Toivelista

Keräsin tähän juttuja, joiden löytymistä lahjapaketista en pistäisi ollenkaan pahakseni. Tuskin montaakaan näistä saan, mutta ainahan voi toivoa. ;) Osa näistä toiveista on aika epärealistisia, eli en odota saavani esimerkiksi yli tonnin maksavaa tietokonetta, vaikka sellaisen haluaisinkin.

Ensimmäisenä listallani on Block-valaisin.  En aluksi ymmärtänyt valaisimien viehätystä, mutta kummasti sellaisen hankkiminen on alkanut kummitella mielessä.

Canonin EF 50mm F 1.8 - objektiivi on ollut pitkään hankinnassa ja tällä hetkellä se on viimeinkin matkalla luokseni joululahjana itselleni. :D

Macbook Pron voisin ottaa mielelläni viimeisiään vetelevän PC:ni tilalle. Sen ostaminen saa vielä odottaa hetken, ainakin kevääseen asti, koska se on turhan hintava joululahjaksi, mutta pienen säästöoperaation jälkeen aion hommata koneen itselleni.

Escadan Especially-hajuveden ostin hetki laivalta. Tai oikeastaan sain sen aikaisena joululahjana äidiltäni. :) Monista ko. merkin tuoksuista olen tykännyt, eikä Especiallykaan tuottanut pettymystä.

Myös uudet lukikokemukset ovat aina tervetulleita ja kirjahyllynikin tarvitsisi täydennystä. Mielessäni on monta kirjaa, jotka haluaisin lukea ja jouluna siihen olisi kunnolla aikaa. :)

Jokin astiasarja, esimerkiksi Iittalan Kulku, tai vaikka vain sarjaan kuuluvat mukit ovat hyödyllinen lahja tulevaisuuttakin ajatellen. Olisi omaan kotiin muuttaessa eden muutamia astioita valmiina. :)

Suklaa taitaa olla toivomistani asioista todennäköisin. Sukulaiset lähettävät joulun aikaan suklaata sen verran paljon, että sitä tekee mieli syödä seuraavan kerran vasta kesällä. :D

Näitä materialistisia toiveita enemmän haluaisin päästä taas uudelleen lapsuuden jouluihin takaisin.  Tuntuu, että kasvaessa ja iän karttuessa enää joulukaan ei ole samanlainen kuin ennen. Lapsena joulua ja pukkia odotti jo monta kuukautta etukäteen lahjalistoja sun muita kyhäillen. :) Kai se kuuluu tähän aikuistumiseen, että monet asiat muuttuvat paljon monimutkaisemmiksi, mutta samalla myös mustavalkoisiksi ja yksinkertaisiksi. Varmasti tulevaisuudessa omien lasten syntymäkin tuo joululle aivan uudenlaisen merkityksen. :)

Tekstin seassa näkyvät linkit vievät sivuille, joista olen kuvat ottanut.

 

Share

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.