Hiushatutus

Laura loves

Lilyn hiusviikko.. Ai kauhea. Olen koko viikon ajan puhjennut vaikertamaan ohittaessani peilin.

Ikivanha tumma väri + vuotta myöhemmin suditut kesäblondiraidat + perässä puskeva, ikioma hiirenharmaanruskea = ei hyvä yhdistelmä.

Vakavasti ylikasvanut otsis, joka suitsitaan summamutikassa pinnillä lärvin edestä aamuisin = ei tyylikäs look, koska minun just-got-out-of-bed-hairini on aina näyttänyt enemmänkin just-got-out-of-helliltä.

Hiusviikon kunniaksi lupaan varata tänään kampaaja-ajan! Enää pitäisi tietää, millaisen kuontalon haluaa. Aina kun minulla on otsatukka, manaan sen rajoittavuutta ja rasvaisuutta. Aina kun minulla ei ole otsatukkaa, haikailen sen perään ja pidän sitä just mun juttuna. En ole uskaltanut kysyä koskaan kavereilta, kumpi sopii minulle paremmin. En jotenkin halua tietää.

Eikä minulla ole tällä hetkellä edes kampaajaa. Huoh.

Kommentit

Anna
Ai niin!

Vannon, että olen yhtä skeptinen kampaajan vaihdon suhteen kuin sinä. Mutta vannon myös löytäneeni perfect matchin Turun alueelta: Bleissin sivut ovat vähän kämäset, mutta siihen kauheus jääkin. Ihanat tilat ja ihana Erja, joka tekee sulle ihanan tukan ja vääntää sitä niin kauan että oot tyytyväinen. Oon istuttanu jo monta kaveria naisen kampaajatuoliin.

laurafree
Laura loves

Myös Butikin Johannaa on moni suositellut! Mutta tiiätkö, nappaan nyt sun vinkin & soitan Bleissiin! (Mikä nimi, kualen!) Perästä kuuluu, jos tulee karsee letti!

Anna
Ai niin!

Uskaltaisin väittää, että Bleissis (juu, kualen) pääset halvemmalla. Uudet asiakkaat saa 20 prossan alennuksen!

laurafree
Laura loves

Tiistaina Erjalle! Oi, oisiko luottokampaaja viimein löytymässä! En toki nyt sitten kehtaa kertoa, jos olenkin taas kerran ihan pettynyt..

Anna
Ai niin!

Saa kertoa! Mutta jos tukassa vähänkin ketuttaa jokin, niin sano kans Erjalle. Se kyl vääntää ja kääntää mieleisen :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.