Aivan aluksi haluaisin kiittää...

Laura loves

Nythän on käynyt niin, että arvovaltainen raati on poiminut soman pikku räpellykseni nimeltään Laura loves Aussien Blog Awards -ehdokkaaksi. Voi kiitos!

Kilpailusarja on nimeltään Aussome & Unique, minkä epäilisin toimivan kauniina yleiskäsitteenä ihmisjoukolle nimeltä "Eivät tajua paljoakaan kauneudesta, muodista tai valokuvaamisesta, mutta aiheuttavat omituisuudellaan hämmästystä muussa ihmiskunnassa", ellen tietäisi, että esimerkiksi Tyyliä metsästämässä -blogin Veera kyllä tietää paljonkin juuri noista edellä mainituista. Ja niinhän nuo muutkin hienot leidit. Tässä siis ehdokkaat.

Laura loves on ehdolla myös Readers' Choice -kategoriassa, mutta älkää nyt hyvät ihmiset äänestäkö minua, koska en kestä julkisissa tilanteissa itseeni kohdistuvaa huomiota ja joutuisin nappaamaan tilaisuutta varten aivan liikaa kolmiolääkkeitä, mikä taas ei olisi kiva yhdistelmä kuohuvan juoman kera. Olen tosin harjoitellut hiusharjan kanssa Oscar-palkintopuhetta peilin edessä siinä missä muutkin normaalit ihmisrodun edustajat: "Tahdon kiittää Akatemiaa, agenttiani,  Jeesusta... Lapsiani, jotka tekevät minusta paremman ihmisen. Miestäni, joka on kallioni ja seisoo rinnallani..." joten tarkemmin ajatellen kyllä, saatte äänestää myös minua. Ehdokkaita on hulppeat seitsemisenkymmentä, joten voittomahdollisuus on sangen epätodennäköinen. Aion aplodeerata katkeruuttani nieleskellen kuin mikäkin Hollywood-tähti.

 

Ennen kaikkea ehdokkuus tarkoittaa siis sitä, että pääsen huhtikuun puolivälissä kilistelemään Kaisun & ties kenen kanssa, jeeeeeee, ja pukemaan ylleni ehjät sukkahousut (merkkitapaus sinänsä). Saatan laittaa niiden kanssa jopa jonkin mekon. Tiedä häntä. Pelkät sukkikset -look tosin saattaisi nostaa minut ensi vuonna pioneerin ominaisuudessa muotiblogisarjaan... Hmm. Mietintämyssykkään.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.