Cure ja Cööpenhamina

Laura loves

Onni on koko perhe katosvuoteen lakanoissa, tyynyparven keskellä!

Ja paikkahan oli Kööpenhamina, ja taivaallinen Axel Hotel Guldsmeden. Palkkasin äitini matkaan taas Sulon vahdiksi hotlahuonepalkalla, ja me ramppaamme seuraavat päivät Aleksin kanssa Roskildessa. Mutta yöksi pitää päästä pellavalakanoihin ja kiviammeeseen kylpemään.

Kaikki tässä hotellissa on niin tanskalaisen täydellistä ja luomua ja reilua ja aah lääh, ettei kehtaa ääneen kertoa (tai ruudulle kirjoittaa). Joten avot, festareille ny.

Eikä rupeama ala kehnommin: treffit Robert Smithin kanssa! Viimeksi 16 vuotta sitten (kyllä, olen niin vanha). Cure Provinssissa silloin joskus on yhä keikkojen top kympissä. Katsotaan, miten teini-idolini turvonnut keski-ikäisversio onnistuu lumoamaan.

Kommentit

Kati Toivanen
Kaksi-nolla

Uijuijui, Robertille suukkoja!

laurafree
Laura loves

Se oli ihan oma vanha Robertimme. Kavereiden kesken Bob. Jokaisen ilmeen tunnistin. Mutisi ujonhymyilevät tackit joka väliin ja soitti sata tuntia. Ja kaikki Wish-kappaleet, en kestä.

Kati Toivanen
Kaksi-nolla

Et kestä Wishin biisejä ahistuksesta vai ihanuudesta? Ujonhymyilevät tackit haluaisin niiiiin nähä. Kun näin Curea tukholmalaisessa jäähalissa, Robert ei ollut halunnut screenejä paikalle laisinkaan. Näin kaukaisuudessa vain pienen, paikoillaan huojuvan mustan tapin, jolla oli iso tukka.

laurafree
Laura loves

Ihanuudesta, tietty!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.