Epämiellyttävä totuus

Laura loves

Anekdootteja lapsiperheulottuvuudesta, osa miljoona. Juuri kun pääsin brassailemasta sillä, että lapseni ei todellakaan syö mitään lisäainepaskairtokarkkeja ja sillä, että hän syö aivan samaa ruokaa kuin aikuiset eikä mitään Kalle Kipparin Nauravia Nakkeja, keikkuu eteemme ruokalista Köpiksen Tivolissa, ja joudun puntaroimaan, tilaanko tosiaan lapselleni 30 euron sushiannoksen vai jotain ihan muuta... Siellä se on piilossa taka-alalla, the incovenient truth...

Rikos kokonaisuudessaan.

Mutta minä söin sushit ja nautin joka suupalasta.

Ja tyylitön nakkitankkaus täytti kiukkuisen herhiläis-uhmaikäisen hilpeällä tarmolla, jolla kiipeiltiin ihanissa puistoissa koko loppuilta, joten sou not. Menköön tämän kerran.

Kommentit

Mindeka
Ma-material Girl

Niinpä. Vannomatta paras. Meidän 11kk Gabriel maistoi viime viikolla kerroshampurilaista... Että jos puhutaan huonosta omatunnosta, niin täältä pesee!

laurafree
Laura loves

Joo, muistan myös omalta kohdalta tuon hampurilaishetken. Häpesin vielä viikko sen jälkeen.

Mindeka
Ma-material Girl

Hahaha, Mä yllätyin siitä, että mies otti tän raskaammin kuin minä !

viv (Ei varmistettu)

Kertokaas mulle miksi se lastenlista on huono juttu? Ei kai se safka NIIN huonolaatuista / terveydelle haitallista lastenlistallakaan ole? Ja toisaalta; mitä väliä sillä on vaikka nauravia nakkeja välillä söiskin jos muksu tykkää ja normaalissa arjessa kotona kuitenki syödään hyvin ja laadukkaasti? Vai onko tää joku periaatejuttu (jota en vaan ymmärrä)?

laurafree
Laura loves

No, kyllä se useimmiten on aivan hemmetin huonolaatuista ja ravintoarvoiltaan surkeaa. Mutta eihän sillä siis olekaan väliä, jos nauravia nakkeja joskus harvoin syö (kuten kuvasta näkyy), mutta haluan kyllä pääsääntöisesti, että ravintolaelämykset ovat lapselleni avartavia myös makujen osalta. Huipuinta oisi, jos kaikkialla saisi aikuisten annoksiakin puolikkaana.

viv (Ei varmistettu)

Oukei. Mä olen niin mukavuudenhaluinen, etten mielelläni testaa meidän kolmevuotiaille uusia makuja ravintolareissuilla! :) Takuuvarmat lastenlistat on siis hyvää palvelua meidän perheen näkökulmasta. Kotona sitten kokeillaan niitä uusia ja jänniä ruokia, joskus ihan hyvällä ja joskus huonommalla menestyksellä. Aikuisten lautasilta tarjotaan maistiaisia ravintolassakin jos vaan maistuu. Me käydään Mäkkärissäkin joskus, joskus tehdään tai tilataan pizzaa joten ravintolan nakit tässä konkurssissa kauheasti paina, heh. Aikuisten listoilta löytyy monesti ihan toimivia vaihtoehtoja meidän pojillekin, pastat ainakin uppoaa melkein poikkeuksetta. Ja kun noita on kaksi, ei tarvii pyytää edes puolikasta annosta vaan yksi kokonainen annos ja kaksi lautasta on ihan toimiva ratkaisu.

Piiitu (Ei varmistettu)

Huomasin myös toisen "epämiellyttävän totuuden"; raskaana ei kai suositella syötäväksi raakaa kalaa. Tai muutakaan raakaa. Mutta en mä sillä, ei kaikki oo niin turhan tarkkoja =) Pisti vaan silmään kun just tutkailin aihetta, on niinsanotusti nyt lähellä omaa napaa.

laurafree
Laura loves

Mää oon viitannut kummassakin raskaudessa typerille sushikielloille kintaalla. Listeriatapaukset on peräisin etupäässä vakuumipakatusta (graavi)kalasta, ei tuoreesta. Missään all-you-can-eat -sushibuffissa en kylläkään raskaana syöpöttele, kun niissä ruoka seisoo tuntikaupalla. Laatusushiloissa viikoittain.

Vierailija (Ei varmistettu)

Mä yleensä yritän pitää suuni kiinni jos ei ole muuta sanottavaa kuin negatiivista, mutta nyt pakko avautua. Sä oot kyllä hemmetin ärsyttävän oloinen ihminen, onneksi en tunne. Ei mulla muuta.

Tuulee tuulee

Vierailija: niin, onhan se vaikeeta välillä. Itekin usein huutelen kadulla ihmisten perään et huhhuh miten tyylitajuton sä oot, ja aina silloin tällöin lähettelen kirjeitä puolitutuille et tiätsä et must oot aina ollut ihan pelle. Joskus on vaan pakko avautua.

laurafree
Laura loves

Vierailija, mä oon melko ärsyttävä, omasta mielestänikin. Mutta sä oot myös. Että sehän on tosiaan melko hyvä, ettei tunneta! Jatketaan tahoillamme!

Am, :D <3

Miras (Ei varmistettu)

Jännää miten ihmiset voivat saada niin erilaisen käsityksen toisistaan...
Minulla on nimittäin täysin päinvastaiset tunteet:)

laurafree
Laura loves

Onko tääkin joku piilovittuilu, en mä tajuu enää mittään, hih. Lähden olettamuksesta että ei oo, ja lähetän suuren syrämen Miras'n suuntaan!

Miras (Ei varmistettu)

Ei todellakaan ole piilovittuilua, vaan ihka aitoa, oikeaa ja rehellistä tykkäämistä:)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.