Ostoksia

Kävin tänään perjantaina pitkästä aikaa ostoksilla, vaikka en oikeastaan tarvinnut juurikaan mitään. Mukaan kuitenkin tarttui muutamia juttuja.

Muotiblogeista tuttuun tapaan en ala esittelemään "päivän asua", mutta ostokseni voisin näyttää. :)

1. Ensimmäisenä neuletakki Anttilasta. Anttila ei ole mikään vakiopaikka, josta vaatteeni ostan, mutta tuo takki ei maksanut kuin 10 euroa, niin nappasin sen mukaani. :)

2. Siniset/turkoosit kangaskengät Prismasta. Olin aluksi ostamassa Dinskosta lähes samanlaiset kengät, mutta siellä ei ollut enää kokoani jäljellä. No, säästyipähän muutama (neljä tai viisi) euro. Dinskon kengät olisivat maksaneet noin 12€.

3. Suomalaisesta Kirjakaupasta lähti mukaan kaksi kirjaa; John Boylen Poika raidallisessa pyjamassa sekä Miika Nousiaisen Vadelmavenepakolainen. Olen pitkään kaipaillut uutta luettavaa, eikä lähikirjastosta löytynyt kumpaakaan.

4. Lumenen herkille silmille sopiva ripsiväri. Kesäisin en juuri meikkiä käytä, mutta ripsiväri on hyvä olla olemassa, vaikka melkein kuukauden pärjäsin ilman sitäkin.

5. Olin saanut joululahjaksi lahjakortin H&M:lle, minkä takia oikeastaan lähdinkin shoppailemaan, koska en tiennyt, kuinka pitkään kortti olisi voimassa. En löytänyt muuta ostettavaa, joten ostin värikkäitä ponnareita, koska niille löytyy aina käyttöä. Lahjakortille jäi vielä yli 25 euroa, vaikka luulin, että siihen oli ladattu vain 20.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.