Hampu tulee!

Laura loves

Kesällä syödään kevyesti salaatteja ja lässynlää, mutta minun kesälläni syödään myös aika paljon hampurilaisia!

Kesän komein hampparibuffet oli ilmiömäisesti kokkaavan Tabi-ystävämme loihtima setti Paraisten kesämökkiparatiisissa. Se sisälsi kaikkea itse tehdystä chilimajoneesista (melko tujua) paksuun kantarellisoosiin.

Eilen vedettiin Vekkulan pihalla Kaisun pesueen kanssa hieman mutkia suoriksi, eli tuunattiin valmismajoneesi piparjuuritahnalla ja Dijon-sinapilla. Muy bien. Pihvitkin noukittiin pakastealtaasta, mutta Hälsans Köketin soijaburgarepiffit nyt vaan ovat valmisruokain aatelia, liketys! En saa omista soijapihveistä yhtä hyviä, vaikka kuinka yrittäisin.

Sämbyläin väliin vielä vuohenjuustokiekkoa, maustekurkkua ja sekalainen seurakunta vihanneksia, ja täysin epäortodoksi, mutta ah-niin-ihana hampurilainen on valmis.

Tänä aamuna Kaisu & co läksivät takaisin kotiin, mutta majoneesia jäi puoli kulhoa, ja yksi soijapihvi murjottaa yksin jääkaapissa. Eihän tässä muuta voi kuin kutsua Sonjan ja Riston jämähampurilaisaterialle. Eli tänään taas. Mukana menossa luomupiirin toimittamat maissintähkät, uudet perunat, valkosipulimuussilla maustettu voi & kulhollinen guacamolea.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.