Häälahja

Laura loves

Kyllä, olen kihloissa, eikä yksikään tämän blogin lukija tule unohtamaan tätä faktaa, vaikka niin toivoisikin. Elämänasenteeni on se, että jos arkeen saa säihkettä jostakin, tilaisuus tulee hyödyntää. Varsinkin, jos kyse on lemmensäihkeestä. (Työ- ja harrastesäihkeet ovat myös tosi jees.) Niinpä olen viimeisen kuukauden juonut lukuisia kihlajaiskahveja, syönyt kihlajaisbrunsseja ja skoolannut kihlajaisskumppia (parit ihka oikeat -samppanjatkin). Minusta kuoriutuu eittämättä kuukausien saatossa ehta bridezilla, mutta vielä ei ole aika tohottaa, natsittaa ja stressata, vaan haaveilla ja fiilistellä naimakauppoihin liittyviä hienouksia. Huokailla seesteisesti, että jospa.

Tässä tulee ensimmäinen jospa. Jospa mekin saisimme niin kauniin häälahjan kuin Riikka ja Jussi. Tätä nyyhkityttävän kaunista teosta ihailen joka visiitilläni pariskunnan makuuhuoneen seinällä. Oi jospa.

 

Kommentit

Marsublog

Koska häät?!

laurafree
Laura loves

Jahka tässä. Kun noi vauvat on kasvaneet. Ei ens vuonna. 

Tyyne
Sukat makkaralla

Jejee, tarpeeksi kauan kun alkuvuodesta voivottelin, että Lilyssä ei ole kovin montaa morsianta, niin nythän teitä ilmestyy :) Ihanaa haaveilua!

Hampaat irvessä

Jos meisin uudelleen naimisiin, iloitsisin aika paljon tästä sivustosta: http://www.oncewed.com/

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.