E-kirja - uhka vai mahdollisuus?

Laura loves

Olen asiasta prikulleen samaa mieltä kuin lempikirjailijani Jonathan Franzen. Jollet tiedä, mitä mieltä Franzen tai minä olemme, hanki hyppysiisi huomisaamun Hesarin välistä Nyt-liite ja etsi pärstääni. Asia ei jää epäselväksi.

 

kuva: we heart it

Kommentit

illuusiasworld.blogspot.com (Ei varmistettu)

E-kirjat on paholaisesta! Mikään ei voita kirjan tuntua käsissä, sivujen kääntelyä ja tuoksua. Haaveissa oma kirjastohuone. Mmmm. Täällä siis yksi jolta ei koskaan tulla tuollaista kapistusta löytämään. Hyi.

Kati Toivanen
Kaksi-nolla

Mäkin olen tässä Franzenin linjoilla. Miksimiksimiksi haluaisin tuijottaa tsiljoona tuntia vuorokaudessa ruutua, kun voin välillä vaihtaa ns. käyttöliittymää (sana, jota vihaan, kun puhutaan kirjoista) ?

laurafree
Laura loves

Vältin käyttöliittymä-sanan käyttöä esseessä juurikin siksi, koska sen käyttö kirjan, rakkaan kirjan, yhteydessä on niin hirvittävää. Mutta siis aivan niin! Miksi? Miksi! MIKSI!

Vierailija (Ei varmistettu)

puuta säästyy?

laurafree
Laura loves

Niin, mainitsin sen esseessäni. Että kai se periaatteessa on ekologisempi formaatti, mutta kun tämä ei ole järki- vaan tunnekysymys.. Sitä paitsi luin jostain artikkelista, ettei e-kirjan ekologisuutta ole edes tutkittu loppuun asti: voi olla, että kokonaiskustannukset olisivat lopulta suht samat kuin perinteisellä kirjalla. Tiiä sitte.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.