Bäk in bisnes

Laura loves

Aleksilla alkoi tänään 6 viikon isäkuukausi. En tiedä, miksi Kelan käsitys kuukaudesta on kuusi viikkoa, mutta en valita. Aleksin vapaan jälkeen alkaa Sulon hoito. Minun äitiyslomataipaleeni on siis ohi. Jännää, haikeaa, outoa, vapauttavaa.

Palasin tänään työhuoneelle. Näkkäripakkaus ja erittäin huono Ladytron-livelevy odottivat minua kuuliaisesti, ja tiskiallas oli täynnä epäilyttäviä astioita. Kaikki on siis kuten ennenkin. Meitä työskentee täällä seitsemän vapaata toimijaa, mutta tänään olen ainoa konttorilla. Hyvä, pehmeä lasku.

Luukutan musiikkia, hion kahta henkilöjuttua ja tuijotan pinkkiä seinää, kun aivot ovat jäässä. Aamu alkoi Cars 2 -pressinäytöksellä, josta nautin latte ja croissant sylissä (ja suussa). Ihana olla taas työelämässä kiinni. Kotiäitiys ei ole mun juttu kaikista kivoista hetkistä huolimatta.Ps. En tiedä, miten kuvan Broadway-poseeraus liittyy työhuoneasiaan.

Kommentit

Ananas
Ananas ja Kookos

Hei en oo tännekään ehtinyt aikoihin. Samassa pisteessä ollaan, eli töissä. Ja isällä kuuden viikon kuukausi. Tsemppiä töihin ja kotiin! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.