Blogiähky

Laura loves

Kahden viikon nettipimennon jälkeen blogifeedini on totaalisen tukossa. Jumankauta, että te tytöt kirjoitatte!

Haluan lukea kaiken, joten savottaa riittää päiväkausiksi. Tätä pakettia tahkotessa tajuan myös aika selkeästi, mitä haluan lukea ja mitä en. Klikkaan viimein "unsubscribe" seuraavien blogityyppien kohdalla 1) kuvottavan ylimieliset, 2) tylsät ja kliiniset vaikka tyylikkäät, 3) ääliöteinit, 4) huippusuositut, joita olen lukenut koska olen halunnut nähdä, miksi ihmiset ovat koukussa niihin.

Neloseen en ole saanut vastausta. En jaksa jäädä odottelemaan. Toisaalta olen ilkeä ihminen, josta on hauska naureskella aivan sairaan mauttomille blogeille/ihmisille (suurin osa näistä huippusuosituista nimittäin on sitä). Mutta jos joudun siinä ohessa lukemaan postauksia kuten "Gillette-arvonnan voittaja on...", niin jään kyllä häviävälle puolelle. Ei pysty. Sommoro.

Kakan joukossa oli toki iso kourallinen helmiäkin. Ihania, inspaavia postauksia. Parhaimmilaan blogit ovat niin parasta!

Huomasin savottani aikana, että hurmaavan Marin mainiossa ruokablogissa sain suosikkiblogimaininnan, ja aloin kehrätä. Aina yhtä outoa ja mahtavaa kuulla, että joku tykkää omista jutuista. Mari tosin tituleeraa minua perusteluosiossa rouvaksi, mitä siis valitettavasti en ole, heh. (Missä kosinta? Missä kosinta, minä kysyn!)

Vaihtariksi kehaistakoon vähän Marin blogia: aikanaan eka lukemani ruokablogi, joten mulle suuri klassikko. Herkkuja, toteuttamiskelpoisia reseptejä. Ruoan lisäksi viittauksia elämän muihin tärkeimpiin asioihin: matkusteluun, kissoihin ja musiikkiin, joka tehtiin ennen vuotta 2005. Dig.

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Aaaa kiitos Laura! Saanko tilata sulta jokaiseksi maanantaiksi tällaisen postauksen, jotta elämä ei tuntuisi niin umpipaskalta? Kiitos.

T: Mari (vielä minä tähän lilyyn joskus rekisteröidyn...)

Haiduk (Ei varmistettu)

mieki olen välissä miettiny ku on käyny kattoon jotain tosi suosittua blogia et tä?? miten kukaan jaksaa lukee/tuijottaa/selata tämmöstä....huh

MariaR

Luulen, että moni palaa samaan, tuttuun blogiin aina uudelleen ja uudelleen tottumuksesta ja kun blogin tyyppi on tullut tavallaan tutuksi, vaikka tylsien juttujen välissä pukkaakin sitä Gillette-arvontaa... Itsekin jumitan vanhoissa tutuissa ja välillä ihmettelen, mikä saa palaamaan. Parasta onkin, kun sattuu löytämään uuden, koukuttavan blogin.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.