Casa mama

Laura loves

Mikä on maailman rakkain & turvallisin paikka oman kodin jälkeen? Vastaavatkohan muut kuten minä?

Äidin koti. Ehkä tää on joku kohtujuttu.

Äidin koti olisi varmaan elämän turvasatama #1, vaikka se olisi koristettu Tiimarin posliinikissoilla, Pentikin oksetusastioilla & Anne Geddesin vauvakurkistaaauringonkukasta -julisteilla, mutta onneksi minun äitini koti ei ole. Siellä on tyylikästä ja aina jotenkin zeniläistä, jumalattoman siistiä, kukkivaa & seesteistä.

Iltapalapöydässä ei koskaan ole margariinirasiaa, vaan margariini annostellaan somaksi keoksi Teeman pikkuasetille. Tai leipäpussia - leipä on aina kauniilla, kankaisella lautasliinalla vuoratussa korissa. Ja niin edelleen, ja niin edelleen. Estetiikka ennen kaikkea.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Onks meil sama mama? :)

Mistä tämä negistely muuten tulee? Tämä ja seuraava kirjotus tyttökirjallisuudesta oli jotenkin aggressiivisia. "Pentikin oksetusastiat" ja chic lit -jutussa tuolla tavalla tylyttäviä / itsensä jalustalle korostavia kommentteja, hmm. Tai ehkä mä vaan luen herkkyysanturat liian ... herkässä. ;D

:)

laurafree
Laura loves

Ei tää nyt kauhean aggressiviinen merkintä mielestäni ollut, eh, mutta chick lit lataa kyllä pään täyteen raivoa. Ja muutenkin olen erittäin negatiivinen, ehdoton ja tuomitseva ihminen. Pitäisikö tämä tehdä selväksi ihan omassa merkinnässään, etteivät ihmiset tällä tapaa yllättäen järkyty?

Ps. Ellet ole veljeni, meillä ei tietääkseni ole sama mama. Tai ehkä on - sitten ois taidokkaan chick lit -romaanin paikka!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.