sivua. Sen sijaan olen hengaillut ystävien luona, nähnyt tuttuja, joita en ole nähnyt kuuteen vuoteen, käynyt kahteen kertaan Teeleidissä, tutustunut 80-vuotiaaseen mahtavaan papparaiseen, jota saan ylpeänä sanoa SPR-ystäväkseni. Käynyt lauluharkoissa, virkannut mattoa, josta tulikin kori (hups). Päivät kuluvat kuitenkin niin, että vasta illalla huomaan tehneeni kaikkea muuta kuin sitä, mitä oli tarkoitus sinä päivänä tehdä.

En kuitenkaan valita. Elämä näyttää suorittajanaiselle, että ehkä kaiken ei tarvitsekaan mennä to do-listan mukaan.

Tänään soitin erääseen työpaikkaan olisiko heillä mahdollisesti keikkaa tarjota. Ja heillähän kuulemma on joku sairaana viikottain. Töitä siis löytyy. Ensi tiistaina menen tutustumaan paikkaan. 

On se jännää. Elämä. 

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
LAISKA SUNNUNTAI

Ei ole todellista.

Tammikuun loppupuolella lähetimme laulu-klipin niille tyypeille, ketkä päättää mitkä yhtyeet pääsee Jyväskylässä järjestettävään toukokuiseen musiikkitapahtumaan Yläkaupungin Yöhön. Ja me ollaan nyt yksi niistä esiintyjistä. Pääsemme lisäksi toukokuussa erään big bandin kanssa esiintymään Jyväskylän Poppariin (entinen Jazzbaari), mutta ajankohta ei ole vielä varmistunut. 

Paljon on vielä hiottavaa ja pitää varmaan T:n kanssa pitää omia harjoittelusessioita tuntien ulkopuolellakin. Pitää päättää laulukokoonpanon nimi. Poppin' on ilmeisesti edelleen vahvoilla nimiehdokkaissa. 

En pysy housuissani. Samalla kauhistuttaa ja samalla tuntuu, että pääsee viimein tekemään kunnolla sitä mitä rakastaa. Mulla on yksi leadi yhdessä laulussa.

Päässä jyskyttää ajatus 'Mitä, jos kukaan ei tule katsomaan'? Mitä jos joku tulee? Iiiik. 

 

Aiheeseen liittyvä postaus:

Pop-kokoonpanolle nimi

Meidät löytää:

Yläkaupungin Yö

20.5.2017

klo 16.30-17.00

Tissarin taidekokoelma-tila

 

Kuva Yläkaupungin Yön nettisivuilta

Share

Ladataan...
LAISKA SUNNUNTAI

 

Ajattelin kokeilla jotain uutta.

Kirjoittaa vähän eri tavalla.

Otin tänään läppärini ja kaverin mukaan Teeleidiin

sain melkein koko väitöskirjan luettua

vaikka wifi ei toiminutkaan ja oli hälinää.

 

Kotona ollessani T ihmetellen sanoi että säteilet positiivista energiaa.

Tein kotona 'balettipyörähdyksiä' ja hän nauroi.

Johtuuko se sitten siitä, että join kolme kupillista Mango Madnessiä (teetä)

vai siitä, että sain eilen oksentaa tekstiin pahan oloni. 

 

 

Tämä on ollut hyvä päivä. 

Share
Ladataan...

Ladataan...
LAISKA SUNNUNTAI

Löysin Weecosin* eli suomalaisen kestävän design-muodin markkinapaikan noin kuukausi sitten, kun tuttuni yritys pääsi sinne myymään vaatteitaan. Merkin nimi on Paranoia Borealis ja tällä hetkellä heillä on miehille suunnattua muotia. Itse ostin merkiltä tällaisen laukun. Minusta on aika siistiä, että logo hohtaa pimeässä ja että materiaali on kierrätettyä materiaalia. 

 

 

Anyhoo, rupesin tutustumaan muihinkin Weecosissa myytäviin tuotteisiin. Ja voi jummi, kun on paljon naisille suunnattuja, omaperäisiä, minimalistisia vaatteita. Tunnetumman Papu-merkin lisäksi ihastuin TAUKO-merkkiin. Katsokaa nyt: Voisin käyttää mitä tahansa heidän vaatettaan ja tuntea oloni päheäksi. Tässä muutama esimerkki: 

 

* Weecos itse mainostaa itseään näin:

Weecos lifestyle on pyrkimystä parempaan. Me Weecosilla olemme matkalla kohti kestävämpää elämäntapaa ja haluamme sinut mukaan tälle matkalle. Tavoitteemme on, että kaikki Weecosissa myytävät tuotteet on valmistettu ympäristöä ja ihmisiä ja eläimiä kunnioittaen.

Weecosissa myyvät yritykset tulevat kertomaan toiminnastaan ja tuotteistaan mahdollisimman läpinäkyvästi, jolloin sinun on helpompi punnita ostopäätöstäsi. Weecos Lifestyle kiteytyy kolmeen sanaan: välitä, harkitse ja korvaa.

LUE LISÄÄ... 

Onkos Weecos teille tuttu? Oletteko te tehneet sieltä löytöjä? :) 

Share

Pages