Ladataan...

Vaikka olen saanut todistukseni jo aiemmin, virallisena pisteenä i:n päälle ammattiin valmistumiseen oli tänään valmistujaisjuhla koululla. Huominen ja osa aatostakin menee töissä, mutta sitten on muutama vapaapäivä. :)

 

Share
Ladataan...

Ladataan...

Itsenäisyyspäivä on kulunut rennoissa merkeissä. Onneksi tänään on ollut vapaapäivä ja huomennakin pitää mennä vasta iltavuoroon. Harmaa ja sateinen sää on kyllä harmittanut, mutta on ainakin hyvä syy polttaa kynttilöitä. :)

Kävin pitkästä aikaa Ikeassa viikko sitten ja sieltä löytyi tämä kuvissa näkyvä Skurar-tuikkukippo. 

Isompi saman sarjan kippo on toiminut kukkaruukkuna/maljakkona ensin pioneille ja sittemmin orkidealle. 

Share
Ladataan...

Ladataan...

Nyt on viimein aika nähdä (toista kertaa) ihana, upea Jenni Vartiainen Tapiolassa siskoni kanssa. Keikka osuu sopivasti siskoni synttäreitä edeltävään päivään, joten ostamani lippu on myös oiva lahja 25 vuotta täyttävälle siskolleni. :) 

Kuva: Iltasanomat

Share
Ladataan...

Ladataan...

Facebookin Lukuhaasteen innoittamana myös mä olen innostunut jälleen lukemaan. En varsinaisesti ole itse mukana haasteessa, mutta olen yrittänyt lukea joka päivä jonkin verran. 

Nämä kirjat mulla on ollut kesken todella pitkään. Aina on tullut aloitettua jokin mielenkiintoisemmalta vaikuttava kirja ja näiden lukeminen on jäänyt. 

The Fault in Our Stars -kirjan sain juuri loppuun. Tein kirjan kohdalla tyhmästi ja katsoin ensin leffaversion, joten kirja ei tuonut suuria yllätyksiä. Vaikka tiesin, miten tarina päättyy, niin tulipa ainakin harjoitusta englannin kielen lukemiseen. 

Nämä kirjat olen ostanut viimeisimpinä kirjahyllyyni. Olen päättänyt lukea ensin ylemmissä kuvissa näkyvät kirjat; Riikka Pulkkinen: Totta, David Nicholls: One Day ja Kazuo Ishiguro: Ole luonani aina, ennen kuin siirryn lukemaan näitä. Harmittaa vain oman lukutahtini hitaus, minkä vuoksi kirjojen loppuun saaminen kestää aina niin kauan. :D

Share
Ladataan...

Ladataan...

 

Vihtiläisen Elvarin suloisiin koruihin tutustuin ensimmäistä kertaa eräiden markkinoiden yhteydessä. Korut näyttävät syötävän hyviltä ja vaikka samankaltaisia koruja tekevät muutkin, tuen mielelläni synnyinkuntani yrittäjiä. :)

Nämä ovat ensimmäiset Elvari-koruni. 

Donitsiavaimenperä ja -kaulakoru. Kaulakoru on uudempi tulokas ja sen vuoksi myös paremmassa kunnossa. 

Kiinnostuneille löytyy lisää tietoa täältä: www.elvari.fi

Share
Ladataan...

Ladataan...

Syksy on aina väriensä puolesta ollut mun lempivuodenaika. Muutama edellinen syksy on mennyt jollain tavalla ohi ja vasta syksyn väriloiston vaihtuessa talven harmauteen oon havahtunut siihen, etten ole ehtinyt tallentaa kameraan yhtään kuvia. Elokuusta lokakuuhun kestänyt työharjoittelu ja monet iltavuorot vaati veronsa ja usein olin kotona vasta kun oli jo hämärää. Onneksi kuitenkin vielä tänä viikonloppuna pakkasesta ja sateesta huolimatta oli vielä ripaus kauniita värejä jäljellä. :)

Share
Ladataan...

Pages