170915

laukku/bag & OTHER STORIES, paita/shirt MMM x H&M

& Other Storiesin laukut ovat täyttäneet kaikki tarpeeni. Merkin laukuista löytyy ajattomia, neutraalin sävyisin sekä aitoa nahkaa olevia malleja. Laadun olen todennut olevan kohdillaan vuoden päivittäisen käytön myötä. Ja parasta, laukuissa ei näy merkkiä (terveisin tiettyjä merkkilaukkuja kammoava).

Mitä mieltä olette laukuista, joissa merkki näkyy selvästi (Loius Vuitton, Michael Kors yms.)?

Anna

Share

Kommentit

Marianne Pykäläinen
Nevaeh

Tää on varmaan kymmenes kerta kun sanon näinn, mutta jos tuo ihana laukku tulee joskus päätymään kirpparipinoon niin olet minnuun heti yhteydessä ;)

annakayhko

Laitan muistiin ;---)

JenniH (Ei varmistettu) http://sadepisaroitaniitynkukkasilla.blogspot.fi/

ihana laukku!! hitsi miten söpö, sopii kyllä sun tyyliin täydellisesti! ja kelpais toki omaankin laukkukokoelmaan.. :D

annakayhko

Kiitos ;--) Laukku on monikäyttöinen! Sopii hyvin juhlaa ja arkena olen käyttänyt tätä villapaidan kanssa piristämään asua :----)

sarkku

Voi, ompa kyllä kiva toi laukku! Ja nää sun kuvat ylipäätään täällä blogissa on aina jotenkin toinen toistaan ihanampia.

Ja oon kyllä niiiin samaa mieltä - en voi sietää noita merkkiä huutavia laukkuja. Jotenkin oon alkanu niin kammoksumaan Louis Vuittonia, että en enää pysty edes tykkäämään mistään instagram-kuvista, missä näkyy ees vilaukselta ko. merkin laukkuja tai lompakoita :''''D

annakayhko

Kiitos ihana <3 Vähän sama homma! Mulla on toisaalta ristiriitaiset fiilikset, sillä en tykännyt Marimekon vaatteista aikaisemmin mutta nyt rakastan niitä! Sama homma Loius Vuittonin laukkujen kanssa. Vihaan kuosillisia versioita (en tiedä miten paremmin kuvailla), mutta olen viime aikoina bongannut myös ihania laukkuja kyseiseltä merkiltä jotka mielelläni kotiuttaisin :---D Ja himoitsen Chloén Faye-laukkua, mutta toisaalta siinä merkki lukee pienellä ja huomaamattomasti :---)

Sucette
ce petit cœur

&Other Storiesin laukut on ihania, ostin keväällä yhden kun halusin panostaa! Se on kyllä muutenkin ihan lempparimerkki. Sulla on tosi ihana tyyli, en kestä!!!

annakayhko

Merkki on ihana, olen löytänyt monet lempparituotteet & Other Storiesilta. Esimerkiksi viime vuonna ostetun villaneuleen, jota olen syksyllä käyttänyt ahkerasti kylmemmillä keleillä :---) Olen imarreltu, kiitos <3 

Kommentoi