Balmainin suolasuihkeelta päivää

Laura loves

Hei, olen Balmainin suolasuihke. Saatatte tuntea minut kotimaista huippublogeista. (Joskaan niissä korkkini ei repsota.) Olen parhaimmillani kuvattuna valkoisissa hotellilakanoissa, joten täältä pesee. Olen the puteli.

Se, joka on oltava kylppärin hyllyllä, tai mistään ei tule mitään. En puhu vaikutuksestani ihmiskuontaloihin, vaan merkityksestäni sosiaaliselle statukselle. Aateloin naisen kuin naisen. Erottelen jyvät akanoista. Olen kallis huomioon ottaen, että olen vettä ja suolaa. Vesi ja suola eivät maksa vittu mitään. Mutta minussa on myös häivähdys äitelää parfyymia. Siitä tässä maksetaan. Ja tietysti tästä askeettisesta etiketistä. Ennen kaikkea siitä. Hienohan se on, myöntäkää ny.

Kantajani hiuksista teen holtittoman peikonpesän ja laitan hänet muikistelemaan peiliselfien merkeissä. Koska olen Balmainin suolasuihke ja loihdin kenestä tahansa rennon kaunokin. Saman efektin saisitte kyllä hieromalla pelkkää suolavettä tukkaanne, mutta hei, olen Balmainin suolasuihke.

Ei tässä nyt sitten paljon muuta. Ei ole paljoa kerrottavaa. Olen tosiaan vain muoviputeli, melko tyyris ja melko yliarvostettu, vaikkakin lajissani pätevä. Mutta lajissaan pätevä on myös Pirkan suolasuihke (muistaakseni neljä euroa).

 

Koska omistajani kirjoitti minusta sarkastiseen sävyyn, hän irtisanoutui juuri massapsykoosista, jossa ostetaan muotituotteita vain niiden symbolisen arvon takia. Hän on aivan erilainen kuin muut, eikä lainkaan markkinatalouden vietävissä. Tuliko selväksi?

 

Parhain terveisin,

Balmainin suolasuihke

Kommentit

Toimitus
Toimitus

Kieltämättä kohtalaisen kadehdittava pehko, suihk vaan! Kiva kun päivität taas blogiasi Laura!

Emmi Laukkanen

Mut se tuoksu! Melkein 19 euron arvoinen.

Oranssinen

Pumpulipäät ne vaan sortuu markkinatalouden vietäviksi ja zombieina astelevat ostamaan kalliita markkinahömppiä niinkuin Balmainin suolasuihkeita.

Tälläiset fiksut ja arvonsa tuntevat, omaa tietänsä kulkevat eksentrikot kuin minä omivat sen Balmainin putelin vaivihkaa miehensä kaapista ja
viskovat peikkomaisen pöyheitä kutrejaan peilin edessä niin, että se mies kysyy "koskeeko sinua johonkin?".

Järkyttävän hyvä tuote!

FFFifi
Fitness Führer

Mä halusin kun niin blogeissa hehkutettiin. Hajusta en varsinaisesti tykkää, mutta siitä tuli ranskalainen olo. Siitä ei tullut, että ei tuo tehnyt mun hiuksille oikeastaan mitään. Ja päänahkaan tuli jäätävä kutina!

Vaihdoin Biozelliin. Ilman sitä mistään ei tule mitään! Vaikka tuoksu ei kyllä tee ranskalaista oloa, eikä purtilo ole ah niin hienostunut, on kampaus sentään kohdillaan ja syyhy poissa :D

Pari sannaa

Vesi ja suola eivät maksa vittu mitään.

Hear hear :D Nerokas kauneuspostaus! 

anni panni
Elämää Hesassa

Tässä tekstissä kyl kiteytyy BLOGOSFÄÄRIN ydin. :D Kiitos.

IDAHO

Ajattelin TÄYSIN samaa! Vuoden blogipostaus! Hahahah, ihana <3

marile

On kaksi hyväksyttävää tapaa toimia: ostaa Balmain tai ostaa Pirkka. Kummatkin tarjoavat ironisia, semi-ironisia sekä täysin ironiasta vapaita tapoja toimia ja rakentaa identiteettiä. Sen sijaan yksinomaan nolo suolasuihke, tuote,  joka tulee pitää visusti piilossa, on Tigi. 

Otan nyt riskin ja myönnän, että suolasuihkeessani lukee Tigi. Teki mieli ostaa Balmain. Olen äitelien tuoksujen ystävä. Purkki on hieno. Tiesin sen olemassaolosta... no, tiedätte kyllä miksi. Se oli kuitenkin kallis. Ja erittäin pieni. 

Päädyin ostamaan Tigin, koska olen markkinatalouden vietävissä. Tigi OLI joskus blogisuosikki ja ääni sisälläni sanoi, että jollain mystisellä tavalla se on kuitenkin parempi kuin Pirkka. Mutta kukaan itseään kunnioittava lifestyle-bloggaaja ei enää esittele Tigiä. Tuotemerkin näkyminen hyllyssäni antaa ymmärtää,  että LUULEN tuon jo sammuneen tähden yhä olevan The Tuote, vaikka sitä käyttävät nyt 2000-luvun alkuun jämähtäneet tavikset. Niin, ja loput porukasta ajattelevat minun olevan vain ihminen, joka maksaa suolavedestä maltaita.

Venni (Ei varmistettu)

Sä oot ihana!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.