Beebee, voi vee!

Laura loves

Palvon Saara Sarvaksen Lily-palstaa, joka keskittyy kaikkeen, mistä en tajua mitään: meikkeihin ja tukkajuttuihin. Saaran ihanat, perusteelliset ja pirskahtelevat jutut saavat minut kiinnostumaan ihan kaikesta, mistä hää kirjoittaa. Sitten kuvittelen aina viiden minuutin ajan, että alan tehdä kampauksia ja rakentamaan meikkipohjia ja hamstraamaan siveltimiä, kunnes unohdan inspiraationi ja palaan homssuiseen arkeeni. Mutta silti Saaran palsta tuottaa mielettömästi iloa ja nautintoa!

Taannoin Saara testasi Diorin BB-voidetta, ja minä kiinnostuin (ei siis tartte piirtää rastia seinään, koska aina kiinnostun). BB-voide nyt on saatu naistenlehdissä kuulostamaan aika lailla täydellisen jumalaiselta tuotteelta: kosteusvoide ja meikkivoide ja aurinkosuoja ja heleyttäjä samassa. Ties vaikka se tiskaisi tiskitkin ja luuttuaisi lattian. Joten minähän lampsin Stockmannin törkeän huonosti meikkaavien myyjättärien keskelle, tempaisin Diorin BB-voiteen kouraan ja lampsin tiskille. (Testasinko? Arvatkaa.) En miettinyt hetkeäkään myöskään sen hintaa, joten kassan kilahtaessa 65.5 € olin melko pöyristynyt. "Miltei satanen!" puhisin Aleksille koko loppupäivän tuohtuneena.

Ja kun olisin sitten lukenut sen Saaran arvion hitusen tarkemmin, koska siinä nostettiin esiin pari tärkeää pointtia. Ensinnäkin: Diorin BB-voiteessa on vain yksi sävy, joka "sopii kaikille länsimaisille ihonväreille". Ilmeisesti ihoni ei ole länsimainen, koska voide oli minulle rahtusen liian tumma. Eikä ole pahempaa kuin liian tumma meikkivoide, kuten me kaikki tiedämme. Saarakin oli huomioinut, että ei sovi gootti-ihoisille. Lisäksi pintakuiva ihoni tarvitsi ehdottomasti alle kosteutuksen -- muuten tökötti tarttui kuiviin kohtiin äärimmäisen epäesteettisesti. Tämäkin nti S.S. nosti esiin, mutta autuaasti sen ohitin.

Näissäkin tilanteissa onni ja pelastaja on äiti. Eritoten äiti, jolla on huomattavasti tummempi iho kuin sinulla. Kahta tekstiviestiä myöhemmin olin myynyt ärsyttävän ihmerasvan eteenpäin hänelle.

Seuraavana päivänä vaihdoin myymälää ja kerroin järkyttävästä tragediastani Sokoksen kosmetiikkaosaston tädille. Tämä huoahti, että on päivänselvää, että Diorin BB-voide on liian tymäkkää ihmiselle, jolla on näin hyvä iho. Tämä kaunis korulause - ja se, että tädillä oli vakuuttava, hohtavanvalkoinen laborantintakki - olivat alkusoittoa ostossinfonialle, joka päättyi meikkilamppujen loisteeseen. "Katsohan, tämä tuote on sinulle paljon sopivampi. BB-termi on pelkkää rahastusta", täti maalaili - ja maalaili samaan aikaan konkreettisesti naamaani Cliniquen ihanilla Moisture Surge -tuotteilla, jotka kieltämättä olivat minulle miljoona kertaa sopivampia.

Haista siis vee/typerä beebee! Olen Cliniquen kosteuttava päivävoide -tyttöjä. Purkkikin on kauniimpi.

Kävelymatkalla kassatiskille laboranttitakkitäti jutusteli niin kauniisti komppaavasta tuotteesta, että jotenkin päädyin ostamaan senkin.

On muuten taivaallinen rasva: öljytön, vesimäisen geelimäinen, kevyt mutta tuhti, ihana! Haluan vauvoja tämän tuotteen kanssa.Kosmetiikkapurnukoita työkseen kuvaavat nukkuvat jatkossakin yönsä rauhassa. Ei oo mun laji tää tuotekuvaus.

Kommentit

Eeva Kolu

SUssa on selkeästi vähän Saaraa, koska mä taas puolestani innostuin heti noista ja koin äkillistä tarvetta lampsia Sokokselle ostamaan omat.

Mutta BB-voidetta on vielä jäljellä.

Hertta
Lilou's Crush

Oivoi, se tosiaan on tymäkkää kamaa tuo Diorin BB, testasin sitä vain ranteeseen lentokentällä siihen törmättyä, ja paksuuden ja värin (gootti-iho täälläkin) vuoksi jätin hyllyyn. Pöh sille. Myöskään tuo toinen rasva ei mulle sovi, mutta sehän ei ollutkaan tämän homman pointti :) Olipa kiva nähdä tänään!

laurafree
Laura loves

Herra Diorin pitäis painattaa goottivaroitus puteleihinsa!
Ja oli ihana nähdä hehkeä teitsi livenä!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.