Häppi Valentine's Day!

Laura loves

Hyvää ystävänpäivää, rakas, laiminlyöty Laura loves ja sen lukijat!


Tämän se vaati: ystävänpäivän. Tarkemmin sanottuna ystävänpäivän illan, jona vedin Hetan neulomat villasukat jalkaan, juoksin lähimmästä kioskista pitsaviipaleen (ensimmäisen ikiaikoihin -- olen ollut kuukauden personal trainerin kreisillä fitness-ruokavaliolla), kävin hiplailemaan upouusia kirjaostoksia ja laitoin NBC:ltä pyörimään Datelinen, jossa puidaan kaksi tuntia jotain perhesurmakeissiä hyvin pateettiseen sävyyn. Nyt on aikaa kirjoittaa, Valentine's Dayn iltana Times Squarella, New Yorkin kaoottisessa sydämessä.

Olen täällä alle viikon työmatkalla. Työpäivien jälkeen (ja jetlagin ansiosta myös niitä ennen, nimim. Heräsin 3.40 ihan pirtsakkana) viipotan tietysti maanisena kaupungilla ja imen Nyy Jookkia sisääni antaumuksella. Ei se pelkästään helppoa ole, kun on tällä psyykellä siunattu (äskeisen sanan ympärille voi myös asettaa lainausmerkit): agorafobikolle ja yleisesti panikoivalle Midtown ja juuri Times Square (en todellakaan valinnut itse tätä majoitussijaintia) ovat aikamoinen haaste, kun pilvenpiirtäjät tuntuvat kaatuvan joka puolelta päälle ja avenuet ovat huimaavan leveitä. Neonvalot välkkyvät sänkyyn asti ja viriketulva on ylikuormittava.

Mutta samaan aikaan kun tämä kaikki on liikaa ja hurjaa ja ahistavaa, se on myös hullaannuttavaa, kauneinta ja parasta. Ei tällaista kaupunkia vain ole maailmassa toista. Luvassa siis vielä miljoona New York -tarinaa -- mutta paljon muutakin.

 

Olen täällä taas, ihan oikeasti. 

 

Eiku tällä kertaa ihan oikeasti.

Kommentit

No on sua odotettukin - wellcome back!!!!

laurafree
Laura loves

Ihanaa, vakkarilukija siellä skarppina odottamassa! Kiitos!

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihanaa että kirjoitat taas, oon sun fani :)

laurafree
Laura loves

Jee, tänks!

Jolie Laide

Jeeee! On tätä odotettukin! Tervetuloa takaisin <3

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.